@davidricardo çok teşekkür ederim hocam
hsnhsn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@barocan inşallah hocam umudumuzu kaybetmeyelim
-
@stresliyim06 Bir köylü olarak 2012 öncesinde belediye seçimlerine oy kullanmıyorduk tecrübe ile sabittir
hsnhsn tarafından gönderilen son iletiler
-
@bilgebey ilçe belediye meclis üyelerini seçiyoruz ama onlar daha Sonra kendi aralarında seçim yapmıyorlar. Aldıkları oy oranına göre partilerin 1. Sıra adayları Ve seçimi kazanan partinin kontenjan adayı direkt olarak Büyükşehir Meclis üyesi oluyor Yani biz seçiyoruz.
-
@stresliyim06 hocam sizin dediğiniz şık bizim dediğimizle aynı galiba
ilk öncülü köyler belediye başkanı seçer olan şık değil mi
-
@okan26 Evet zaten 2012 öncesinde köyler belediye başkanını seçemiyordu. Köylerde Sadece il genel meclis üyesi ve muhtarlık seçimi yapılıyordu. İlçe merkezdekiler belediye başkanını seçiyordu.
-
@stresliyim06 Bir köylü olarak 2012 öncesinde belediye seçimlerine oy kullanmıyorduk tecrübe ile sabittir
-
@circassian ben de 1983 yaptım. 1980de darbe sırasında olacağını düşünmeyerek 83 te Özal ın açılımından dolayı öyle düşündüm
-
@barocan inşallah hocam umudumuzu kaybetmeyelim
-
60 civarı kapatma ihtimali var mı arkadaşlar
kendimizi sevindirelim biraz
-
Arkadaşlar Ankara’yı bilenler, sınava Ankara Atatürk lisesinde giricem Çankaya’da sezenler sokakta. Etrafında yakınında bildiğiniz önerebileceğiniz bir otel var mı?
-
“Edindiğimiz bilgiye göre bakanlığın bakış açısı 5 yıl kamu hizmeti şartının 2 eylüldeki kaymakamlık sınavı için geçerli olmadığı yönünde..
Resmî açıklama yapılmasını da talep ettik. bakan ya da bir yetkilinin açıklama yapması bekleniyor. Ya da siteden resmî açıklama yapılır.”
*Kutluay Kararlı hocanın Twiti