2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
Arkadaşlar merhaba bugün mülakata giren arkadaşlar ortam hakkında ne kadar sürdüğü vs bilgi paylaşabilirseniz çok seviniriz. Başarılar herkese...
-
@erdmkrby reyis 3 dk suruyor. Sure zaten cok kisa. Kendini tanit ve bide alan sorusu cekiyosun fanustan onu soruyolar. Ortam ne cok gergin nede sohbet havasinda
-
@desertiger alan sorusu hukuk mu ve bir tane mi
-
@ceteris 1 tane fanustan cektim. 1 tanede kuruldan soruldu. Ama herkezin nasildir bilmiyorum
-
@desertiger hocam sorularıda yazarsan çok makbule geçer. zorluk derecesini merak ediyor insan.
-
@çıkmadıkcandan hocam soru sayisi az zaten soruları soylemesem bütün adaylar adına daha iyi olcak gibi ama sorular kolaya yakın ,zaten p9 puanıyla buralara gelmis adaylarin takılacagını sanmam.
-
@çıkmadıkcandan hocam ben ogrenip soylerim. Herkes yararlansin
-
@desertiger hocam bence aynı soru çıkmaz , çıksa bile 3 dklık performansın kurul karşında çokta etkili olacağını düşünmüyorum ben şahsen kimseyi de bulmadım . Ama insan sorudan ziyade zorluk derecesini merak ediyor ki o sorumuda yanıtlamışsın. Teşekkür ederim.
-
@desertiger eyvallah kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun
-
Mulakat 3 dk en fazla. Bana 1 tarih 1 matematik 1 alan sordular. Alan sorum anayasa cekirdek haklar nedir?
-
@westakin tarih sorunuz neydi acaba
-
@ceteris meclis tarafindan onur ödülü verilen ilk tarihçi
-
@westakin Matematik ilginç olmuş hocam
-
Matematikte de hız problemi sordular onu da soyleyim soylemisken
-
@çıkmadıkcandan benden sonra çıkan arkadaşa da yaş problemi sormuşlar. Evet matematik hiç beklemiyodum ben de insan şaşırıyo aniden problem sorunca. Zaten soruyu bile anlamadim hic beklemiyodum cunku
-
@westakin değişik sorular var heralde
-
@ceteris alandan korkulacak soru yok bence ama tarih zor geldi bana sallamak istemedim. Matematik ayri bi olaydi zaten
-
Yarin girecek tüm arkadaşlara başarılar şimdiden. Iyi çalışmalar
-
@westakin ben de oturdum kontrolörlük yönetmeliği ezberliyordum. havuz problemi falan bakayım bari:) şaka bir yana ben de afallardım. Hayırlısı olsun hocam .
-
@çıkmadıkcandan ahahaahahahah aynen hocam insan afalliyo mulakat esnasinda zaten hafif heyecan var pat diye saatte 90km giden diye başlayinca dondum kaldim