@menizarar1 madalya veriliyor
Reşo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
@keynesiyiyen bende torpille işe girdim diyen dörmedim.nerden çıkarıyorlar torpil falan filan.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@lostfreedom er meydanı kpss dir yds teferruat tır.
-
Yds si olup kpss si olmayanların yönetmelik okumaktan bile aciz oldukları ortada.
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Ben bu sınava giremedim ama burda soru paylaşalım diyenlerin ismini bi kenara not ettim. Bakalım kaçınız kendi sorularını paylaşacak.
-
RE: Sayın Vekilimiz Prof. Dr. Sefer Aycan kurumiçi uzmanlık haksızlıktır ilgili twitter
@hayırlısı035 MHP li vekil olayın çok uzağında hem kurumiçi haksızlık demiş hemde yükselme sınavları açılsın demiş.
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@john şimdiye kadar bunu diyenlerin kendi mülakatından sonra buraya yazmadığına çok kez şahit oldum
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
Bu yılın sonuna kadar 5 yıl tecrübesi olan denetçi, kontrolör ve müfettiş kadrosunda yer alanlar arasında kuruma 20 kadar müfettiş alınacakmış. Muhtemelen çoğunluğu kültür turizm kontrolör lerin den seçilir. Demek ki kurumda sözü geçen bi kadro.
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
5-6 kişi her başlığın altında aynı saçma sapan konuyu tartışarak bütün başlıkları felç ediyor.Kendinize bi başlık açın orada yazın.
Reşo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
RE: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Keşek soruları paylaşsanız bizde baksak
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı stajyer kontrolörlük mülakatı
Bu gün gelmeyen sayısını bilen var mı?
-
Kamu Personel Seçme sınavı yds mi? kpss mi?
-
@lostfreedom er meydanı kpss dir yds teferruat tır.
-
@Reşo sendikaları da arkamıza almış oluruz kurumda pek güçleri olmasada siyasette güçlüler. Maliye deki kurum içi sınav kanununu Türk burosen çıkarttı
-
@paretowilfredo kurumiçi sınav olmasın demek yerine kpss de alınacak personel sayısının 5 te biri kadar kurum içinden de özel sınavla alım yapılabilir gibi bi hüküm eklemek için mücadele etsek kurum personeline arkamıza alırız ilanlar için. Bir kısım kadro bunlara gidecek ama içerden de bunlar bastıracak alım 50 kişilik olmasın 100 kişilik olsun diye.
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
@Willsmithh İngilizce yi okuyormuyuz yoksa direk çeviri mi.benim telafuz meksikalı gibi