Arkadaşlar hayırli ramazanlar.. dün bi iki kisi ile gorustum bakanlıktan yeni ilanı sordum.. ihtiyacın cok oldugunu secim sonrasinda ilanın gecikmeden geleceğini söylediler.
denetmeniniz
@denetmeniniz
denetmeniniz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar bugün sgk da akliniza gelebilecek en ust duzey kisiden hatrı sayılır bi abim aracılıgı ile alıma dair bilgi aldım. Kurumun seri alım planı hala gündemdeymiş. Ilanın zamanını da ögrenmeye calıştım ama zaman vermedi malesef.
-
Arkadaslar kurumdan yetkili biriyle konusma fırsatım oldu..
Denetmen alımına 2019 bütcesinde yer verdiklerini söyledi.. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Eşref-i-Mahlukat mesainin son dakikalarına da razıyım. Yeterki bugün açıklasın.
-
90 puanla elendim ustelik issizim. Hala icim acıyor.. insallah 10. Promosyonda yuzlerimiz güler arkadaşlar.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn dert sahibi ettiler insanları yazık. İnsallah feraha ereriz bugün.
-
@kuşçubaşıeşref hocam il tercihleri icin de ayni seyleri soylemislerdi ama yayınlandı. Açıkcası ben secim sonrası ilan bekliyorum.
-
@krtalprn sizi 9. Pro sayfasindan hatrliyorum hocam cok istiyordunuz.. foruma yazmasamda 7 ayınher asamasinda hop oturup hop kalktim ne ders calidabildim ne baska birsey yapabildim. Ilk elenisim aklima geldikce gozyaslarimi tutamiyorum. Kendimi Nasıl motive dicem nasl teselli edicem bilemiyorum.
-
@delta yeni gelecek baskanin hedefinde 5000 denetim personeli yoktur belkide hocam.. insallah msbgeri gelir gorevine.
denetmeniniz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Muhalba hocam özelden yazamiyorum size beceremedim bir turlu siz yazabilirseniz yarın haberlesip taksi ile gidebiliriz.
-
RE: Guy Adana..
Evet. Mesela kızılaydan mulakat yerine nasl ulasırım diye cogu yerden sordum tatmin edici cevap bulamadim. Cok ruhsuz geciyor surec
-
RE: GUY 01 ADANA 01
Hemde nasıl mulakata kalan arkadaslari grupta toparlayabilirsek cok iyi olur aslnda.
-
Arkadaslar kurumdan yetkili biriyle konusma fırsatım oldu..
Denetmen alımına 2019 bütcesinde yer verdiklerini söyledi.. -
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
https://chat.whatsapp.com/3DjGM30qwIA7lDgQiAYQsk adana grubudur arkadaslar katılmak isteyen buyursun.