Guy ve vmy ilanı her an gelebilir bari ona çalışayım dedim.Masaya oturdum,iktisatı açtım ve çoğu şeyi unuttuğumu farkettim.Günde 10 saat çalışarak bu puanları alan ben kendimde tekrar ders çalışacak gücü ve motivasyonu bulamadım ve denetmenliktende elenirsem ne yaparım diye düşündüm gözlerim dolu dolu.Bizi bu duruma düşürenlere hakkımı helal etmiyorum.
conmaynard
@conmaynard
conmaynard tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Geçen yıl sınav sonrası,Erdal Ünsallar,Mahfi Egilmezlerden alıntı yapıp soruları tartışıyorduk.Birde bu seneye bakiyorum,iki haftadır gruptaki üslup ve tartışılan konular başlıktan soğutmaya başladı artık beni.Bilmiyorum ben fazla duygusalım belki ama 2017 Kaymakamlık başlığını mumla arıyorum.
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
106 Olmadı,107'de olmadı.
Ama birgün olacak inşallah.
İlk 100 de olmadığım için kaybettiğime üzülmüyorum.İnsallah benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlara nasip olmuştur.Allah yollarını açık etsin. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@birumut Bazı insanlara laf anlatmak zor haklısınız! Mesela hali hazırda 3800 maaş alıp,cebinde hiç parası olmayıp denetmenlik sonucuna göre hayatını düzene sokacak insanları sizin anlayamadığınız gibi.Tok açın halinden anlamazmış diye boşa dememiş atalarımız.
-
Geçen yıl yaşadığım üzüntü aklıma geldikçe, açıklanmasından korkuyorum.Listeye tekrar bakacak gücü kendimde bulamıyorum
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@stresliyim06 bende 4 ay nasıl geçmiş diye şaşırıyorum,daha dün gibi elendiğimiz 15 Şubat gecesi
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@rterdogan maliyede yaşananları görünce müfettişlerle birleşmektense 3600 ek göstergeli denetçi yada kontrolör statüsüne geçiş yapılması daha mantıklı geliyor.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
70 net üstü 400 kişi yoksa bütün ciddi çalışanlar yine Tercihini Yapta toplanmış demektir.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@ErtuğrulBEY son iki alım dedikodu diye düşünüyorum.5000 denetmen alımı hedefi var ve şuan sadece 2800 kişi alındı.En az 2 kpss daha yılda 2 alım ile kapatacaktır.
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Birleşme devletin menfaatineyse gerçekleşsin,değilse gerçekleşmesin.Lakin bir gerçek var,oda denetmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiği ve grup başkanlığıdır.
conmaynard tarafından gönderilen son iletiler
-
106 Olmadı,107'de olmadı.
Ama birgün olacak inşallah.
İlk 100 de olmadığım için kaybettiğime üzülmüyorum.İnsallah benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlara nasip olmuştur.Allah yollarını açık etsin. -
Geçen yıl yaşadığım üzüntü aklıma geldikçe, açıklanmasından korkuyorum.Listeye tekrar bakacak gücü kendimde bulamıyorum
-
İnsallah mülakata girecek olan herkes,dilediği şekilde güzel atlatır mülakatı.Mülakattan mutlu ve umutlu ayrılmak dileğiyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@yea-sbf maşallah hocam,ben hazır hissedemiyorum bir türlü
-
19 Kasım yaklaştı.İlk gün mülakata girecekler,hazır mıyız?
-
@devletialiye Sabah 9:00 da konferans salonunda hazır olmamız istendiği için,en az bir gün önceden Ankaraya gitmekte yarar var.
-
@hasbayburtlu ben üzerinden günler geçtikten sonra tekrar kontrol etmiştim
-
@mülkiyemüfettişi Bu listeye bile girememişim:)
-
371 kisiden sadece bir tanesiyim.
Kendimi sahildeki bir kum tanesi gibi hissedip ümitsizliğe kapılıyorum.Sonra 25 bin kişi içinden bu noktaya geldiğimizi hatırlayınca şükrediyorum ve gurur duyuyorum.Allah nasip ettiyse kimse elimizden alamaz.Allah 371 kişiden, en iyi icra edecek 100 kişiye nasip etsin inşallah,bu kutlu görevi. -
@hasbayburtlu 3te1 olmasa da azımsanmayacak kişi varmış hocam.Sagolun bilgi için.