@mülkî yahu geceden beri yazmayım diyorum hakikaten saçmalıyorsunuz. Birincisi sanırım çok asosyal bir karaktersiniz, üzüntünüzü paylaşacak kimseniz yok ki bu tür felaketlerde forumda paylaşımda bulunan insanları ancak kendinize hedef alabilmişsiniz. Forumdan haberdar olabilmek için kendi çabanızla giriş yapıp, sonra paylaşım yapan insanları kınamak nedir? İkincisi burada itham ettiğiniz insanların her biri yarın bir gün bulundukları ilçede veya ilde meydana gelebilecek her türlü acil durumu koordine edecek ilk kişi olabilmek için aylardır, yıllardır emek veriyor, rahatsız olabileceğiniz en son kaygı türü bile değil buradaki puan tartışmaları. Dünden beri bakıyorum siz buradaki insanlardan ne yapmasını bekliyorsunuz da bu şekilde irite oluyorsunuz anlayamadım? 81 puan yaptım diyorsunuz, siz 81 puanı şans eseri yapmamışsanız eğer, o puanın yapılacağı süreçte ülkemiz türlü felaketler yaşadı. Sanırım siz o felaketlerin hiçbirinden zerre etkilenmeyip çalışmanızı sürdürebilmişsiniz, tebrikler. Son olarak bu forumda geçen yıl bir arkadaşın, yanlış hatırlamıyorsam eğer, sınava gireceği gün annesi vefat etti ve o arkadaş yazılı sınavı geçmişti. Demem o ki bir şeylere faydalı olabilmek için, yerinde müdahale edebilmek için bunca emek veren, en büyük acılarını dahi ikinci plana atmaya çalışan insanlar, duyar kasma şovunuzda hedefinizde olabilecek son kitle. Lafla peynir gemisi yürümüyor.
kaymakam.hanim 0
@kaymakam.hanim 0
kaymakam.hanim 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
- İzmir İktisat Kongresi sorusu- Ziraat Bankasının kurulması kararlaştırılmıştır olan yanlış şık
-
@mülkî demek ki mülakatını geçmeyi dahi umursamadığınız mesleğin acil durumlardaki birincil rolünden bihabersiniz ve isteksizsiniz. Dün başka bir arkadaş da söylemiş çok doğru söylemiş, velev ki şu an kaymakamsınız ve kapınıza (size göre) sorunu yangınlardan daha mühim olmayan vatandaş geldi. Ne diyeceksiniz? Kardeşim ülke yanıyor sen neyin derdindesin diye kovacak mısınız? Buradaki insanlar piyango çekiliş sonucu bekliyormuş gibi tuhaf tavırlar takınmayın. Tuhaf tavırlarınızın yeri de muhatabı da bu platform değil.
-
Ben AhmetDenizi seviyorum şahsen lütfen duygusala bağlayıp adamı banlatmayalım. Ayrıca işin iyi yanından bakalım adam amme hizmeti veriyor resmen. Sabretmekten başka çaremiz olmadığını, kimseye güvenmememiz ve hayallere dalmamamız gerektiğini %100 öğretti uzun uğraşlar sonucu dhjdjd mesleğe hazırlıyor bir nevi öyle değerlendirelim
-
@fiona13 niye duayen hocalar max 75 deyince alkış tutuluyo ama. Adam verdi aralığı 72,25> x > 74
x’i bulacak yiğit delikanlılar aranıyor dhdjdj -
@ekk61 şöyle oluyor tüm süreç gizli ama ahmetdeniz nickli arkadaşımız akşamları istihareye yatıyor sabah uyanınca mucizevi bir şekilde noktası virgülüne kadar verileri rüyasında görmüş oluyor çok yüce gönüllü paylaşımcı bir insan olduğu için de hemen gelip bizlere söylüyor. Her gün değişiyor ama olsun haha
-
@siyahadam ya dalga mı geçiyorsunuz? Ne diyorsunuz allah aşkına?
-
Ya arkadaşlar allah aşkına çok sıkıcısınız ya. Herkes nem kapacak bir şey arıyor ve herkes gereksiz çok gergin. Arkadaş “gamsız” dediğim için alınmış, ama gamsız kelimesini kötü farz ederek alınmış. Sonra doğrusunu görünce kusura bakma dedi, ben de o zaman bunun bedeli olması gerekiyor dedim fırsattan istifade dhjd o da “hak ettin” dedi. Foruma yönelik bir mesaj değildi, herkes ne yaşıyor anlayamadım ya
-
- Duyum var mı?
- Var
- Söz linçlemeyeceğiz lütfen paylaşır mısın kardeşim
- Kendimce sebeplerden ötürü tamamını söyleyemem ama x kişi mülakata kaldı taban da x'ten küçük umarım yardımcı olmuşumdur
- Kardeşim ben forumun abisiyim o yüzden dediğimi yap tabanı tam söyle
- Arkadaşlar bu duyum falan ne alaka gizli kalması gereken bir süreç değil mi bu
- Arkadaşlar ülke felaket içinde ben 81 aldım ama siz hala neyin derdindesiniz ne kadar bencilsiniz bugün bari yapmayın
- Verebileceğim bilgi bu kadar yapabileceğim bir şey yok
- Arkadaşlar istediğimiz bilgiyi istediğimiz ölçüde veremeyecekseniz paylaşmayın duyum falan defolun gidin ne işiniz var forumda biz zaten sınav sorusu tartışmak için açtık bu başlığı
- Ahmet Deniz Fanclub, kardeşim ben sizi mülakat salonunda bulurum siz rahat olun AhmetDeniz sizlerle
- Arkadaşlar 10 gün sonra ÖSYM açıklayacak ama ben kendi irademle giriş yaptığım forumda sizin taban duyumlarınızı okumak istemiyorum çünkü 10 gün içinde hayaller kurup bu hayallerim yıkılırsa da sizi sorumlu tutarım vebal altına girersiniz o puanı alan benim ama sizin duyumlarınız yüzünden 10 gün içinde dünyam başıma yıkılabilir foruma ne sebeple girdiğim hakkında benim de hiçbir fikrim yok
- Duayen hoca x diyor ki taban max 75 olur (vaaaaayyyy)
- Kardeş tabanı tam söylemiyorsan söyleme o zaman saygısızlık bu yaptığın, isteğimizi yerine getirmiyorsan boş yapma çocuk oyuncağına çevirdin
- Ya ben diken üstündeyim zaten allah aşkına benim hoşuma gitmeyecek duyumlarınızı kendinize saklayın beni foruma zorla soktukları için sizlerin bana 10 gün için hayal kurdurtmayacak duyumlarınızı okumak istemiyorum aşırı tedirginim zaten en çok ben haklıyım
Kapanış
kaymakam.hanim 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@1sahincelik 2021 sınavı açıklandığında da yazmıştım yine yazayım, Can Çelik- Ritüel soru bankası olarak birincil kaynağımdı. Klasiklerden devam diyen arkadaşlara pek katılmıyorum, -özellikle son birkaç yılda- yalnız klasiklerle ilerlemek 70 yaptırır, ama 70 ile mülakata kalınılamayabilinir. Klasik soru tiplerinde tereddüt etmeyecek aşamaya gelindikten sonra spesifik, ayrıntı bilgilere yönelinmelidir.
- Türkçe için ÖSYM’nin her türlü çıkmış sorularından özellikle DGS’deki paragraf sorularından faydalanılmalı
- Tarih için, tarihin pusulası + Türk Tarih Kurumunun internet sayfasındaki makaleler
- Türkiye Ekonomisi, Yasin Çoban + TÜİK internet sayfasının düzenli takibi
- İnsan Hakları, ATEŞ, Halil Kalabalık iş görüyor yalnız 1-2 soru muhakkak beklenmeyen bir yerden gelebiliyor
- Anayasa, bunun için kaynak yok. Mevzuat.gov açıp noktası virgülüne kadar ezberleyeceksiniz
- İdare Hukuku ve mahalli idareler konsensus çıkmış sorular mutlaka çözülmeli açıklamalarıyla birlikte
- İdari Teşkilat, bu kısımda kararnameler, özellikle içerisinde vali, kaymakam, cumhurbaşkanı, yetki vb anahtar kelimeler bulunan kısımları ayrı bir dikkatle, geri kalanı aşinalık kazanılacak biçimde okunulmalıdır
- Mahalli İdareler, bu ders de tıpkı Anayasa gibi direkt olarak kanunun kendisinden en ince detayına kadar ezberlenilmeli
- iktisat için yüksel bilgili çıkmış sorular + Tufan Samet Özdurak- hysteresis. Burada da ağırlık özellikle makro iktisadın sözel kısımlarına verilmeli, mikro iktisat görece kolay soruluyor
Ayrıca başlangıçta kaymakamlık tüm çıkmış soru bankasını birkaç kez çözerek nereye odaklanmanız gerektiğini ayırt edebilirsiniz.
Son olarak Ritüeli tekrarlayacağım, bu ikili soru bankası sınava kadar 5 kez baştan sona çözülmeli, açıklamaları okunulmalı.
Sınav anında hiçbir yerde görmediğinizi düşündüğünüz birkaç soru gelecektir, paniklemeden muhakeme yapmaya çalışınız.
Son olarak ara ara Anadolu Ajansı’nın app’ine göz gezdirmek de faydalı olacaktır. Herkese iyi çalışmalar. -
RE: Geçmiş Basım Kitaplar
@mulkiyeligariban mevzuat hariç güncel basımda farklılık göstermez, soru tipi çeşitlendirilebilir en fazla. Maliyede vergi, TVS kısmına dikkat edin, geri kalanını kullanabilirsiniz
-
RE: KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU UZMAN YARD. NASILDIR ?
@barrylyndon olur, gizli işsizliğe duyulan bu tarifsiz arzuyu bir nebze azaltır belki
-
RE: KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU UZMAN YARD. NASILDIR ?
@drm28 işte aradığım idealizm seviyesi. Bu kadar acele etmeseydiniz bunları merak etmek için. Ombudsmanlığı müfettişlikle kıyaslayabilmek nedir ayrıca bu başlık gerçek mi ya
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@fmcurmen yok çünkü soru yanlış değil.
-
@burakkoliva kuramlarda bir taneden başka yok hepsi kitapta var
-
@burakkoliva iletişim kuramları kitabının 181. sayfasında da var cevabı.