@firito o zaman basardik btk il göç feragat zamanı Allah kalanlara kolaylık versin arkadaşlar
yakos1905 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Camokaa kişiye göre değişir dostum şöyleki benim öncelikli istediğim turnesi olması ve biraz acemilik dönemim de çok hirpalanmamak üzerine btk nin dil şartı çok öncelikli ilerleyen aşamalarda herkesten duyduğum özele geçip btk nin maasinin bir kaç katı özelde çalışma imkanı olduğu benim tercihim ise bakanlık personeli üzerine yoğunlaşıp kamu içi yukselimi daha çok tercih ediyor oluşum ayrıca Allah bir ekmek kapısı acti çok şükür daha yeterli bu olmadan önce olsa diye dua ediyordum şimdi koca kurumlar arası tercih yapmak bence benim haddime değil 2 Side mükemmel kurumlar sonuçta
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mert12344321 17si cuma günü diye biliyorum
-
@Mrtsnr il gocte yokum usta
-
@dntc bende fark ettim şimdi çok sağol usta başvuru yaptığımızda aldığımızmis
yakos1905 tarafından gönderilen son iletiler
-
@dntc bende fark ettim şimdi çok sağol usta başvuru yaptığımızda aldığımızmis
-
@Maximus bildigim kadariyla yok henüz evrak kosturmacasindayiz siz resimli iş talep formunu bulabildiniz mi acaba
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@icav btk iç işlerinde tonla başka kurumlarda çalışan insanlar daha çoktu dostum hele adı müfettişlik filansa yağar gene millet ben en düşük 89 kusur bekliyorum
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@icav bende o kadar mülakat sınav girdim min kapatacağı 89-90 bandı arkadaşlar
-
@Camokaa kişiye göre değişir dostum şöyleki benim öncelikli istediğim turnesi olması ve biraz acemilik dönemim de çok hirpalanmamak üzerine btk nin dil şartı çok öncelikli ilerleyen aşamalarda herkesten duyduğum özele geçip btk nin maasinin bir kaç katı özelde çalışma imkanı olduğu benim tercihim ise bakanlık personeli üzerine yoğunlaşıp kamu içi yukselimi daha çok tercih ediyor oluşum ayrıca Allah bir ekmek kapısı acti çok şükür daha yeterli bu olmadan önce olsa diye dua ediyordum şimdi koca kurumlar arası tercih yapmak bence benim haddime değil 2 Side mükemmel kurumlar sonuçta
-
@Mrtsnr il gocte yokum usta
-
@firito o zaman basardik btk il göç feragat zamanı Allah kalanlara kolaylık versin arkadaşlar
-
@Wicksell arkadaşlar şimdi bu sözlü listesi kpss puanıyla toplanıp ortalaması alınarak mı son puana ulaşılacak yoksa bunlar son puanlar mı herhangi bir ortalama işlemi filan yok mu.