2019 KPSS İstatistik Testinde Ne Yaptınız?
-
Dostlar malumunuz ÖSYM'nin zorla dayatması garabeti sonucu bir saatimiz heba oluyor. Kim neler yapıyor bu oturumda? Mesela ben tam 51 dakika deliksiz uyudum
-
Bizim sınıfta 1 tane istatistikçi vardı herkes onu izledi
-
@paretowilfredo testte ki harfleri saydım 13. Soruda 2300 dü yoruldum :))
-
@paretowilfredo bende kitapçığı açsam acmasam farksız deyip açmadan işaretledim üstüne de bi güzel uyudum
-
@aroma En az bir net gerekmiyor mu puanın hesaplanması için risk almışsınız
-
Acaba yine muhasebe sorulsrini siraya yazip istatistikte catir catir cozen oldu mu. Gecen sene konusulmustu burda. Valla hem muhasebeyi cozup ayni zamanda bos biraktiklarini siraya yazmaya zaman bulana helal olsun derim:)
-
@plansız hocam okusam da farklı olamayacak şansıma tutar diye ümit ediyorum/ etmek istiyorum
-
@aroma İnşallah doğru çıkar, ben sıkıntıdan 40 sorunun kırkına da bakardım genelde:)) sonra doğru çıkacak o şanslı soruyu seçerdim:)) şaka bir yana zaten istatistik içeren puan türüne gerek kalmayacaktır inşallah
-
40 da 40 sallayanlar el etsinde sayimizi bilelim.
-
@plansız yılların geleneğini bozmak istedim açıkçası kasmadan sınava girmek ve çıkmak istedim bu yıl Vee yaptım içimden geleni
-
@LioN o kadarini yapmadım 20 tane ile yetinmek istedim
-
@aroma ben dayanamadim baktim zevkli oluyor ya herro ya merro dedim 3 dakika sonra islem bitmisti.
-
2 günün uykusunu öyle attım ki keşke 1.5 saat olsa tam alamıyorum uykumu
-
Ama benim icin bu senenin efsanesi. Dun hukuk sinavindan sadece 2 dk once bir kiz arkadasimiz yuksek sesle " Hocam yanlislar dogrulari goturuyor mu? Eger oyleyse bunu kitapcikta belirtmeleri gerekiyor yani" bagirdi. Dedim iste bu ya leyla olmus geziyor kiz hayat ona guzeldi.
-
@LioN :))
-
@plansız biliyorum bunu bu arkadas cerrahpasa tip 2.sinifta simdi.
-
Tek yaptığım sosyal medya paylaşım sorusu. 20kişiden 6kişi seçerek örneklem oluşturmuşlar 6kişinin ortalaması 3paylaşım yapıyordu 20x3 ‘ten tahmin 60çıkıyordu
-
@paretowilfredo ıkı puan türünde mı etkılıydı hocam?
-
Son dakikaya kadar çözdüm istatistik puan türü işime yarar diye en son kitapçığı verince bütün herkes bana baktı sanki matematiği seviyorum uyuyamadım
-
Evet simdi kpss de bittigine gore legenin icine soguk suyu doldurup ayaklarimi sokmak uzere fantastic yaz tatilimi baslatabilirim.