duyum alabilecek kimsesi olmayanlar buna artı versin de birbirimize destek olalım :((((
stresliyim06
@stresliyim06
stresliyim06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bu gece en az 2'ye kadar uyumayacak olanlar bu iletiyi artılıyor :))
-
@althusser benim sayistayda bi arkadasim var nizamiyeye kimlik birakarak girebilmistim. Demek ki sayistay degil.
-
şubat ayı 28 çekiyor diye mi yetim muamelesi görüyor.
-
@adaykaymakam sevgililer gününün ilk tribi :))) üstad herkes gergin takılma böyle ufak şeylere boşver.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo sonuçların geç açıklanması kazanacak olanlar için çok problem değil ama elenecek olanlar için çok büyük sıkıntı. kimse bir şeye odaklanamıyor. kaybedecek olanların zamanı boşa gidiyor. insan ister istemez kötüyü düşünüp stres oluyor.
-
bu bekleyişi hayatım boyunca unutmayacam.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Gecen senenin 94.suyum 65net bile cikmayabilir.
-
Ben bu heyecanin muptelasi oldum. Kimse aciklanmayacagini bilse bile bugun aciklanmayacak demesin lutfen, her gun yasayalim doya doya.
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
Benim de oldu
darisi issiz kardeslerimin basina.
stresliyim06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Arkadaslar merhaba, cikmis sorulari paylasabilecek olan var midir, herkese hayirli haftalar.
-
Gecen seneki kalitenin onda biri yok bu yil forumda. Surekli bi agiz dalasi. Usandik.
-
Yanlisin dogruyu goturdugu sinavlarda neden bir net bir puan olamaz deniyor anlayamadim? Gayet de olur. Neden bir net bir puan olsun istenmis meselesine gelecek olursak kanaatimce listeye daha fazla kisi girebilsin diyedir. Sapmali puanlarda ayni puani alan kisi sayisi daha azdir diye dusunuyorum. Son olarak 70i gecen 400 kisi olmazsa bence de sapma uygulayacaklar. Bunun onunde bir engel yok.
-
Gecen senenin 94.suyum 65net bile cikmayabilir.
-
@hsnhsn haklisiniz ama benim soyledigim sıkta da sikinti var.
-
@genclerbirlikli bu aciklama beni tatmin etmez hocam
-
Sanliurfa sorusunda hangisi yanlistir diye soruyordu ve bi sıkta buyuksehir belediye meclis uyesini secer yaziyordu. Buyuksehir belediye meclis uyesini vatandas secmiyorki. Ben onu gorur gormez baska bisey dusunmeden isaretledim.