@Maslow tamamdır hocam. Bende dün sabah göndermiştim geri dönüş olmazsa arayıp sormayı düşünüyorum.
stackelberg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Gelecek sefer bankacılık alanı için hazırlanacak arkadaşlara bilgi vermek için belirtmek istediğim hususlar var. İngilizce ile başlamak istiyorum 10 soru İngilizceden Türkçeye çeviri sorulmaktadır.çeviri yapabilmek için iyi seviye İngilizce bilmek gerekmektedir YDS seviyesi 60-70 arasında olan arkadaşlar büyük ihtimal başarılı olabilir.Alan soruları malum KPSS sürecinde öğrendiğimiz konulardan gelmekte ama daha titiz ve ayrıntılı bir çalışma gerektirmekte .Son olarak kurumun sınavları değerlendirmesi... ben 69.75 te kaldım hukuk 86 muhasebe 83 iktisat 56 ingilizce 54 kesinlikle ne beklediysem onu aldım belki iktisatım daha yüksek gelebilirdi.iktisat sorusunun biri yoruma dayalı olduğu için yorumum yetersiz görülmüş olabilir. İktisat için güncel ekonomi makaleleri okumanız sınavda size avantaj sağlayabilir.kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bisisorucam teşekkür ederim ünvanda yükselme sınavında başarılar dilerim
stackelberg tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@negerekvar yarın kurumla iletişime geçebilirsem bilgilendiririm hepinizi arkadaşlar .iyi akşamlar .
-
@Maslow tamamdır hocam. Bende dün sabah göndermiştim geri dönüş olmazsa arayıp sormayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar istenilen belgeleri mail ile gönderdikten sonra geri dönüş alan oldu mu ?
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
@keynesyenizm birde nakit akışa 650.000 denmiş kesinlikle hepsi finansal işlemlerden kaynaklanıyor 850.000-50.000=800.000 olmalı diye düşünüyorum
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
İlk 4 ay 400 TL direk gider yazılırda Ocak ayına sarkan bir gider var gelecek yıllara ait giderler olması gerekmiyor mu?(280)
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Maliye Soruları ve Cevapları
Şimdi bütçe içinde ki payına baktığımız zaman cari harcamalar ve transfer harcamaları çok yüksek düzeyde bu harcamaların yüksek düzeyde olması kolay kolay azaltılamayacağı düşüncesi oluşturdu bende.@Hayaller71
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kontrolörlük kaç puan ile kapatmıştır sizce?
-
@bisisorucam teşekkür ederim ünvanda yükselme sınavında başarılar dilerim
-
@bisisorucam Sınavın açıklanması Kaç ay sürebilir ortalama olarak ?
-
@rybzinski kendilerine ait bina makine teçhizat dediği için bu yatırım mallarına herhangi bir ödeme yapılmaz aksine bu yatırım mallarından elde edilebilecek gelirden(Kira) vazgeçilmiştir sanırım örtük maliyet olacak