Arkadaşlar merhaba. Mustafa Aslan arkadaşım olur. Yazdıklarınızı görünce kendisiyle konuştum İl-Göç ten feragat edeceğini söyledi. Hepiniz için hayırlısı olsun kendim için de dua beklerim. Hayırlı ramazanlar
mrdgn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Estevez Kesinlikle katılıyorum ben de beklediğim 3 yerden olumsuz sonuç almadan başvurmayacağım inşallah. Kimse ego tatmini için hesapsızca başvuru yapmazsa 80 e düşmesi süpriz olmaz. ÖNEMSEYELİM
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar kesinlikle BDDK listesinde olup da başka kurum kazanmış olan arkadaşların ivedilikle BDDK ya feragat dilekçesi vermesi gerekiyor. Hepimiz çok zor dönemler yaşıyorken bu hassasiyeti gösterelim lütfen. Dilekçe veren veya verecek arkadaşlar da burada belirtirse çok sevinirim.
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
Yani ben de ahmet hocama katılıyorum çünkü 95 ve üstü puan alan arkadaşlar zaten neredeyse başvurduğu her sınavın listesinde oluyorlar. Yaklaşık 10 sunav ve 3-4 mülakat görmeleri neredeyse garanti oluyor. Ha ona rağmen işe girememiş olmaları tabi ki nasip kısmet. Ancak kendim de dahil birçok arkdaşım ise ilk yılında o kadar yüksek puan alamamış ancak en az 1 yıl emek verip 70-80 gibi yds puanları almış olabilirler. Bu gibi arkdaşların yılda 4-5 tane gelebilen dil puanlı ilanları tek umut kapısı olarak gördüğünü unutmamanızı istiyorum. Hele ki simultane tercüme dediğimiz olay 80 yds alsanız bile kesin başarabileceğinizin garantisi olmayan bir şey. Ki kurum mülakatta bu tercüe bölümünden 70 almayı zorunlu kılmışken bu çeviriyi yapma ihtimali olmayan arkadaşların dürüstçe ve HAKKANİYETLE bu ilana başvurmayıp bu aşamayı geçebilecek ama çok yüksek KPSS puanı olmayan arkadaşların önünü açmasının doğru olacağını düşünüyorum. ADALET sanki biraz da böyle bir şey. Yoksa buyrun her sınav sizin olsun.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Gerçekten çok zor bir ilana benziyor...
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@Rögaritma siz 80 e gelir deyince ben 80 le kapatır şeklinde anladım pardon. Bence de 80 doğru yapan mutlaka kazanmıştır. Ben hatta 73-74 bile yetebilir diye ümit ediyorum.
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
@gpale iki gönderi önce yazıldı.
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@norm benlik bi durum yok. Ben kendisine feragat etmesi gerektiğini söyleyerek vazifemi yaptım. Hobilik de bi durum yok işe girene kadar her sınava girip kazanmakta özgür. TİHEK dışındaki yerlerden feragat edecek sadece Enerji Bkn. dan emin değil.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Şu aşamada bir şeylere çalışmak çok zor o nedenle ben de bilgilendirme bekliyorum. Kurumun adı iletişim başkanlığı ama adaylarla iletişimi malesef sıfır... Arasan ulaşamıyosun falan. Bilgilendirirler umarım
mrdgn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Arkadaslar gecen alımda kamudan giren biri varsa sorular hakkında bilgi verebilir mi acaba ?
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@peko23 Keşke ulaşabilsek hocam..
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@aslanakbey-0 Çok teşekkür ederim hocam.
-
@mrdgn Birde sitede sadece 2018 e kadarki sınavların klasik kısmı var. Son iki sınavın sorularına nasıl ulaşabiliiriz ?
-
@kaidenalenko arkadaslar ben siyaset kamu mezunuyuum diye "genel" alandan basvurdum ama daha sonradan şüüphelendim. Hukuk bölümüne basvurmak icin hukuk mezunu olma şartı koyulmamış sanırım demi ??
-
İNGİLİZCE oldukça eleyici olacak anladığım kadarıyla, ingilizcesiz denemek gereksiz..
-
@muddei-hususi Anladım hocam, alınacak kişi sayısının arttığını göz önüne aldığımızda acaba 82-83 lere düşer mi İİBF..?
-
@l-université Önceki ilanlarda YDS şartı olmuyor muydu ya ? Bilen var mı ?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@zaroti İtirazı kabul edilen tüm arkdaşlar yazarsa hangi sorular iptal edildi öğrenmiş oluruz aslında..
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler bu soruda cümlenin tamamını yazabilir misiniz ?