TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı alımı
    692
    7809
    1293619
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      Nisan @denetmeniniz Son düzenleyen:

@denetmeniniz 2017 ve 2018 puanlarınızdan hangisi yüksekse onu kullanırsınız.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        denetmeniniz @Nisan Son düzenleyen:

@nisan iste buna cok sevindim

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          krtalprn @denetmeniniz Son düzenleyen:

@denetmeniniz @Nisan hocamın dediği gibi hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ÇÖL ASLANI
            ÇÖL ASLANI Son düzenleyen:

Arkadaşlar onumuzde bir seçim var.bunu biraz avantaja çevirebiliriz. Biz 300 ibf yerine 500 ibf istesek öğretmenlerin yaninda çok şey mi istemiş oluruz? Bana sira gelirmi derdine son verip daha çok arkadaşin iş sahibi olmasi için bu konuda adim atmaliyiz. Seçim yaklaştikça vekiller sahaya inecek. Onlarla temas kurup taleplerimizi dile getirelim. Eğer daha iyi bir fikir sunan varsa onu uygulayalim. Ama burada birbirimize dert yanip bana sira gelirmi demeyelim. Hepinizi kader arkadaşlarim olarak seviyorum...

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • D
              delta Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar ben 9.dönemden buraya transfer oldum. Açıklandığı günden beri kendime gelemiyorum tüm hayallerim yıkılmış bitmii gibi hissediyorum. Açıklanmadan 25 gün önce bi işte çalışmaya başlamıştım sgk olunca çıkarım diye bakmıştım hep ve hiç huzurum yok o işte. Şimdi sgk olmadı bu işte de huzurum yok ama eğer alım 2018 kpss sonrası olursa 2017 puanımın yetmeyeceğini biliyorum. 84,5 puanım. Şimdi ya işi bırakıp kpss çalışmam gerek ya da tüm hayalimden emeklerimden umutlarımdan vazgeçip kpssye ve memurluğa veda etmem gerek. Yaşım da geçiyor 30a gittikçe yaklaşıyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım. Kpss’nin garantisi yok bulduğum işten çıksam bi daha nasıl iş bulucam, çıkmasam kpssye çalışamam çok çok zor imkansız değil ama imkansıza çok yakın. Ne yapacağımı şaşırdım çıkış yolum yok. Bu mülakat bu kadar geç açıklanmasaydı o işe de girmemiş olacaktım kpssye de daha zamanım olacaktı. Şimdi elimde kalan 3 ayda kpss mi iş mi işten ayrılayım mı, ayrılırsam kpss hiç olmazsa tekrar nasıl iş bulurum bu yaşımda sorularıyla kendimi yiyorum Allah sabır versin bi yol bulamıyorum...

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • C
                conmaynard @delta Son düzenleyen:

@delta dostum ne kadar teselli olur bilemem ama ben 10. Pronun kpss sonrasına kalacağını zannetmiyorum hocam.2018 kpss 31 Ağustos'ta açıklanacak şu anda 4 ay var ve ilanın 4 ay gecikeceğini zannetmiyorum.Tek sıkıntı erken seçim oldu 10.pro için,yoksa 1 ay içinde ilan gelecekti.

D G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • davetsiz
                  davetsiz @serhats Son düzenleyen:

@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

@davetsiz Hocam bir arkadaşımızda nisan ayı bitmeden duyumu var. Sizden de müjdeli bir haber bekliyoruz.

O kadar yakin olsaydi bakan bey tweetlerinde bahsederdi. Yakin zamanda ilana cikacagiz kazanamayanlar üzülmeyin vs. Diye.. ben kpss nin hemen öncesi bekliyorum gecen seneki gibi hadi hayirlisi..

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • D
                    delta @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard işte ne olacağını hiç bilemiyoruz ilan gelecek ni gelmeyecek mi meçhul. Bir de gelse de yine kazanamama ihtimaline karşı 2018 kpssye çalışıp puan yükseltmek gerekiyor. Belki işi var hala üzülüyor diyenler olacaktır ama insan kendi yaşadığını biliyor. Ben üniversitedeyken daha izmir konaktaki sgk binasına bakıp burda çalışmak nasip olur inşallah derdim. Şu an öyle bi çıkmazdayım ki ailem işi bırakmamı istemiyor ben ise hayalimin peşinden gitmek istiyorum ama nasıl gideceğim bilmiyorum önümü göremez haldeyim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      serhats @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz Hocam bende 9. Prodan geliyorum. Daha o zamanlardan ilan hazır hazır söylemleri vardı. Herhangi bir kaynağın varsa soruşturabilir misin sana zahmet.

• R
                        Ruddy Son düzenleyen:

Ben de 9. Promosyon gazisiyim,benim ilk mülakatımdı,KPSS'ye ilk defa girdim ve şimdi yazılanlara bakınca yanlış anlamadıysam 2017 KPSS puanımla önümüzdeki yıl da başvuru yapabiliyor muyum? Yoksa yanlış mı anladım.Bu konuda malesef pek bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          krtalprn @Ruddy Son düzenleyen:

@ruddy başvuru yapabiliyorsun hocam

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            Ruddy @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn çok teşekkür ediyorum,durduk yere KPSS'ye girecektim 😄

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • G
                              gizo11 @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard inşallah kalmaz hocam zaten sonuçlardan herkes şokta inşallah yeni ilan gelir ben 8 9 elendim nasip 10 artık inşallah.

Kazanmak için yenilgiyi risk olarak kabullenmelisin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • ÇÖL ASLANI
                                ÇÖL ASLANI @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam 2017 kpss de a grubuna yapilan toplam alımlanla ilgili bir çalişma yapacaktiniz. 10 dönem için yol haritasi niteliğinde olur.

• C
                                  colin clark Son düzenleyen:

1. pro da p 42 de ve p 23 te basvuran son kişinin sıralamasını biliyomusunuz arkadaslar
                                  ÇÖL ASLANI 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • ÇÖL ASLANI
                                    ÇÖL ASLANI @colin clark Son düzenleyen:

@colin-clark p42 1030. P 23 1250 civari. Bilği teğite muhtaç.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • T
                                      tysbyno hi Yasaklı @ÇÖL ASLANI Son düzenleyen:

@çöl-aslani 1081 benim p42 gelmedi bana 0.15 olmadı

ÇÖL ASLANI 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        agustcomte Son düzenleyen:

Arkadaşlar sıralamadan daha mühim olan bir şey varsa oda kpss öncesi ilan gelmesidir.gelen ilan doğal olarak bir önceki alından daha geri sıralara düşecektir ( en az 700 sıra ) bu yüzden 10. Pro için seçim gündemi yoğunlaşıp bizim sorunlarımız göz ardı edilmeden hep birlikte ilan için talepte bulunalım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • S
                                          ShankS Son düzenleyen:

9.dan başarısız alınca 10 a girmek boşa çaba gibi ama bakalım

burcuburcu H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • burcuburcu
                                            burcuburcu Yasaklı @ShankS Son düzenleyen:

@shanks boşa çaba sayılmaz hocam, kurumların ilk mülakatından elenip ikinci mülakatında kazanan çok kişi var.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 390
                                            • 391
                                            • 24 / 391
                                            • İlk ileti