KPSS A başvuruları başlamış. İlan gelmeyince başvursak nolacak ki? Geçen sene puanı olanların da elinde patladı sonuçlar.Zaten ÖSYM sınavları zor bir de koca sene bir kaç ilan dışında ilan gelmemiş. Resmen aklımızla dalga geçiyorlar. Devlet kurumları ilan vermeyecekse kpss’ye beyin jimnastiği olsun diye mi girecek millet? Söylenecek çok şey var çok...
barocan
@barocan
Uluslararası ilişkiler
barocan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ne olacak bu halimiz? Elimizde KPSS sonuç belgesi bekleyip duruyoruz. Yaz sıcağında millet tatil yaparken biz sınavlarda ter dökelim şimdi de hiç ilan gelmesin.Bu nasıl bir iştir anlayamadım. Ben geçen sene il göç sınavına giremedim neymiş efendim 2017 KPSS puanım yokmuş. Şimdi de ilan bekleriz muhteremler ilan vermezler. Bu nasıl bir devlet anlayışıdır anlamak mümkün değil. Sesimizi nasıl duyuracağız haksızlıkları nasıl dile getireceğiz bilemiyorum. Ülkede devlet personel başkanlığı ise çoktan kapanmış gibi kurumdan bir açıklama da yok. Siz devlete adam almayacaksanız kaldırın kardeşim KPSS sınavını hiç olmazsa umutlarımızla oynanmasın. Nitelikli bir sürü insanı böyle bekletmeye sinirlerini zorlamaya kimsenin hakkı yok. Yazık değil mi bizlere?
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Yazık ki ne yazik. Binbir emekle alınan 2016 kpss puanlarını çöpe attılar emeklerimizle oynadılar yetmedi alay eder gibi 2017 puanlarıyla 5-10 kişilik ilanlara çıkıyorlar. Bu ülkede Maliye Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı bu haksızlıkları görmüyor mu? Daha bir kaç gün önce bir kurumumuz 2 kişilik alım için ilan verdi. Üstelik 3 aşamalı sınavlardan geçerek atama yapılacak. Hani bu siyasi yahut bürokratik büyüklerimiz bize açıkça sınava girmeyin desinler yahut alınacak bi kaç kişi belli desinler. O zaman bari samimi davranıyorlar derim. Bu şekilde devam edilirse sistemi bu hale getirenlere her gün beddua edeceğim. Emeklerimizi hiçe satanlar bu vebali nasıl taşıyorlar anlamak mümkün değil
-
RE: 2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
@namı-diğer Benim anlamadığım nokta güvenlik soruşturması bu kadar uzun sürer mi? Gerçekten tuhaf bir durum. İnşallah bu sıralar açıklanır da bekleyenler stresten kurtulur
-
RE: 2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
@namı-diğer Allah yardımcınız olsun hocam ben de basın enformasyon sınavını beklerken aynı Şeyleri yaşadım mülakattan sonra da çok sıkıntılar çektim.Dilerim hepiniz bekleyişinizin mükafatını alırsınız. Umutlu olun Allah kimsenin emeğini zayi ettirmez.
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Bu tür sınavlar için mutlaka yeterli bir zaman verilmeli. Adaylar gerçekten strese giriyorlar. Yani süre eleme için bir kıstas olacaksa da çok dar bir zaman aralıği olmamali. Neticede her sorunun niteligi ve zorluk derecesi denk olmuyor.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
BM Genel Kurulu yerine ekonomik ve sosyal konsey, Aihs 14 nolu ek protokol yerine 11 nolu ek protokol, Büyükşehir genel sekreter atanma sorusuna Büyükşehir belediye başkanı gibi talihsiz cevaplar vererek kendimi sıkıntıya soktum. Yapılabilecek soruları kaçırmak insanı hem geriyor hem üzüyor. Yine de çikmadik Candan umut kesilmez diye bekliyoruz. Türkçe ve iktisat benim açımdan belirleyici olacak gibi duruyor. Tüm arkadaşların hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Acaba ekimden önce bir süpriz yapıp açiklarlar mi?
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bağımsız değerlendiriciler bu cevapları nasıl değerlendiriyorlar? Doğru yaptığımı düşündüğüm sorular az değil ve Türkçe soruları da gayet iyi yaptığımı düşünüyorum ama 53 alıyorum. ÖSYM lütfedip soruları ve cevapları yayınlarsa itiraz edip etmeyeceğime karar vereceğim. Zira, doğru cevapları görmeden yapılacak itirazlar da boşa kürek çekmek demek. Açık uçlu sistem kötü bir sistem değil ama bence eski test sistemi sınav değerlendirmesi ve başarıyı ölçmede daha sağlıklı bir sistem.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Ya benim puanımda bir sorun yok mail de Yok şu an gerçekten çok gerildim mail yoluyla umarım dönüş yaparlar. Koca üniversite bir liste yayınlayamıyor mu? Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Tabi standart sapma olur mu bu tür sınavlarda bilmiyorum. Sınav klasik usulde yapıldığından diğer adayların da durumu önem kazanabilir. Sizin yapamadığınız veya yaptığınız sorularda diğer adaylar da zorlanmış olabilir. Sabırla sonuçları beklemek lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
barocan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınava girmedim. Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun. Yalnız Ösym'nin yayınlanmasına izin verdiği sorulardan, Kaymakam'ın şahsi dava alamayacağına ilişkin Yargıtay kararına yer veren soru dikkatimi çekti. Kararın idarenin hangi ilkesi ile ilgili olduğu sorulmuş cevap hiyerarşi denmiş. Acaba cevabın neden hiyerarşi ilkesi ile ilgili olduğunu açıklayan birisi olursa çok memnun olurum. Tekrar herkese kolay gelsin.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler Şimdi oldu işte teşekkür ederim soruyu sadece merak etmiştim.
-
@keanureeves İnşallah alım çok olur da birçok arkadaşımız sevinir. Ben de bu sitenin eski sayılabilecek bir üyesi olarak bunu diliyorum
-
@keanureeves Daha doğrusu Demir İpekyolu projesini Bir Kuşak Bir Yol projesinin bir saç ayağı olarak biliyordum. Dolayısıyla projenin Çin'de bitmesi garip geldi
-
@keanureeves Teşekkür ederim ama ben bu projeyi Çin'den batıya yönelen ve Ermenistan'ı bypass eden bir proje olarak biliyordum. Tabi sınava girmediğim için bir şey diyemem.
-
Demir İpek yolu projesi sorusu tam olarak nasıldı? Bu hat bildiğim kadarıyla Pekin'den Londra'ya uzanan kuşak projesinin orta hattını oluşturuyor.
-
RE: 2020 KPSS A ULUSLARARASI İLİŞKİLER SORULARI VE CEVAPLARI
@SBF11 Hocam ellerinize sağlık gerçekten büyük çaba harcadınız bizlere ve gelecekte forumu takip edeceklere de katki sağladiniz. Ayrica sayfada paylaşimda bulunan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
-
@SBF11 Teşekkürler emeğiniz ve yorumlariniz için arkadaşlar sorulari da elimizden geldiğince değerlendirmeye çaliştik. Bilgilerimizi tekrar ettik.
-
UAD statüsünün 38. maddesinde de UAD'nin görevinin ''devletler tarafindan''önüne getirilen uyuşmazliklari uluslararasi hukuka uygun olarak çözmek olarak belirtilmiştir. Salt bu maddeye bakilirsa mahkeme önünde davaya taraf olma yetkisinin devletlere tanindiği anlaşilmaktadir. Devletlerin iradeleriyle sorunu divan önüne getirme biçimi ise (Tahkimname, tek tarafli bildirim, önceden akdedilen bir andlaşma veya forum prorogatum) farkli yöntemlere dayanir.
-
@SBF11 YTB Kpss şarti aramiyor galiba son yillardaki alimlarinda. Tabi temennimiz kurumlarin alim yapacaklari kadrolarin çoğalmasi ve istekli gençlerin arzu ettikleri kuruma girebilmesidir.