87,2 Afyon yazdım hayırlısı olsun ️
Başkent1910
@Başkent1910
Başkent1910 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Hukuk 14
İktisat 13
Maliye ve muhasebe 19 ar.
İngilizce bakamıyorum -
RE: 2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
@paretowilfredo eyvAllah Hocam çok güzel düşünmüşsünüz Ankara 9. Yedek olarak yeri mi alayım
-
Arkadaş dün aramış en kısa zamanda açıklanacağını söylemişler ; alımı ek kısa zamanda gerçekleştirmek istiyorlarmış
-
Yorumlara bakılırsa öyle 90+ çok kişi yok. Sürprizler olacak gibi .En kısa zamanda açıklanır inşAllah
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo Üstad gerçekten Allah razı olsun ve ne kadar düşünceli ve hassasiyetli olduğunun farkındayız bizler duygusal bakıp bir an önce haberler duyumlar almak istiyoruz ama siz bizler hayal kırıklığına uğramayalım diye tam olarakrak emin olmadan yazmıyorsunuz. Bu verdiğiniz haberler de şimdilik bizim için yeterli
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Geçen sene alanda 48 doğru yapmıştım bu sene maksimum 40... Toplamda 55-60 yapanın kazanacağını düşünüyorum
-
Peki arkadaşlar öncüllü Medeni sorusu vardı 1 ve 2 yapan var mıydı
-
Her an yayınlanabilir artık bekliyoruz heyecanla çok ikilemli sorular vardı merak ediyorum cevapları
Başkent1910 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Mersin olumsuz yazıyor. 36,25 net bekliyordum
-
RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Aykutluk aynısı oldu hocam. Muhtemelen ilk gün olduğu için böyle . Zaten hata oluşması hâlinde numara yazmışlar aramamız için
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
@friedman-25 denediniz mi hocam ?
Arıyorum açan da yok son gün bugün başvuracaktim 88,5 ile ama vazgeçtim artık -
@friedman-25 bende de aynı şekilde hocam
-
Arkadaşlar sınavbasburu.gov.tr den kayıt oldum giriş de yaptım ama form falan Yok.
Acaba telefondan girdiğim için mi öyle ?? -
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Sorular yayınlanmıyor mu arkadaşlar ?
Bir de önceki yıllarda ne kadar sürede açıklanmış -
@modigliani ücret tipi KDV tüketim tipi KDV Şeklindeydi hocam
-
@Willsmithh 36. Performans ( denetim diyordu çünkü) klasik program(kamusal hizmet diyordu çünkü) dedim ama yanlış yaptım galiba.
37. De döviz kurunu baskı altında tutmak dedim ama sizin yazdığınız daha mantıklı