@birumut hocam ben 2015 mezunuyum 2 guy sınavı ve mülakat gördüm sonra halk bankasından da elendim elendim inan bana Mayıs'ta arkadaşımın düğünü var utanıyorum şu an gitmeye işsiz olarak tüm arkadaşlarım işi var ve su süreç de annemlerden para almaya utanıyorum ve bu süreç de en iyi bildiğim şey yastığa başını koyduğunda ben ne zaman işe giricem diye düşünmeyeceksin ayın 15 de paranı alıp maddi özgürlük olucak annenin babanın eline bakmayacaksın haftasonunda bir yerlere gidebileceksin ve inan bana en kötü iş işsizlikten iyidir saygılarımla
krtalprn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yazmayayım yazmayayım diyorum işi gücü olan arkadaşlarım gel dolaşalım hava çok güzel diyorlar ben ise kütüphanedeyim maalesef gelemicem diyorum 2015 ten beri böyle guydan elen vs vs biz ne zaman gezip eğlenicez hele bu havalarda iyice darlanıyorum içimi döktüm gidiyorum.
-
Ben de şimdiden herkese hakkınızı helal edin demek istiyorum kaç aydır birlikteyiz iyi ki sizi tanışım teşekkürle her şey için
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırız bugün
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@denetmeniniz dostum benim de bu sene içinde 3 mülakattan elendim kalktım geldim sabah yine kütüphaneye her gün simit aldığım büfeci abi sordu ne oldu diye dedim olmadı o yüzünde ki o acıma ifadesi nasıl koydu anlatamam onu geçtim üç senedir verdiğim emekler ailemin gözyaşları kendime mi yanayayım ailemein gözyaşlarına mı kazanmış olsam kız arkadaşıma yüzük takıcaktım onun üzülmesine mi neye bilmiyorum inan bilmiyorum bu sefer çok ağır geldi bunları da neden yazdım onu da bilmiyorum işte belki içimi dökmek istedim kalın sağlıcakla Allah'a emanet ol
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin
-
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
-
@22121121 şahsen kazanır isem bırakırım tüm kitaplarımı ihtiyacı olanlara verir 3 senedir kütüphane de geçen ömrümü gezemediğim yerleri gezer kız arkadaşıma yüzüğü takarım
-
@mağdurum ben emeklerinin karşılığını bir gün alınacağını inandım hep öyle de inanmak istiyorum karıncanın duasını bile duyan rabbim bizim emeklerimizi dualarımızı hayli hayli duyar inşallah tez vakitte emeklerimizin karşılığını alırız hocam
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
krtalprn tarafından gönderilen son iletiler
-
Üstad yeni alım için sorduracağım demiştin bir hareket yok mu ? @paretowilfredo
-
@burcuburcu yeni ilan için fısıltı yok mu hocam
-
@ruddy başvuru yapabiliyorsun hocam
-
@denetmeniniz @Nisan hocamın dediği gibi hocam
-
Üstad bize güzel haberler geliyor mu @paretowilfredo
-
@denetmeniniz ayağa kalkıp tekrar ders zamanı bir arkadaşım şunu demişti bizim gibiler için depresyona girip ağlamak sızlanmak lüks biz o kadar zengin değiliz dedi gerçekten haklı
-
@duryy inşallah hocam inşallah Allah razı olsun
-
@maesteo seni burda görünce mutlu oldum inşallah tez vakitte atanırız
-
@denetmeniniz dostum benim de bu sene içinde 3 mülakattan elendim kalktım geldim sabah yine kütüphaneye her gün simit aldığım büfeci abi sordu ne oldu diye dedim olmadı o yüzünde ki o acıma ifadesi nasıl koydu anlatamam onu geçtim üç senedir verdiğim emekler ailemin gözyaşları kendime mi yanayayım ailemein gözyaşlarına mı kazanmış olsam kız arkadaşıma yüzük takıcaktım onun üzülmesine mi neye bilmiyorum inan bilmiyorum bu sefer çok ağır geldi bunları da neden yazdım onu da bilmiyorum işte belki içimi dökmek istedim kalın sağlıcakla Allah'a emanet ol
-
@themis19 hadi inşallah hocam bilgi alabilir isen yeni gelişmeler olursa yazarsan çok seviniriz