TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. dünyadeğirmeni
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dünyadeğirmeni

@dünyadeğirmeni

13
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dünyadeğirmeni Takip etme Takip Et

dünyadeğirmeni tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

@Aykutluk Çok iyi edebiyat yapıyorsun. Kazandığım ilk kurumdan sonra diğer başvurularımdan feragat ettim hep, açgözlü olmadım. O yüzden sen de çok bilmeden konuşma.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni
    • RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Kazanana kadar her yere başvuranı anlıyorum bu çok normal bi durum zaten. Ama kazandığın kaçıncı yerde durmayı düşünüyorsun artık ki senden başka birilerine de sıra gelsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

@Aykutluk Sen ne hadle böyle akıl verebiliyorsun acaba asıl. Hem suçlu hem güçlü dedikleri olsa gerek.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

Adam halihazırda adalet bakanlığında stajyer kontrolör ama hala daldan dala atlama peşinde.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

@Aykutluk Feragat etmekte çok erken davrandınız! Bir aydan fazla olmuş siz bir kuruma atanalı, elinizi çabuk tutmuşsunuz maşallah!

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

dünyadeğirmeni tarafından gönderilen son iletiler

@Aykutluk Sen ne hadle böyle akıl verebiliyorsun acaba asıl. Hem suçlu hem güçlü dedikleri olsa gerek.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

@Aykutluk Çok iyi edebiyat yapıyorsun. Kazandığım ilk kurumdan sonra diğer başvurularımdan feragat ettim hep, açgözlü olmadım. O yüzden sen de çok bilmeden konuşma.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

@Aykutluk Feragat etmekte çok erken davrandınız! Bir aydan fazla olmuş siz bir kuruma atanalı, elinizi çabuk tutmuşsunuz maşallah!

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

Kazanana kadar her yere başvuranı anlıyorum bu çok normal bi durum zaten. Ama kazandığın kaçıncı yerde durmayı düşünüyorsun artık ki senden başka birilerine de sıra gelsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni

Adam halihazırda adalet bakanlığında stajyer kontrolör ama hala daldan dala atlama peşinde.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      dünyadeğirmeni