@paretowilfredo hocam bu "dguycu" nickli arkadaş sürekli troll yapıyor gerçekten aşırı rahatsız olmaya başladım dguy gurubu ile burdaki arkadaşların yorumlarına bakarsak onlar da rahatsız sanırım en azından arkadaşı uyarabilir misiniz üstadım rica etsek??
nonbisinidem
@nonbisinidem
nonbisinidem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Allahım sen şu mübarek Cumanın yüzü suyu hürmetine 119 gündür çaresizce bekleyen bizlerin yüzünü güldürmeyi ve hakkımızda en hayırlısı ne ise onun gerçekleşmesini nasip eyle... AMİNNNN
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Sayı kısılacak olduktan sonra bana ne faydası var alımın Allah aşkına? Zaten 88-89dan aşağı kapatmaz.. Sgk’nın 200-300kişi için uğraştığına değmez yahu bu nasıl bir sistem anlayabilmiş değilim herkese bütçe var bize mi yok idari kadrolara da imam ve öğretmenleri yerleştirsinler o zaman iibf olarak hepimiz el ayak çekelim olsun bitsin...
-
Allahım bu hafta ağzından bal damlayan ne çok insan var önce bu arkadaşların sonra goygoycu ekip arkadaşlarımın sonra da benimle aynı kaderi paylaşan bütün bekleyen arkadaşların Allah gönlüne göre versin :)))
-
Hiç bişi hissedemiyorum şu an hissizleştim bu kadar bekle sonra başarısız sonucunu gör her ne kadar insan kendini hazırlasa da kötü oluyomuş neyse ilk mülakatımdı demek önümde başka görecek mülakatlar varmış hayırlısı olsun Allah daha iyi fırsatlar çıkarır inş Kazananlara meslek hayatında başarılar diliyorum diğerleriyle yola devam diyorum
-
Goygoy ekibi kazananları işine gücüne odaklanıp bizi unutmasın döverim heeee Ben hızlandırılmış bir kpss çalışma programına başlıyorum sıkıldıkça tek moral kaynağım siz olcaksınız ona göre hatta bizim ekip bi whats upp grubu yaparsak güzel olur bence isterseniz eğer @Gök-Kız @meçhulasker @aliyar-bey @poisson @Shady1 @budageceryahu @denetcii @krtalprn @mağdurum hatırlayamadıklarım varsa onları da etiketleyin pls
-
Bi dakka bi dakka benim de söyleyecek lafım var! Acaba o mülakat sonucunu bekleyenve burayı sessiz sedasız sinsi sinsi takip eden yüzlerce kişi biz bi an önce açıklansın diye her Allahın günü twitterda orda burda organize olmaya çalışırken nerdelerdi??? Tabi ki yine sessiz ve derinden sadece forumu okumakla yetiniyolardı. Madem eyleminiz yok yapılan herşeye olduğu gibi goygoya da susarsınız olur biter! Başka sözüm yok
@umrcn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
merhabalar, rica etsem forumu başlığında yazdığı şekilde SGDY ilanı amacıyla kullanabilir miyiz? Mülakat sonucunu bekleyen ve burayı takip eden yüzlerce kişi var.
-
Arkadaşlar hepimiz adına sorularımızı çok NET bir şekilde sordum ancak Sn. Bakan herhangi bir tarih ya da sayı belirtmedi yalnızca hazine ile maliyenin birleşmesi sonucu oluşan yeni organizasyon nedeniyle henüz maliye kısmına tam olarak el atamadıklarını ancak yavaş yavaş onunla da ilgileneceklerini söyledi rahat olun alımlar yine olacak dedi ancak ik politikasını değiştirmeyi hedefliyorlarmış yani tr’nin en kritik bakanlığına daha fazla alım yapalımdan ziyade daha nitelikli alım yapalım istiyoruz dedi.. Belki görürsünüz nette filan yayınlanırsa. Hakkınızı helal edin ben elimden geleni yaptım
-
@dguycu hasbinallah yarebbülalemin Allahım sana havale ediyorum bu arkadaşı ya sabır...
-
@paretowilfredo üstad atandım şükürler olsun :))))) emeğine yüreğine sağlık herşşey içn sonsuz teşekkürler
nonbisinidem tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Aydın hakkında hiç bilgisi olan yok mudur acaba?
-
RE: 2019 KPSS İşletme Soru ve Cevapları
@paretowilfredo üstad ben hayatımda işletme görmedim de 75i dr buldum ama saçma geldi mantık yürüttüm ne kadar doğru bilmiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir
-
RE: 2019 KPSS İstatistik Testinde Ne Yaptınız?
Tek yaptığım sosyal medya paylaşım sorusu. 20kişiden 6kişi seçerek örneklem oluşturmuşlar 6kişinin ortalaması 3paylaşım yapıyordu 20x3 ‘ten tahmin 60çıkıyordu
-
İşletme günde 8saat çalışarak 5günde 3000 adet tv üretmeyi hedefliyor saniye başı çevirme hızı neydi gibi bir soru vardı 48 buldum
-
Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde hangisi bulunmaz - kültürel ihtiyaçlar
-
@davetsiz evet hocam biz de biten başlatılıyor diye duyduk diğer iller için, ama bize niye öyle söylüyorlar bilmiyorum belki de her ihtimale karşı zaman aralığını söylemlerinde uzun mu tutmak istiyorlar acaba
-
@davetsiz hocam ben ik ile görüştüm ilçe ve merkez ikametlilerin emniyetten yazısı hepsi birlikte gelir, ağustos sonu gibi tahmin ediyoruz en iyi ihtimalle bayramdan sonraya kalırsınız dediler biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası bayramdan önce başlarız diye düşünmüştüm
-
@bydaler kaç yıldır burda oturuyosunuz ev sizin mi bekar mısın anne baba sağ mı ne iş yapıyolar kardeş var mı bunları sordular hocam