Kıssadan hisse;
adamın biri bir gün camiye sabah namazından önce gitmiş en ön safa geçerek açmış ellerini başlamış sesli duaya. Allah'ım komşumuzun durumu çok kötü ona yardım etmem için bana para ver ben de ona yardım edeyim.
Duaya şahit olan bir adam, kalk git şuradan seni gören Allah onu görmüyor mu kendinden vereceksen git ver demiş...
Herşey değişti vesselam.
hayırlı olsun işimiz ve hayrımız.
Aykutluk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@A-Wagner kamu yönetimi veya siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümleri unutulmuş ilan umarım güncellenir. Aksi halde, Siyasal Bilgiler Fakültesi yer alıp yalnızca o bölümün elenmesi ilginç
-
FERAGAT EDELİM, ÖNEMSEYELİM.
Arkadaşlar, merkez uzmanlıkları kadrolarına atamaya hak kazanan arkadaşlarımız diğer kurumlarda mükerrer listeler oluşmasından ötürü diğer arkadaşlarının liste dışı kalmaması için ve hakkaniyet doğrultusunda gerek bahsi geçen kurumları arayarak gerekse dilekçe yazıp göndererek veyahut bizzat elden teslim ederek feragat işlemlerini gerçekleştirirse çok uzak değil yalnızca belki 1-2 ay önceki kendini ve nefsini terbiye etmiş olacak ve inanın gelecekte onun için de vesile olduğu kardeşi için de hayırlı sonuçlar oluşacaktır.
Şuan açıklanması beklenen kurumlar ve feragat verilebilecek kurumlar;
BDDK UZMAN YARDIMCILIĞI
SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI
ETKB UZMAN YARDIMCILIĞI
TİHEK UZMAN YARDIMCILIĞI
ADALET STAJYER KONTROLÖRLÜK
MSB UZMAN YARDIMCILIĞI
BTK UZMAN YARDIMCILIĞI
ULAŞTIRMA MÜFETTİS YARDIMCILIĞI
(eklenebilir) -
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
sağlık uzman yardımcılığından lütfen istirham ediyorum üşenmeden kuruma bir posta ile vayahut bizzat giderek feragat edin
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar bir başka kuruma atanmam nedeniyle asil listede yer aldığım TİHEK ve muhtemel yer aldığım Sağlık Uzman Yardımcılıklarından feragatlerimi yarın itibariyle ilk olarak Sağlık ve yetişirse Tihek şeklinde bizzat elden vereceğim.
Bu süreçte sizlere de başarılar dilerim.
Emek işinize şahittir asla unutmayın. Ve açık yüreklilik ile söylüyorum ki referans elbet vardır lakin birçok mülakat sürecini bizzat yaşamış kardeşiniz olarak asla referans yoktur, kendiniz çalışın ve bunu hissettirin yeterli olacaktır. -
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar yarınki son başvurular ile başvuru sayısının maksimum 200 olacağı ve başvuru listesi dikkatlice incelendiğinde taban puanın 84.50 ve yahut 85 üzeri ile neticeleneceğini belirteyim.
Ciddi manada İngilizce temeli olan ve 85 üzeri puan ile başvuru sahibi arkadaşlar yazılı sonrası sözlü listesinde de yer alacaktır. (ne yazık ki "başvuru gelmiş, hadi başvuralım gibi 'basit akıl' ile üşenmeden başvuru yapan ve İngilizce için ise 'ya tutarsa' zihinliler başvuru sayısını ve puanı yukarı çekmektedir. )
Not : Başvuru sahibi ve listeyi inceleyen kişiyim.
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar biliyoruz ki ne kardeş ne arkadaş ne de bilmem ne bağımız yok lakin gönül ve vicdan bağı kurarak yarın itibariyle sağlık uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmadan ve de diğer kurumlardan feragatlerinizi imtina ederek gerçekleştiriniz. Israrımın nedeni ortak listeler ve bizlerin de sizler gibi aynı hakkı gözetmesindendir.
-
@babyshark Tihek için zannımca 3 yedeğe de sıra gelecektir hocam
-
@nurkse06 teşekkür ederim hocam, sizin gibi insanlar var olmadıkça menfaat nedir ve insanlık nedir asla anlayamayacağız maskeniz erken düştü ama sizin için bir kılım olsa kıpırdatmazdım.
Hayırlı olsun yine de hakkınızda. -
RE: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
@onuncukoy3506 bu sene en az 80-81 bandında kalır uzman yardımcılığı...
Aykutluk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@öğrenci değerli fikriniz için teşekkür ederim hocam ancak; ahlak, hakkaniyet, insaniyet gibi bazı durumlarda kurumlara veya kurumsallaşmaya bir kimliğe bürünmeye hacet yoktur kanaatindeyim. En güzel iki kurum: aile ve şahsiyettir.
Yine bir özetle neticeye erdirelim;
'Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşek'
'İnsanda yok ise edep, neylesin medrese mektep;
okusa alim olsa yine merkep yine merkep' -
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İibf değil kardeşim insanevladı herşeyi hakediyor
Ağzı, dili ve kalıbı hamur gibi her yöne ve her duruma göre şekil alabiliyor ve ne dediğini yalnızca kendi dünyasında doğru yaşıyor.Yukarıda denildiği gibi sen başvur, tarih veya saat değişirse de kaderdendir.
İşsiz, işi olmasına rağmen aylak ve boş, benmerkezli, kendine kaderci, lanet kusan, basiretsiz insanlar mı MAALESEF...Özet : her koyun kendi bacağından asılır!..
-
@RootofAllEvil sen de oku forumun agresif ve atarlı üyesi az olsun takkeyi koyup kendini düşünme vaktin bence geldi de geçiyor milleti stalklamak veya herkese laf yetiştirmek keyfiyete girer o da sana istediklerini elde ettirmez. Çok çaba, az söz.
-
@dünyadeğirmeni @dünyadeğirmeni @nurkse06 iyi niyet ve telkinleriniz adına teşekkür ediyorum, sizin gibi insanlar var olsun ve siz var oldukça emin olun hep kazandıran asla kazanamayan insanlar olacaksınız.
Not: Ben bunca zamandır atanmış birisi olsam emin ol @dünyadeğirmeni senin gibi insanları konuşturmam ve senden hayırlı olan insana da dokunmak isterim.
Kişileri bilmeden söz etme ve haddini bilmeden kimse hakkında kelam etme.
Bazen sükut senin gibi insanlara değer katar.
Daha fazla çalış ve ben nerede yanlış yapıyorum diyerek düşün sonra da duracağın yeri bilirsin, kimseye ihtiyacın kalmaz.Size iyi forumlar dilerim.
İnsani olan ve düşünen tüm kardeşlerime haklarında hayırlı olanı dilerim, emin ol azmeden ve hakeden hakkıyla çalışan referanssız kazanıyor.
Gururla da savunabiliyor.
Teşekkür ederim, arkadaşlar. -
@nurkse06 teşekkür ederim hocam, sizin gibi insanlar var olmadıkça menfaat nedir ve insanlık nedir asla anlayamayacağız maskeniz erken düştü ama sizin için bir kılım olsa kıpırdatmazdım.
Hayırlı olsun yine de hakkınızda. -
@nurkse06 yok hocam orası beklemede kalacak şuan için istediğim kurumlardan birisi.
-
@babyshark Tihek için zannımca 3 yedeğe de sıra gelecektir hocam
-
Arkadaşlar bir başka kuruma atanmam nedeniyle asil listede yer aldığım TİHEK ve muhtemel yer aldığım Sağlık Uzman Yardımcılıklarından feragatlerimi yarın itibariyle ilk olarak Sağlık ve yetişirse Tihek şeklinde bizzat elden vereceğim.
Bu süreçte sizlere de başarılar dilerim.
Emek işinize şahittir asla unutmayın. Ve açık yüreklilik ile söylüyorum ki referans elbet vardır lakin birçok mülakat sürecini bizzat yaşamış kardeşiniz olarak asla referans yoktur, kendiniz çalışın ve bunu hissettirin yeterli olacaktır.