@gpale türkçe-matematik temel yeterliliktir. kişi hangi alanda çalışırsa çalışsın bu ikisini iyi bilmesi gerekir. kpss'de çıkan matematik sonuçta mat-2 konuları değil ilkokuldan beri öğrenilen mat-1 konuları. türkçe'yi çözemeyen biri belli ki okuduğunu anlamıyor. benim nazarımda türkçe okuduğunu anlamayan bir insanın bırakın ab başkanlığını kahvehanede bile yeri yoktur.
écouter tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
ne ağlamışsınız, yok p3 puanı istiyor yok yds istiyor diye. türkçe-matematik çözemeyen kişinin böyle kurumlarda ne işi var. yds'den 80 alamayan da biraz düşünsün ben neden alamıyorum diye.
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
@BurakSaricam laf kalabalığı yapmaya gereğe yok hiç. istatistikler ortada. sözde Türkiye'nin en iyi okulları arasında saydığın siyasalın sözde çok iyi hocalarının atıf alma sayısıyıyla diğer üniversitelerinkini karşılaştır bakalım. kimin daha çok atıfı var. bir diğer husus ise şirketlerin üst kadrolarının siyasal mezunu olması okulun 40 yıl önceki başarısıdır. bundan 40 yıl sonra o kadrolarda siyasal mezunu görmek imkansız olacaktır. birazcık linkedin kurcalayan bu gerçeği hemen fark edecektir. siyasal 1859'da çağı yakalamak ve modernleşmek için kurulmuştur fakat ne ironiktir günümüz itibariyle çağın gerisinde kalmış ve gelenekselciliği kendilerine şiar edinmişlerdir.
-
@gpale hocam, burada da siz haklısınız şimdi. ab başkanlığında da dediğiniz gibi yds 85 şartı koyup sıralama yapsalar daha makul olabilirdi. hatta daha iyi olurdu.
-
@obrigado06 hocam hem ankara siyasalda hem de odtü'de okuma fırsatı buldum aynı zamanda bilkent üniversitesinin iibf alanında eğitim sistemini yakından tanıyorum. ankara siyasal abartılmış bir balondur. öğrencilerinde odtü'ye karşı bir çekememezlik bulunmaktadır. kendilerini gaziyle kıyaslayıp ego tatmini yapmaya çalışıp siyasal'ın eski günlerinin arkasına saklanarak okul değil ekol önemlidir derler. okulun ne özel alanda ne de kamuda ne bilkentle ne de odtüyle yarışacak kapasitesi var. elbette aralarında hala iyi yerlere gelen var ama oranları inanın düşük. yiğeninizin başka bir tercihi varsa oraya gitsin.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@forrest https://yokdersleri.yok.gov.tr/#ders bu linkten kitaplara ulaşabilirsiniz.
-
@Mambaa odtü'nün tek artısının ingilizce eğitim vermesi olduğunu nereden çıkardınız? okuduğunuz üç beş kitap mı sizi odtü'den daha iyi yapıyor. siyasalda bir bölümde okunan tüm kitapları bir odtü/bilkent öğrencisi en fazla 3-5 aylık bir çabayla bitirebilir ama bir siyasal mezunu imkanı yok 3-5 ayda yabancı dil öğrenemez. odtü ile ilgili kalıplaşmış ifadeleri kullanarak siyasalı odtü'den üstün tutmayın.
-
@BurakSaricam Adnan Menderes bu sözü dediğinde ne Boğaziçi ne Bilkent ne Koç ne Sabancı ne de başka bir üniversite vardı. Bu söz o gün pek bir şey ifade etmeyebilir çünkü karşısında okul yoktu. Şimdi ise en az beş okul var. Bir diğer husus, sen belirtmişsin mezunlar yok şöyle CEO yok böyle başkan diye. Ben de bu durumun gelecekte de aynı olmayacağını söyledim. Başka bir nokta ise siyasal için yapıcı eleştiri yapma ihtiyacı elbette duymuyorum. Ben sadece malumu ifade ettim. ODTÜ'yü öne çıkarmamın nedeni siyasal öğrencilerinin kendilerini çoğunlukla Gazi ve ODTÜ ile kıyaslamalarıdır. İşin içine Boğaziçi ya da Bilkent vb. okul girerse siyasaldaki sözde şanlı tellağın %90'nın hayalleri bile erişemez o okullara. En son olarak da ben de siyasalda öğrenci olarak bulundum. Neyin ne olduğunu siyasalın da hiçbir şey olmadığını biliyorum yani.
écouter tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Hayaller71 memurarın linkini atabilir misiniz acaba? Ben bulamadım da.
-
arkadaşlar ben mülakata girmeyceğim, size başarılar. Mülakata bir hafta kalmış haber vereyim dedim.
-
@Laska bu 22'ye sbf de dahil mi yoksa sadece iibf mi?
-
DGS vs. ALES
Arkadaşlar merhaba, aramızda hem DGS'ye hem de ALES'e giren var mı acaba? Bu iki sınavdan hangisi daha kolay? Gözlemleriniz nelerdir acaba? Paylaşabilir misiniz?
-
Sınavı Dışişleri Bakanlığı personelleri okuyor olması lazım. Meslek Memurluğu ve KİM sınavlarının açıklanmasının 4-5 ay sürdüğünü dikkate alırsak bence daha bekleriz.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@forrest https://yokdersleri.yok.gov.tr/#ders bu linkten kitaplara ulaşabilirsiniz.
-
dışişleri meslek memurluğu dün açıklandı. belki bu da yakında açıklanır.