Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@naturegmbh teşekkür ederim.
-
38 kişi mülakata girecek 22 kişi alınacak acaba güvenlik soruşturmasını bu süreçte yaparlar mı zira baya Bi süre var mülakatlara kadar
-
@geyşomildış önceki alımlarda yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra mülakat sonuçlarını açıklamışlardı. Yanılıyor olabilirim. Erken açıklama yapabilirler. Birde AB listesinde olup KİM ve MM mülakat listesinde olanlarda var. 38 kişinin 38ide mülakata katılır mı o da meçhul. Kişi sayısının az olması avantaj. Mülakat için evrak da istemediler.
-
@anonim Her üç listede de olan kaç kişi var bakmış mıydınız?
-
@anonim mülakat sonuçlarını ben de erken açıklayacaklarını düşünüyorum zaten kişi az süreç uzadı ama başarı listesine girmek işe başlamak değil maalesef güvenlik soruşturması kısmı vr. o yüzden yedek liste belirliyorlar ama işte vakit kaybetmeseler bir taraftan soruşturmayı yapsalar işe başlama süreci uzamasa. Kişi sayısı az 38 kişiyi soruşturmak zor olmasa gerek
-
@geyşomildış önce güvenlik soruşturması olmuyor mu? nihai liste acıklandıktan sonra gs yapılmıyor . O yüzden uzun sürer acıklanması
-
güvenlik soruşturması kaldırılmamış mıydı? bi de ilanda da göremedim güvenlik soruşturması kısmını
-
arkadaşlar ben mülakata girmeyceğim, size başarılar. Mülakata bir hafta kalmış haber vereyim dedim.
-
@écouter niye ki hocam özel değilse başka bir yere mi atandınız
-
Bugün gireceklerden burayı takip eden var mi acaba? Tecrübe paylaşımı çok makbule geçer.
-
Evet arkadaşlar geçmiş olsun bugün girenlere. iyi kötü atlattılar darısı başımıza. tabiki neler sordular diye sormıycaz ama en azından ne kadar sürdü ing konuşma çok zorladılar mı söyleyebilirsiniz seviniriz.
-
Arkadaşlar ortam nasıl gelmeyen var mı bişeyler söyleseniZ
-
Kimse bilgi vermek istememiş sanırım. Bende yeni görüyorum mesajı. Bence aktif iyi bir mülakattı. Benim konuşmamın %95 i İngilizceydi. Her alanda sordular. Artık sonuç ne olur bilemem
-
Diğer kurum mülakatlarından çok daha iyiydi sorular vs. Daha teknik geldi bana. Öyle gereksiz hava civa konular konuşulmadı. Direk mevzu.
-
Benim mülakattan sonra mülakatlar bittiği için yazmanın çok bir anlamı olmayacak belki ama çok güzel bir mülakattı. Soruların kalitesi olsun, komisyonun tavrı olsun gerçekten Dışişleri kalitesini hissettirdi. Hem eğlenceli hem dolu dolu bir mülakattı. Sonuç olumlu veya olumsuz gelir bilemem ama keyif aldırdıkları için teşekkürler.
-
@naturegmbh sizin için sevindim hocam umarım hayırlı sonuçlar alırsınız. Neler sorulduğundan da bahsedebilir misiniz? Genel olarak benzer kurumlar için bir fikir olabilir ve katkısı dokunur elbet.
-
AB Genişlemesi, İlerleme Raporları, Güncel sınamalar, Türkiye AB ye neden üye olmalı ne yapmalı vs, AB kurumları, başkanları, karar tarzları, IPA programı
-
şimdi kontrol ettim. mülakat listesinde amm veya kim kazanan toplam 5 kişi var. 2 tane de amm'de yedek var ama onlara amm için sıra gelmez gibi
-
Mülakatta grubunda gelmeyenler var mıydı? Perşembe günü sabah grubunda bir kişi gelmemiş mülakata
-
arkadaşlar merhaba, ben başka bir kuruma atandım da sizce uzman yardımcılığı sınavıyla ilgili feragat dilekçesi göndermeli miyim başkanlığa?