@stackelberg ben de dün sabah yolladım ancak dönüş olmadı bana da. eğer kurumla iletişime geçerseniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim. iyi aksamlar
N
negerekvar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@Maslow Teşekkür ederim hocam bilgiler için
negerekvar tarafından gönderilen son iletiler
-
@Maslow Teşekkür ederim hocam bilgiler için
-
herhangi bir geri dönüş alan oldu mu arkadaşlar? Sonuçta mail attık ve insan pek güvenemiyor belgeler gitti mi gitmedi mi diye.
-
@stackelberg ben de dün sabah yolladım ancak dönüş olmadı bana da. eğer kurumla iletişime geçerseniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim. iyi aksamlar
-
Hocam 9 kasım geç bir tarih bence, inşallah düşündüğünüz gibi olmaz da önümüze bakarız biz de. Bana soruldu genel kültür sorusu
-
Sizce ne zaman açıklanır ben geçen cuma açıklanır diye bekliyordum ama olmadı