@sipahi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ön eleme sınavında puanın yanında kaçıncı olduğumuz da belli oluyor mu?
Sadece başarılı veya başarısız yazıyormuş, sıralama veya puan yazmıyor demişlerdi.
@sipahi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ön eleme sınavında puanın yanında kaçıncı olduğumuz da belli oluyor mu?
Sadece başarılı veya başarısız yazıyormuş, sıralama veya puan yazmıyor demişlerdi.
Anayasa mahkemesi bireysel başvurya konu olamayacak hakka siyasi parti kurma hakkı diye hatırlıyorum karıştırmadıysam.
Olanüstü hallerde zorla çalıştırılmama hakkı ihlal edilebilir dedim.
@boşlukta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Matematikte grafik sorusu vardı. Şıklarda yüzdeler verilmiş artırılmış azaltılmış diyolardı. Onu ne yaptınız arkadaşlar
67 artmıştır
@vamos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@muddei-hususi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@birdlyys o yüzden alan sınavı olmadan bu sınavı geçenin mülakata kalmasının yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl alan sınavına kaç kişi kalmış bilen var mı?
Geçen sene bile dolmamış, 492 kişi.
Geçen seneki soruları görünce ümitlenmiştim açıkcası. Gecen sene türköe matematik ingilizce çok kolaymış. Bu sene onlar bile zordu ki ingilizceye değinmek bile istemiyorum.
Gecen sene 492 kişi kaldıysa bu sene 250 falan kalmalı🤭
Faktoriyel sorusu kaça bölünemez 25 idi sanırım
@barocan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Demir İpek yolu projesi sorusu tam olarak nasıldı? Bu hat bildiğim kadarıyla Pekin'den Londra'ya uzanan kuşak projesinin orta hattını oluşturuyor.
Bakü tiflis ceyhan demiryolu önemli ayağını oluşturan demir ipek yolunda trden çıkan bir kişi doğuda en uç nokta nereye gider? Tam olmasa da böyleydi sanırım
Ben itirazımı yaptım. Soru sayısını rastgele seçtim ve itiraz metnine, kitapçıkların paylaşılmadığı bir durumda soru sayısını hatırlamam mümkün değildir, soru numarası rastgele seçilmiştir diye belirterek devamını yazdum. Artık kabul ederler etmezler onlara kalmış.
Ben sorular açıklanmadan itiraz etmiştim, dolasıyla soru numarasını bilmiyordum. 23 diye seçtim sorular da şansıma 21 ce 22 imiş. 1 yaklaşık:(
Bana gelen cevap;
Açıklamada belirttiğiniz itirazınız haklı, ancak başka bir soruya ait olup gerekli işlem yapılmıştır.
Ama gerekli işlemi 2 soru için mi yaptılat sadece 1 soru için mi bilmiyorum.
Ben itirazımı yaptım. Soru sayısını rastgele seçtim ve itiraz metnine, kitapçıkların paylaşılmadığı bir durumda soru sayısını hatırlamam mümkün değildir, soru numarası rastgele seçilmiştir diye belirterek devamını yazdum. Artık kabul ederler etmezler onlara kalmış.
@rayukan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
itirazlar açıldı arkadaşlar. Ben 657'deki 2 soruya itiraz edicem. Aday memurun ceza alması ve sınıflandırma sorusuna. Ancak sistemde soru numarası istiyor. A kitapçığında bu soruların soru numarasını hatırlayan var mı
Nerden hatırlayalım ki soru sayılarını saçmalamışlar.
B kitapcıgında sol sayfanın sol yarısının son 2 sorusuydu. Tek hatırlayabikdiğim bu
@barocan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Demir İpek yolu projesi sorusu tam olarak nasıldı? Bu hat bildiğim kadarıyla Pekin'den Londra'ya uzanan kuşak projesinin orta hattını oluşturuyor.
Bakü tiflis ceyhan demiryolu önemli ayağını oluşturan demir ipek yolunda trden çıkan bir kişi doğuda en uç nokta nereye gider? Tam olmasa da böyleydi sanırım
@kaymakam-hanim-0, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Latter vardı o otoriter hükümetler mi olacaktı, totaliter de olabilir unuttum
Ben onu çok mu yanlış anladım ki, latteri görünce sonuncu olan mui mui yi işaretledim.
@lysisminos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler ben sadece sınıflara itiraz edicem hocam
Diğer sorunuz doğru sanırım
@lysisminos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler sınıflar 657 sorusu itiraz ediicem
Genel haklar 657 kısım 1dir, ilanda sorumlu olduğumuzu yazan yer.
Sınıflar kısım 2
Aday memur kısım 3ten sorulmuştur.
İlanda her soru için değil her itiraz türü için 15 tl diyor, 2 soruya aynı sebepten itiraz edildiği için tek 15 tl yeterli diye düşünüyorum, sizce?
Sorulara itiraz 3 işgünü içinde yapılacakmış, var mı kesin itiraz edeceğim diyen?
@mrdgn, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler bu soruda cümlenin tamamını yazabilir misiniz ?
Asla hatırlayamam malesef.
@hışhışıhançer, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@biberot ben "bring about (beraberinde getirmek" şıkkını işaretledim. Prensip olarak sınıfa materyalleri beraberinde getirir gibi bir anlam çıkıyordu o zaman.
Bring on getirmek, about neden olmak demek.