Bugun dayanamadim yine aradim. Bilgi yok dediler. Okunup okunmadigini sordum. Yine okundu cevabi aldim. Sonuclar okunmus fakat henuz aciklanmadi. Bu haftada aciklanmayacak gibi duruyo
desertiger
@desertiger
desertiger tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
Arkadaslar kurumda calişan bayan yok. 40 senedir de olmamis. Basvuracak arkadaslarin bunuda degerlendirip insanlarin haklarina girmemesini rica ederim.
-
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
@atam2811 reyis bendede basarili yaziyor. Yedek olsa yedek yazardi heralde
-
RE: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
Aynen oyle. Kim kac puanla girmis ben kac puan almisim. Hukuk muhasebeden kac yapmisim gormek isterdim
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Rekabet iptal edilsin yada edilir diye dusunmek ne biliyim...
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
92.46 puan 117 sirayla zor diyorum
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@otuzyılsavaşı 117 sirayla basvurcam bizlere zor diyorum
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Kurumun önünde ogle arasinda gelenler kuyruk olmuştu
desertiger tarafından gönderilen son iletiler
-
@calicartel yapilmistir. Yaklasik 1 ay surmustu. Ama bu virus isi durumu degistirebilir
-
@Willsmithh Bölümünüzden bi soru gelir. Alandan bi soru gelir. Gkyden de bi soru gelir. Pek zorlamiyolar. Hic kasmayın
-
Arkadaslar kurumda calişan bayan yok. 40 senedir de olmamis. Basvuracak arkadaslarin bunuda degerlendirip insanlarin haklarina girmemesini rica ederim.
-
@ibovic arkadas calisiyo galiba. Aklimizdaki sorulara cevap vermeli. cte gelin deyip cekilmek olmaz
-
RE: cte idare memuru alım ilanı 2019
@kepssmağduru saglik taramasi yoksa eger calisilacak ortamla ne alakasi var anlamadim
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Adam-Keeynes puan konusunda hicbir fikrim yok
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Adam-Keeynes idare memurlugunun meslek baslangicinda bi sorumlulugu az. B grubu memurlardan maaslari daha yuksek. Infaz koruma memurlarinin amiri pozisyonunda. Cezaevi muduru olmak konusunda önü acik. Rotasyonu yok. Bay-Bayan tercih edebilir. Cezaevleride tahmin ettiginiz kadar korkunc bi ortam degil. A grubu kariyer memurlugu sayilmaz tabiki ama degerlendirilebilir. B grubu memurluktanda ust duzey diyebiliriz
-
RE: Adalet Bakanlığı Cezaevi Müd.İdari Memur Alımı(300 kişi)
Cezaevinde idari memurların zamanla cezaevi müdürü konumuna gelme şansları yuksek.