Arkadaşlar 45 kişide yedekteyim inşallah sıram gelirse 1 rakibiniz eksilecek
Mrtsnr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
15 ocak günü birisi gelip nisan sonu açıklanır deseydi hadi oradan derdim ,şimdi işe bak
-
@ouroboros ben de kimle çalışmak istediğine karakter değil de dil bilgisine göre karar veren biri ile çalışmak istemem
-
@Pirinçkimirinçki arkadaşım ilk mülakat tecrübemiz ve resmi bir kurumla muhattabız sonuçta, ayrıca kimlik ehliyet vb durumlarda gözlüklü fotoğraf yasak birşeyi öğrenmek için soruyoruz biliyosan cevap ver bilmiyorsan boş yapma
-
Her işte bir hayır vardır arkadaşlar geç açıklanması sıkıcı oluyor ama en azından diğer kurumlar açıkladıkça feragat verenler oluyor şansımız artıyor
-
Bu kadar süreceğini bilseydik askerliği felan aradan çıkarırdık
-
İç işleri bakanlığının sitesinde bakana mesaj bölümünden mesaj atalım bence arkadaşlar, ben şöyle birşey yazdım;
Sayın Bakanım,
15 Ocak 2020 tarihinde tamamlanan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ,İl Göç Uzman Yardımcılığı mülakatları 100 günden uzun süredir açıklanmadı sonuçları yenş mezun gençler olarak sabırsızlıkla beklemekteyiz ve gelecek planlamamızı yapmak istemekteyiz en azından sonuçların açıklanması için kesin bir tarih belirtilirse planlamalarımızı daha sağlıklı yapabiliriz,
Saygılar -
@kemankeşş2 14. Yedeğim sırs gelir inşallah hızlıca
-
RE: ASKERLİK
@calicartel bir arkadaş mesaj atmış sorun olmaz erteleyebilirsin diye ,bende uzayan mülakat süreçleri yüzünden aradan çıkartmayı planlıyorum.
Mrtsnr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar atananlar işe başladı mı
-
Arkadaşlar gökçe bey bayramdan önce diyerek genel müdürlüğün listeyi hazırlyacağını kast etti bence ve galiba gm listeyi hazırlsyp bakanlığa gönderdi ,geçen alımda da aynısı olmuştu ,gökçe beyin söylediğü tarihten 1 ay sonra açıklanmıştı çünkü bakanlıktan onay bekleniyordu zannımca top bakanlıkta gökçe bey doğal olarak biz işi hallettik bakanlık onaylamıyor gibi bir açıklama yapamaz o yüzden odak noktamız yanlış yani gm yöneticilerine boşuna tweet atılıyor bence şu an muhattabımız içişleri bakanlığı
-
@jhonnybravo birkaç haftadır takip ediyorum dostum burayı , burada ki arkadaşlar sadece iyi haberlerin güvenilir olduğuna inanıyor malesef ,sen olumsuz beklentini yazdığın için bazı arkadaşlar hakaret etmemek için kendini zor tutuyor bazıları etti bile ama en iyisi iyilik yapmamak boşver, bu arada 06tc hocama teşekkür ediyorum bilgilendirmeleri için fakat 45 kişilik alımda 2 kere yanlış tüyo vermişti kendisi iyi niyetle bizi bilgikendirmeye çalılıyor ama her an beklenmeyen şeyler olabilir
-
@ouroboros ben de kimle çalışmak istediğine karakter değil de dil bilgisine göre karar veren biri ile çalışmak istemem
-
@muzgor kazanınca şehir seçimi,belge gönderme vs. 1 hafta civarı süre oluyor zaten ondan sonrs tebligAt gelecek o arada istifa edersin bankadan
-
Arkadaşlar 45 kişiyi bile 4 ayda açıkladılar geçtiğimiz senelere bakarsak ortalama 70 gün sürüyor açıklanması 1 2 hafta içinde açıklanırsa hepimiz seviniriz ama kendimizi kötüsüne hazırlamamız daha mantıklı (ne zaman açıklanır bilmiyorum)
-
Arkadaşlar malum mülakat bitti sonuç için internet sayfasına sabah akşam bakmakla yorulmayın,kurum perşembe günleri açıklıyor mülakatları yani sadece perşembe günleri bakın ,tavsiyedir