Geçmiş yıllarda mülakatlara katılmış hocalarım varsa mülakata nasıl hazırlanmalıyız ne tip şeyler soruluyor bilgi verirseniz çok müteşekkir oluruz
magicianrapsody
@magicianrapsody
magicianrapsody tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
Daha sınava girmeden akrabalar arayıp sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye soruyorlar stresim iki kat arttı resmen sizin de var mı böyle akrabalarınız valla sinir oldum ya hep bi kendi çocuklarıyla karşılaştırma çabası
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Önceki alım ilanlarından farklı bir ilan olmuş neden gy kısmını kendileri yapmaya döndüler ve yazılı sınav konularından ekonometriyi çıkartıp finans koymuşlar yerine keşke yds yerine ingilizceyi de kendileri sınasaymış
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@keynesyenizm Ben de sizi tebrik ederim hocam , ilk kez bir mülakata giricem o yüzden hala inanamıyorum dediğiniz gibi inş hakkımızda hayırlısı ne ise o olur
-
Uzman yardımcılığı için ön mülakat yok değil mi?
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Maslow Çok sağ olun hocam hallettim şimdi pdf olarak indirebildim
-
RE: KPSSP48 Puan ve Başarı Sıralamaları 2019 - 2020
2020 p48 78.74 sıralama 4142
magicianrapsody tarafından gönderilen son iletiler
-
Açıklandığında sms ile bildirim yapacaklardır ama ben de ya açıklandıysa diye sürekli forumu kontrol edip duruyorum umarım artık bekleyişlerimiz hayırlı haberlerle sonuçlanır
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Özgeçmişe ne yazılır arkadaşlar zaten tüm bilgileri kutucuklarda doldurduk ekstra söyleyecek hiçbir bilgim yok sordukları şeyleri yazsam da saçma olur fikir verebilecek olan var mı?
-
@mmülkiyelii Çok sağ olun hocam hallettim pdf olarak indirdim şimdi
-
@Maslow Çok sağ olun hocam hallettim şimdi pdf olarak indirebildim
-
@Maslow hocam pdf olarak nasıl yükleyebilirim bilgisayarıma sadece yazdır butonu çıkıyor bende farklı kaydet dediğimde de html biçiminde kaydediyor
-
RE: KPSSP48 Puan ve Başarı Sıralamaları 2019 - 2020
2020 p48 78.74 sıralama 4142
-
@michaelcorleone Süreçler zaten uzun iyice uzatmışlar
-
@john-hicks Bu yıl bir yenilemeye gitmişler o yüzden şaşırdım
-
Önceki alım ilanlarından farklı bir ilan olmuş neden gy kısmını kendileri yapmaya döndüler ve yazılı sınav konularından ekonometriyi çıkartıp finans koymuşlar yerine keşke yds yerine ingilizceyi de kendileri sınasaymış
-
Arkadaşlar mülakat yeri ve zamanının açıklandığı sayfanın en altında 'Hes kodunuzun geçerlilik süresi 2 (iki) ay olmalıdır.' diye bir ibare var en az 2 ay demediği için yeni bir sadece 2 ay geçerli Hes kodu mu almalıyız yoksa daha uzun süreli mevcuttaki hes kodumuz da geçerli olur mu ?