TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. negerekvar
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

negerekvar

@negerekvar

4
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

negerekvar Takip etme Takip Et

negerekvar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

@stackelberg ben de dün sabah yolladım ancak dönüş olmadı bana da. eğer kurumla iletişime geçerseniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim. iyi aksamlar

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar
    • RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

@Maslow Teşekkür ederim hocam bilgiler için

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar

negerekvar tarafından gönderilen son iletiler

@Maslow Teşekkür ederim hocam bilgiler için

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar

herhangi bir geri dönüş alan oldu mu arkadaşlar? Sonuçta mail attık ve insan pek güvenemiyor belgeler gitti mi gitmedi mi diye.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar

@stackelberg ben de dün sabah yolladım ancak dönüş olmadı bana da. eğer kurumla iletişime geçerseniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim. iyi aksamlar

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar

Hocam 9 kasım geç bir tarih bence, inşallah düşündüğünüz gibi olmaz da önümüze bakarız biz de. Bana soruldu genel kültür sorusu

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar

Sizce ne zaman açıklanır ben geçen cuma açıklanır diye bekliyordum ama olmadı

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      negerekvar