Mülakata katılan ancak bilgi paylaşmayan arkadaşlar; herkes kaderinde ne varsa onu yaşar, rekabet psikolojisine girmenin anlamı yok. Burada herkes aynı durumda ve aynı şeyleri yaşıyor. Bilgiyi alırken sorun yok ama vermeye gelince bencillik başlıyor. Gerek yok bunlara.
A.Wagner tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@sbf13 bu arada hocam bence 80 e yaklaşır taban puan. Sizin puan yeterli olacaktır inşallah.
-
@Maslow Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu alımdan sonra yeni bir alım daha olacak şeklinde anladım ben.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bu ön eleme sınavını kpss puanı gibi düşünmek lazım. Ön eleme olmasaydı ve kpss puanıyla başvursaydık puanlarımız sıralanacaktı ve kadro sayısının 20 katı kadar aday yani ilk 600 kişi yazılı sınava katılabilecekti. Kurum kpss gibi ön eleme sınavı yapmış oldu.
A.Wagner tarafından gönderilen son iletiler
-
Mülakata katılan ancak bilgi paylaşmayan arkadaşlar; herkes kaderinde ne varsa onu yaşar, rekabet psikolojisine girmenin anlamı yok. Burada herkes aynı durumda ve aynı şeyleri yaşıyor. Bilgiyi alırken sorun yok ama vermeye gelince bencillik başlıyor. Gerek yok bunlara.
-
Bu ön eleme sınavını kpss puanı gibi düşünmek lazım. Ön eleme olmasaydı ve kpss puanıyla başvursaydık puanlarımız sıralanacaktı ve kadro sayısının 20 katı kadar aday yani ilk 600 kişi yazılı sınava katılabilecekti. Kurum kpss gibi ön eleme sınavı yapmış oldu.
-
@vasıflıişsiz Hocam bilemeyiz işte bence şuanda. Belki 70 i geçen sayısı 600 bile değildir o zaman herkes diğer aşamaya geçer ancak 600 den fazlaysa eğer en yüksekten itibaren ilk 600 ü sıralayacaklar.
-
@yilmazeda16 hiç bir fikrim yok ama duyuruda mevcut salgından da bahsedilmiş dolayısıyla ben haziran ayını bulur en azından diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bu ön eleme sınavını 70 alan her halükarda geçiyor ancak bu yazılı sınava girebileceğimiz anlamına gelmiyor. İlanda yazılana göre yazılı alan sınavına atama yapılacak kadro sayısının 20 katı kadar aday alınacakmış. Yani 70 ve üstü almanın yanında ilk 600 kişi arasına girmek gerekiyor. Bu sonuçlar 70 ve üstü alanlar için henüz kesin birşey ifade etmiyor. Bu şekilde açıklanmasının çok bir anlamı yok bu haliyle. Listeyi bekleyip göreceğiz.
-
@requ1em bunun cevabını ancak içerden öğrenebilirsiniz tüm birimlerden talep toplanıyor buna maliyeden geçen tüm birimler de dahil. Elbette alınacak olanların bir kısmı maliyeden gelen birimlerde çalışacaktır. Sadece istanbul için alınacakların hazine birimlerinde çalışacağı kesin. Ankara için olanlar karışık.
-
@Maslow Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu alımdan sonra yeni bir alım daha olacak şeklinde anladım ben.
-
@econ101 teşekkür ederim hocam bilgi için
-
Başvuru formunu teslim eden var mı arkadaşlar? Yanında herhangi bir belge isteniyor mu?
-
@sbf13 bu arada hocam bence 80 e yaklaşır taban puan. Sizin puan yeterli olacaktır inşallah.