Kıymetli forum yöneticileri ve üyeler iki gündür yoğunluğumdan dolayı paylaşımları okuyarak takip ettim ancak foruma yazma fırsatı bulamadım. 5 yıldır emek verdiğim, bu uğurda başka sınavlara bile girmediğim, dört buçuk yıl boyunca işsiz kalmaya razı olduğum kaymakamlık mesleğine adım atmak mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla bizede nasip oldu. Mülakatı geçmiş bulunmaktayım. Allah utandırmasın. Bu duyguyu bu uğurda mücadele eden aday adayı arkadaşlarda inşallah yaşarlar. Ben bu forumdan çok istifade ettim . Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sınavlardan çok bunaldigim için uzun süre bu foruma girmeyeceğim. Ancak tecrübe paylaşımına, tavsiyelere ihtiyaç duyan forumdaslarim için birazda olsa katkım olması adına hotmail hesabımı paylaşıyorum: sbf_akpinar@hotmail.com . Mesajınız olursa elimden geldiğince ve vaktim oldukça yardimci olmaya çalışırım. Herkesin yolu, bahtı açık olsun. Sevgi ve hürmetlerimle ⚘
yea.sbf
@yea.sbf
yea.sbf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Geçmiş olsun arkadaşlar biraz önce mülakattan çıkmış bulunmaktayım. Komisyonda genel müdür düzeyinde 5 kişi var. Içeri girdiğiniz de üç farklı renkte zarf var ve o zarfları çekiyorsunuz. Zarflarda ne gelirse bahtınıza soruyorlar. Bana gelen sorular sanayi nefise mektebi, g20 ve anayasadan değiştirilmez maddeler
-
Ben daha girmedim ancak ilk giren arkadaştan aldığım sorular:
1- Idari vesayet
2- Belediyenin organları
3-CB kararnamesinden bir soru
Şuan 3. Aday mülakatta .Cikanin yüzü gülüyor sanki -
Temel hak ve özgürlüklerin sinirlandirma sebepleri
Yuksek mahkemeler sayısınız
Uyusmazlik mahkemesi -
Açıktan atama secim müdürlüğü mülakatı için An itibariyle YSK da sıramızı bekliyoruz. Mülakattan çıkar çıkmaz paylaşımda bulucam.
-
@emrhll Allah sabır,güç,kuvvet versin
bende mezun olalı 4 buçuk yıl oldu yaş 28 istediğim meslekler için başka sınavlara bile hazırlanmadim ıssız kalma uğruna yillarimi verdim hala hiçbiri olmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
82 puan ile Ayvalık/Balıkesir. Herkese hayırlı olsun. Mülakat sürecinde başarılar dilerim.
-
Ilk mülakata girecek yarınki grup içinde yer almaktayım. Biraz heyecanlıyım. Yarın ve yarından sonra mülakata girecek olan kaymakam adaylarına başarılar diliyorum. Mülakattan çıkınca paylaşımda bulunacağım. Allah utandırmasın...
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ömermuhtar Sınavın eylül ayında olacağı ve 100 kişi alınacağı söylendi. Allah yardımcınız olsun.
yea.sbf tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ömermuhtar Sınavın eylül ayında olacağı ve 100 kişi alınacağı söylendi. Allah yardımcınız olsun.
-
Kıymetli forum yöneticileri ve üyeler iki gündür yoğunluğumdan dolayı paylaşımları okuyarak takip ettim ancak foruma yazma fırsatı bulamadım. 5 yıldır emek verdiğim, bu uğurda başka sınavlara bile girmediğim, dört buçuk yıl boyunca işsiz kalmaya razı olduğum kaymakamlık mesleğine adım atmak mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla bizede nasip oldu. Mülakatı geçmiş bulunmaktayım. Allah utandırmasın
. Bu duyguyu bu uğurda mücadele eden aday adayı arkadaşlarda inşallah yaşarlar. Ben bu forumdan çok istifade ettim . Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sınavlardan çok bunaldigim için uzun süre bu foruma girmeyeceğim. Ancak tecrübe paylaşımına, tavsiyelere ihtiyaç duyan forumdaslarim için birazda olsa katkım olması adına hotmail hesabımı paylaşıyorum: sbf_akpinar@hotmail.com . Mesajınız olursa elimden geldiğince ve vaktim oldukça yardimci olmaya çalışırım. Herkesin yolu, bahtı açık olsun. Sevgi ve hürmetlerimle ⚘
-
@ese03 Eyvallah hocam. Cumalar hayrolsun her daim⚘
-
@westakin bende erken gelir diye düşünüyorum
-
@gencbiraday "Seçim katibi olan arkadaşım bugün onay için ysk daymış.Seçim hiz.gm vekili mehmet murat bey 10-15 aralık arasında müdürlük sonuçlarını açıklayacaklarını ve ocak başı itibariyle göreve başlatacaklarını söylemiş." demişti:)
-
Seçime yetişmesi için bu hafta gayet makul bir hafta. Bugün yada yarına yada birkaç gune aciklansa evrak teslimi ve atama onayı derken ay sonunu bulsa ocak gibi başlatırlar. Bu ihtimalde Aslan Reyiziin açıklamalarını teyit ediyor.
-
@larendeli Bende erken açıklanır diye dönüşüyorum. En geç ocağın ilk haftası:)( Inşallah!)
-
@kuşçubaşıeşref yolunuz, bahtınız, şansınız bundan açılır inşallah hocam