@Antimülakat Ben anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bu ilan geçen sene 100 kişilik alıma çıktığında 70 yds istedi ve defalarca henüz bu ilan gelmeden konuşuldu yds isteyeceği. Buradaki arkadaşlarımız da hazırlıklarını ona göre yapabilirdi.Başkalarına hak yaratmaya çalışırken bizim hakkımızı çalıyorsunuz farkında değil misiniz? Vay efendim 500 kişi dolmazmış; sanki önceden açılan kadroların tamamı dolduruldu, verilen sözler tutuldu da bir tek bu ilanda bi sakatlık var değil mi? Herkes biliyor verilen sayıların aslında içinin boş olduğunu , yine almak istediği sayıda kişiyi aldığını. Bunu site yöneticilerine yakıştıramadım kimse kusura bakmasın. Engelliyorsanız da engelleyin. Taraflı olmanız bu konuda yds si olan adaylara haksızlıktır. Hadi eyvallah
Maslow tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Madem isteyen herkes paşa gönlünce Ankara İstanbula sayı tayin ediyor , yds şartını kaldırmaya çalışıyor bizim de buna hakkımız var
Ben de kurumu arayacağım.
Kurum içi haksızlığına bu kadar Sesiniz gür çıkmadı. Yazık. -
Bir önceki HMB Uzman Yardımcılığı (100 kişilik)
Sınav ilanında çatır çatır 70 YDS istendi bilginiz olsun.
Oraya buraya çamur atıp çocukça konuşmalar yapmak bu forumun seviyesine yakışmıyor. Daha önce de sınav şartlarının adayların istek ve arzularına göre değiştirildiği görülmemiştir.
Madem biz kötüyüz yds basit bir sınav 7 ayda rahatça halledebilirsiniz arkadaşlar.
Kimseye saldırmanın , hor görmenin anlamı yok -
@adanali01 kimse de 70 YDS yi yatarak almadı.
Açın geçen seneki HMB Uzman Yardımcılığı ilanını bakın taban puanlara. Geçen sene bu ilan geldiğinde 70 YDS isteyeceği açıktı. Ben de söyledim defalarca ona göre hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Sanki sistemde hata var hocam herkes YDS si olanlara saldırıyor. -
Buradaki yazıları hayretle okuyorum.Aylardır aynı konuyu tartışıyoruz. İstişare etmek güzeldir ama bazen çizgiyi aşıyoruz.
Bizlerin girdiği tüm sınavlar eleme sınavı arkadaşlar, kpss den tutun mülakatına kadar.
Hal böyle iken kimilerimiz şansını arttırabilmek için kpss yanına belki bir yds koyuyor. Şimdi bunda yanlış olan nedir arkadaşlar. Hepimiz bir sürü şeyle mücadele edip kendimizi yetiştirmeye çalışmıyor muyuz? Nedir bu argo laflar , çakmak nedir ? Bu süreçte bir çok sınavdan elendim. ama eksiği gediği kendimde aradım. Kimsenin emeğine dil uzatmadım. Umarım yakında şartlar belli olur da herkes rahata erer.... -
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kurumu kazanan adaylardan Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı sınavı'na başvuranlar olmuştur belki , başvurularını geri çekerlerse belki bir kaç kişiye umut kapısı olur,
Lütfen bu konuda duyarlı olalım arkadaşlar... -
Son olarak da inşallah bu kadrolara hem Alan bilgisine sahip olan, yeterli bilgi birikimine sahip olan ve bunlarla birlikte mesleğe atandıktan sonra yurtdışındaki konferanslarda toplantılarda , yazışmalarda ülkemizi iyi temsil edebilecek arkadaşlar yerleşir.
Bu rekabet ortamında sadece Alan veya ingilizcenin tek başına yeterli olmadığını görüyoruz... Allah hepimizin yardımcısı olsun. -
@Reşo Anlamamakta ısrar ediyorsunuz hocam.
Gerçekleri siz de biliyorsunuz oysa ki. En son yapılan HMB Uzman Yardımcılığı Ankara iktisat listesinde ilk sırada tam puanlı bir arkadaş vardı. Ve YDS şartına rağmen 80 üzeri kapattı.
Üstelik kaç mülakat sonucu açıklandı / feragatler oldu . Buna rağmen inanılmaz puanlar vardı listede. Hak etmişler mülakata gitmeyi. Kimse sizin bahsettiğiniz gibi sadece yds ile atanma hayali kurmuyor . Kendi eksikliklerinizi başkalarının üzerinden doldurmaya çalışmayın lütfen . -
@gardaş hay yaşa ya. Sanki bir tek bu sene YDS istendi de herkes çok şaşırdı ... Bizim suçumuz ne kardeşim
-
@merasim34 O zaman itirazını gidip GUY sayısına yapacaksın kardeşim. Gelip burada şartları kendine göre ayarlamayacaksın. Sen de elmalayla armudu karıştırıyorsun. İlan değişse sizin yüzünüzden girebilecek arkadaşlar giremezse hakkını nasıl ödeyeceksiniz anlatın bir
Maslow tarafından gönderilen son iletiler
-
@ademsmith tercih yaptırmazlar tabiki , kendileri atarlar
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
20-47 puan : 84 sıralama 312 dışardayım ilk girişimdi kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
@audit daha az hocam listede bir işi (üst kurul)
da olduğu halde başvuranlar var -
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Sabah saat 10:45' de sınav saatiydi ; sınava geç alındık yoldan gelmiş insanları ayakta beklettiler. Sınav görevlileri ilk defa sınav yapıyorlardı büyük ihtimalle ki elleri ayakları birbirine dolaşmıştı. 60 soru 30 dk. Geri dönebiliyor muyuz sorulara diye görevliye sormuştum net bi cevap vermedi. Sürem de sınavın ortasında bitti zaten. Yetiştirememek benim hatamdır anlarım da bu kadar amatörce bir sınav merkez bankasına hiiç yakışmadı
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@negerekvar Ben de mailime dönüş almadım hocam; telefonla aramıştım kurumu mailimin onlara ulaştığından emin olmak için. Telefondaki hanımefendi maile dönüş yapılmaz evraklarımızda eksiklik yoksa dedi. Ancak kurumun resmi web sitesini takip edin dedi, 'bir de imza için kuruma çağrılmadan 2-3 gün önceden mail atacaklarmış şu gün şu saatte kurumda olun diye , o şekilde mail gelecek hocam bize endişe etmeyiniz
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@elcordobes87 hocam ben işletme bölümünden girdim fakat bildiğim kadarıyla bu hafta aranması bekleniyor yedeklerin, dilerseniz kurumu arayıp da sorabilirsiniz emin olmak için
-
@stackelberg ben bu sabah gönderdim henüz dönüş almadım hocam
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ben başvuru yapmıştım 89.17 ile fakat başvurumu geri çekeceğim beklediğim bir mülakat olumlu oldu , girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@magicianrapsody hocam bende de ilk html olarak indi masaüstüne daha sonra Adobe dan pdf ye çevirdim biraz uğraştım tabi ama
-
@Legendary1 bem varım hocam siz de kazandınız mı