Allah hem kimseyi kimsenin emeğini heba ettirmeye çalışacak kadar düşürmesin hemde kendisi için uğraşıp millet için uğraşıyorum edebiyatı yapacak kadar da düşürmesin
gardaş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Büyük ihtimal hazine uzmanlığı için yds isteyecek maliye uzmanlığı için istemeyecek. 500 kişilik kontenjan bolüsturulebilir adil olan da budur. Yds si olmayan arkadaşlar "benim alan puanım yüksek bu haksızlık" diyor da yds den 70 üstü puan sahibi olan biri olarak söylüyorum. Yds çok başka bir süreç. Kurumlarin sınavına yds li birinin girebilmesi kesinlikle lütuf değil. Keşke 90 alandan almasaydiniz da 70 yds yi alıp alan kpss puanınız 80 olsaydı. Kendi tercihleriniz şu andaki sistemle uyumlu değil hiç değilse uyumlu olanlarin taleplerine bencilsiniz diye karşılık vermeyin.
-
O değilde hazine uzmanlığı geçen senede ondan önceki senede hep yds istemiş. Bu senede yds isteyince yds liler suçlu oldu ya la. valla hiç güleceğim yoktu. Alandan 90 i zorlayacagina keşke yds 70 i zorlasaydin. İlan geçen seneden belliydi çünkü
-
Sisteme uyanlar ile sistemi kendisine uydurmaya çalışanlar arasında bir tartışma var forumda.
-
500 u 300 e düşürün talebini anlarımda yds siz olsun demek ne demek ya. Dördüncü girişimde aldım ya. Kursa gitmeden tek basima 1 yıl çalışmışım. Öyle kolay değil emek heba etmek. Ha bu arada alan puanımda 85. O da az değil yani. Şimdi böyle diyen herkesin alan puanını 75 zanneden de bir kesim var.
-
@nii-san ayakta alkışlıyorum. Yds müthiş bir okuma sınavıdır belki speaking yoktur ancak akademik metinleri iyi okuma sınavıdır. Bende yds li biri olarak iyi ingilizce konuşurum diyemem ama o metinleri okumak da her baba yigidin harcı değildir. Bilmeyenler konuşur sadece.
-
Demek ki sistem sadece alan puanıyla gelme bana dil de lazım diyor ve bunu son iki yıldır arttırdı. Çok belliydi böyle olacagi. Halen İngilizce ile alanı karşı karşıya getirerek çarpıştırmak nasıl bir kafa anlamak çok güç. Sistem bunları çarpıştırma ikisine de sahip ol diyor biz burada benim alanım senin ingilizcenden daha iyi diyoruz anlamsızca:)
-
@HaniYaKi hocam yds eleyicidir. O bahsettiğin çevrelere bildirmek için yds nin olmaması lazım. Hani alim yapmamak için yds koydular desen anlarım da bu dediğin çok anlamsız.
-
@sagropa İLAN GÜNCELLENMEYECEK!
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
inşallah yds olur da 1 yıl kendisini ingilizce öğrenmeye adayan insanların da farkı olur. Hem yds hem de kpss puanı iyi olanlar iyi yerlere gelmeli. Hakedene hakkı verilmeli şiarıyla hareket ediyorsak dil öğrenen bir adım önde olmalı
gardaş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar atandığım için kpss ve kurum sınavları ile ilgili 9 poşet kitabım var. İhtiyacı olan birine ücretsiz vereceğim. Ankara'da ikamet ediyorum. İhtiyaci olan arkadaşlar özelden yazsin
-
RE: 2021 kpss
Arkadaslar elimde 9 büyük poşet kpss ve kurum sınavları ile ilgili kitaplar var. Atandigim için İhtiyacı olan birine vereceğim. İhtiyacı olanlar ulaşsın bana.
-
@karar ofkelense farklı olurmuş. Hadi bı ofkelensene merak ettim
-
@karar hayırdır hocam tehdit mi ediyon. Herkes ekmeğinin peşinde.
-
@karar gören de ilanı biz düzenledik. Nasıl bir ofkedir ya
-
Allah hem kimseyi kimsenin emeğini heba ettirmeye çalışacak kadar düşürmesin hemde kendisi için uğraşıp millet için uğraşıyorum edebiyatı yapacak kadar da düşürmesin
-
@Cannboi uçağa tek kanat takmışlar uçmaya çalışıyorlar uçamayınca da sinirleniyorlar. Yap kardeşim yap süre vardı ilan belliydi son YDS ye çalışsaydin. Çok haklısın cannboi
-
@nii-san ayakta alkışlıyorum. Yds müthiş bir okuma sınavıdır belki speaking yoktur ancak akademik metinleri iyi okuma sınavıdır. Bende yds li biri olarak iyi ingilizce konuşurum diyemem ama o metinleri okumak da her baba yigidin harcı değildir. Bilmeyenler konuşur sadece.
-
500 u 300 e düşürün talebini anlarımda yds siz olsun demek ne demek ya. Dördüncü girişimde aldım ya. Kursa gitmeden tek basima 1 yıl çalışmışım. Öyle kolay değil emek heba etmek. Ha bu arada alan puanımda 85. O da az değil yani. Şimdi böyle diyen herkesin alan puanını 75 zanneden de bir kesim var.