Arkadaşlar yanlış anlaşılmış. Burada kimse devlete sitem etmiyor yetkililer kimse ona ediliyor. Sitemde haklilar da aylarca bekletilmek olmaz. Ikinci olarak devlet hepimizin devleti, yöneticisi idarecesi bürokratı her zaman değişir devlet kalıcıdır. Kimse yöneticinin memuru olmuyor devletin memuru oluyor. Elestirmeleri en doğal haklari cünkü birilerinin iki dudagindan cikan tek kelimeyle binlerce kisi aylarca tarih bekliyor veya sonuc bekliyor bunun da savunulacak hicbir yani yok diye düşünüyorum.
westakin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 hocam yeminle sonunda geldi diye okudum elim ayagim titredi
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ilk sinava girdim iyi gecmisti Allah icin ama malum olaylardan sonra ilk sinavda yaptigim hatalari yapmamak icin ikinci sinava girmeye karar verdim. Kaldi ki ilk sinavda da izmirde bir kac sorun olmustu. Neyse, ikinci sinavda deyim yerindeyse batirdim ve pisman oldum girdigime ama hep ayni seyi soyledim tum cevreme bana resmen avantaj sagladilar çünkü ilk sinav netimi ögrendim ve iyiyse sonuç girme sinava değilse buyur gel gir tekrar dediler bana. Girdim ben ve elendim. Simdi o sinava girip kazanan 225 kişinin (bazilari 2.kez şehir disindan gelip girdi şahidim) hakki hukuk yoluyla gasp ediliyor. Davayi acana tek bir kelime soyleyemem hakkidir. Ama bu karar ve im de lehime olmasina ragmen 225 kisinin maddi manevi her turlu hakkini yerle bir ediyor. Karar dogru mu evet olmasi gereken buydu ama zamani dogru degil. Olmasi gereken tek sey bu saatten sonra o 225 kisinin haklari korunarak diger adaylarin tekrar sinava girip basarili olan kismin da ayrica klasik sinava girip son asamada topluca mulakata girmesi. Bunun icin de sayistayin aday kadrosunu arttirmasi gerek. Yani nihai olarak top sadece osymde degil ayrica sayistayda. Bu arada yanlis anlamayin sinav iptal olsa da ben bunu hakkim olarak gormuyorum ben 2. Sinava kendi secimimle girdim ve elendim orada noktayi koydum. Insallah hak yolunu bulur hepinize iyi geceler
-
@serqan112 Allah listede ismimizi görmeyi nasip etsin de gerisi önemli değil
-
@27ömer27 naptın başkan ya, şaka olsun diye hayır deyip nikah memuru masadan kalkınca maymuna dönen geline döndüm şu an
-
Valla loading'in l'si bile bana gün doğumunu bekletir günahıma girmesin kimse
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Herkes nerede? Kimse yazmıyor çok sessiz burası. Başka bi yerde mi toplandı mülakata kalanlar
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar, ÖSYM sınavın Esenboğa hariç sorunsuz geçtiğini duyurmuş ama inanın bu külliyen yalan. Ben İzmir'de girdim sınava. Benim kağıdımın karekodunu 5 dk uğraştıktan sonra şans eseri okudu kamera ve fotoğrafı da çektim sorunsuz. Gözetmen okutamayanlar için, sınav başlayacak siz sorularınızı çözün biz bu işi halledeceğiz aklınıza takmayın dedi. Asıl problem bu aşamadan sonra gerçekleşti. Sınıfta yaklaşık 60 kişiden 5-6 tanesi benim gibi okutmuş ve bizim yani 5 kişinin sınavı 14.45'de başladı. Okutamayanların ise sınavı başlamadı ve sınıfta inanılmaz bir gürültü uğultu patlaması oldu, gözetmen sürekli duyuru yaptı pcnizi baştan başlatın vs... bakın bunlar olurken ben dahil 5-6 kişi soruları çözüyoruz. Bu iş 15 16 dk böyle devam etti. Şimdi diyeceksiniz ki neden sessiz olun sınav oluyoruz demediniz. Bakın arkadaşlar tepemizde önümüzde kamera var herkes konuşursam sınavım iptal olur mu düşüncesiyle hareket ediyordu. Neyse, bizim sınav bitti sonradan başlayanların sınavının bitmesini bekledik ve onların sınavı da bitince çıktık sınıftan. Ama çoğu kişi erken bittiğini belirtti sınavlarının, ek sürede yanlışlıklar olmuş sanırsam. Sonuç olarak sıkıntı İzmir'de de vardı ve tüm sınavın tekrar yapılması gerekir diye düşünüyorum.
-
@ese03 estagfurullah benim algımdaki seçicilikten dolayı oldu
-
@vamos açıkçası ilk 300e giren herkes kazandı olarak görüyorum. Bundan sonraki süreçte referans savaşlarından galip çıkanlar hakim olacak
westakin tarafından gönderilen son iletiler
-
Mülakat öncesi kykdan yurtta kaldigina dair belge alanlar bu belgeleri nereye kime veriyor? Adalet bakanligina mi referanslarina mi ? Bunla ilgili 1-2 sey duydum da merak ettim acikcasi
-
@nopainnogain hocam güvenparktan kalkan dikmen dolmuşları gidiyor. Ana caddede iniyorsun ara sokakta kaliyor 2 dklik yurume mesafesi var
-
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
@metehan rica ederim. Başarılar.
-
@metehan diploma goturdum ben baktilar ama getirmeyenler de vardi onlara kazanirlarsa daha sonra getirebileceklerini soylediler
-
@çıkmadıkcandan valla hic sima olarak tanimiyorum o yuzden bilmiyorum komisyonda kim vardi
-
@çıkmadıkcandan ahahaahahahah aynen hocam insan afalliyo mulakat esnasinda zaten hafif heyecan var pat diye saatte 90km giden diye başlayinca dondum kaldim
-
Yarin girecek tüm arkadaşlara başarılar şimdiden. Iyi çalışmalar
-
@ceteris alandan korkulacak soru yok bence ama tarih zor geldi bana sallamak istemedim. Matematik ayri bi olaydi zaten
-
@çıkmadıkcandan benden sonra çıkan arkadaşa da yaş problemi sormuşlar. Evet matematik hiç beklemiyodum ben de insan şaşırıyo aniden problem sorunca. Zaten soruyu bile anlamadim hic beklemiyodum cunku
-
Matematikte de hız problemi sordular onu da soyleyim soylemisken