Btkyı kazanan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Bir ricam var mülakatına girdiğiniz kurumlar varsa feragat eder misiniz?
atam2811 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bundan sonrada ilanlar gelecek o zaman onlarında bekleyelim kpss 2019 geldi öyle saçmalık mi olur biz burda göreve hazır bekliyoruz artık psikolojiler daha fazla yıpranmadan ilanlar gelmeli.
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Bence 80 net üzeri 50 kişi yoktur çünkü sorular net değil .
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kemankeşş o soru kesin izin almak için bir yere yollanır falan vardı cevap o bence
-
RE: Galatasaray'ın Lobi Gücü
Adminleri bu başlığı kapatmak için göreve davet ediyorum .Koskaca bir çınara hakaretler yağıyor özellikle terör örgütü demek ne demek ? Burda x takım olsa farketmez böyle bir şey olamaz.
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
O 18 kişinin zorunluluk falan değil ben öyle şeye inanmam. 1 puanla mulakti kaçırdım.Benden 1 soruyu fazla yaptı diye bunu kim yaptıysa Allah ocağına incir ağacı diksin mutlu olamasın hayatı boyunca .
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Arkadaşlar il göç ve btkya girdim bence hakimlik daha kolay demeyecegim ama soruları daha güzeldi bence ne olursa olsun sınav konusunda kurumlardan ziyade her zaman ÖSYMyi tek geçerim veya maliye bakanlığı sinavlarida güzel gibi gecmis soruları çözünce.
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Bu kadar büyük haksızlık olamaz yüksek puan alıyorum gelip bölüm bazlı alım yapıyor o zaman kpss a olmasın herkes bölümünün sınavına girsin alımı .yeni yeni modalar....
-
İlan çabucak gelmeli artık guy falan beklenemez ne zaman olacağı belli olmayan mülakatlar beklenemez zaten çok uzun bir süreç bildiğiniz gibi inşallah bir önce SGK denetmenliği gelir de belirsiz süreçleri atlatiriz.
-
P42 ve p23ler 600 600 kendi aralarında siralansin o zaman
atam2811 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Devlet kurumlar vergisini o şekilde artırmaz arz şoku olsun isteyecek hali yok. bu soru hatalıdır. Mantık hatası vardır . Ama ÖSYM yinede doğru kabul edebilir dediğim gibi.
-
Ama osymninde mutlaka kaynak olarak seçtiği bir kitap vardır. Doğru kabul ederse şaşırmamak lazım.
-
Bu devletin vergi ve gelir politikasıyla alakali bir durumdur. Arz şoku daha farklı durumlardir mesela dış kaynaklı petrol fiyatları artışı mesela dolar kurunun yüksek artışı .
-
Kurumlar vergisi artışı arz şoku değildir bunu tartışmaya bile gerek yok.
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
@friedman-25 cezaevler bir nevi askeri disipline sahiptir . İnanılmaz bir saygı ve itibar görürsünüz cezaevlerinde. Düşündüğünüz gibi kötü bir ortam değil tam tersi çok hoşunuza gidecektir.Teftiş olarak hiçbir teftiş kurulundan farkı yoktur. İş yükü olarak her teftiş kurulu ne kadar yılda denetleme yapıyorsa sende o kadar yaparsın . Maaş ve özlük hakları olarak hepsi zaten aynı. Mesleke kesinlikle başvurun bu mesleğin de kendine has rahatliklari mevcuttur. Kendini geliştirmeye çok açık bir meslek bu tamamen kişinin kendisinde biter.
-
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
Arkadaşlar görev basi yapma tarihi belli mi ? Duyumu olan var mı ?
-
Kazananlar ulaşsın da irtibat halinde olalım .
-
@desertiger kardeşim başarılı deyince asıl kazanmış mı oluyorsun ?