TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Laska
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Laska

@Laska

5
    İtibar
    43
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Laska Takip etme Takip Et

Laska tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

@Legendary1, içinde söyledi: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

ben kabataslak hesapladım aslında. ilk mülakat 14 eylül de başlamıştı. 120 kişi alınacak, 3 katı aday mülakata alınıyor maksimum. 360 aday yapar. öğleden önce 10, öğleden sonra 10 kişi alınsa günlük 20 kişi yapar. 360/20=18 günde mülakatların bitmesi lazım. 3 hafta içi yapılan mülakatlar 15 gün eder. hadi aksaklık oldu diyelim 18 değil de 20 günde tamamlansa haftaya cumaya kadar biter mülakatlar. benim öngörüm en geç 23 ekim+-2'de açıklanmasıdır.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska
    • RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

bana da geldi link. kurumu aradım normalde mülakattan bir gün önce gelecek diye biliyordum. bir an önce testi bitirmek istediklerini bazı kişilerde sıkıntı çıktığını söylediler. keşke sitede vs duyursalardı. ben yaptım görüşmeyi. bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@Maslow hak edenler kazanır umarım. hepimize başarılar tekrardan.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

Laska tarafından gönderilen son iletiler

@Maslow hak edenler kazanır umarım. hepimize başarılar tekrardan.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@Legendary1 rica ederim hocam. yalnız başka bir kurumla karıştırmışım 3 katı değil 4 katı çağırılıyormuş. ki o kadar adayın başvurup başvurmadığı muamma. yine de mülakatların 4 hafta içinde tamamlanacağını düşünüyorum. ekimin sonuna doğru belli olur sanki. sizin mülakatınız ne kadar sürdü? @Legendary1 @Maslow

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@Legendary1, içinde söyledi: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

ben kabataslak hesapladım aslında. ilk mülakat 14 eylül de başlamıştı. 120 kişi alınacak, 3 katı aday mülakata alınıyor maksimum. 360 aday yapar. öğleden önce 10, öğleden sonra 10 kişi alınsa günlük 20 kişi yapar. 360/20=18 günde mülakatların bitmesi lazım. 3 hafta içi yapılan mülakatlar 15 gün eder. hadi aksaklık oldu diyelim 18 değil de 20 günde tamamlansa haftaya cumaya kadar biter mülakatlar. benim öngörüm en geç 23 ekim+-2'de açıklanmasıdır.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@liquiditytrap hocam normal giyinseniz de olur diye düşünüyorum çünkü sadece kameranızın/mikrofonunuzun çalışıp çalışmadığına bakıyorlar. Bilgi işlemden biriyle görüştüm. Zaten bir iki dk sürdü o kadar.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@Legendary1 rica ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@Legendary1 hayır benim mülakat haftaya. Bugün mail gelince şaşırdım zaten. Bi de spam kutusuna düşmüş, öğleden sonra gördüm hemen aradım. Akabinde linke tıklayıp zoom a bağlandım.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

bana da geldi link. kurumu aradım normalde mülakattan bir gün önce gelecek diye biliyordum. bir an önce testi bitirmek istediklerini bazı kişilerde sıkıntı çıktığını söylediler. keşke sitede vs duyursalardı. ben yaptım görüşmeyi. bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

online mülakatlar başladı mı? ne zamana kadar sürer? bilgisi olan var mı acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska
    • RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

bir benim mülakatım istediğim gibi geçmedi galiba 😑 kötü diyemem ama çok daha iyi geçebilirdi. olan oldu artık. bir an önce açıklasalar da sürüncemeden kurtulsak :man-getting-massage:

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska

@margaret kontenjan sayısının 4 katı kadar adayı mülakata alıyorlar

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      Laska