@vasıflıişsiz geldi hocam çok teşekkür ederim
RaYukAn
@RaYukAn
Amasya Üniversitesi 2006-2010
Anadolu Üniversitesi 2013-2016
Gazi Üniversitesi 2017-2020
Ankara Üniversitesi 2020-
RaYukAn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@izo 2019'un soruları var mı sizde hocam. 2020'yi paylaşmıştı arkadaşlar burada
-
Aşağıdaki şekilde itirazımı yaptım arkadaşlar.
Sorular paylaşılmadığından soru numarası rastgele seçilmiştir.
"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı‘na sınavla İletişim Uzman Yardımcısı alınacaktır" başlıklı sınav duyurusunun "IV- SINAV ŞEKLİ" alt başlığında ön eleme sınavına yönelik sınav konuları listelenmiştir. Sınavın genel kültür (mevzuat) bölümünde "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (Genel Hükümler)" ibaresi yer almaktadır. Genel hükümler 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun "Kısım - I" başlığı altında ele alınmaktadır. Ancak genel kültür bölümünde 1 sorunun KISIM - II (Sınıflandırma) ve 1 sorunun da KISIM - III (Devlet Memurluğuna Alınma) bölümünde yer aldığı görülmüştür. Bu nedenle ölçme aracının kapsam geçerliğinin sağlanması ve ölçmede hatanın engellenmesi için bu 2 sorunun iptal edilmesini ve duyuruda yer alan "Değerlendirme sırasında iptal edilen soru/sorular olması durumunda, bu soru/sorular doğru kabul edilerek değerlendirmeye katılacaktır." ifadesine uygun şekilde değerlendirmenin yapılmasını talep ediyorum.
RaYukAn tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben de 8 tane ingilizce doğrusuyla 68-72 arasındayım. İngilizce başımın belası olmaya devam ediyor Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@asimetri özür dilerim itiraz edenler olarak biz anlatamadık galiba. Soruların zor ya da kolay olması değil sorun. Ki gerçekten bi kere bakanın yapabileceği sorulardı. Ancak sınav duyurusunda açıklanan içeriklerin dışında olduğu için itiraz var burada. 657 için özellikle genel hükümler diye belirtilmiş. İnsanlar bu yüzden diğer kısımlara hiç bakmadığı için yapamadı, zor olduğu için değil.
-
Aşağıdaki şekilde itirazımı yaptım arkadaşlar.
Sorular paylaşılmadığından soru numarası rastgele seçilmiştir.
"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı‘na sınavla İletişim Uzman Yardımcısı alınacaktır" başlıklı sınav duyurusunun "IV- SINAV ŞEKLİ" alt başlığında ön eleme sınavına yönelik sınav konuları listelenmiştir. Sınavın genel kültür (mevzuat) bölümünde "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (Genel Hükümler)" ibaresi yer almaktadır. Genel hükümler 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun "Kısım - I" başlığı altında ele alınmaktadır. Ancak genel kültür bölümünde 1 sorunun KISIM - II (Sınıflandırma) ve 1 sorunun da KISIM - III (Devlet Memurluğuna Alınma) bölümünde yer aldığı görülmüştür. Bu nedenle ölçme aracının kapsam geçerliğinin sağlanması ve ölçmede hatanın engellenmesi için bu 2 sorunun iptal edilmesini ve duyuruda yer alan "Değerlendirme sırasında iptal edilen soru/sorular olması durumunda, bu soru/sorular doğru kabul edilerek değerlendirmeye katılacaktır." ifadesine uygun şekilde değerlendirmenin yapılmasını talep ediyorum.
-
@sipahi ölçme değerlendirmede kapsam geçerliliği diye bir şey olur. Adil olan iptal olması ama belli olmaz tabi napıcakları
-
@hışhışıhançer Puan yükselmez zaten itiraz sonucu oluştuğu için. Yani puan açıklanmadan önce soru itirazı oluyor demek istiyorum. Nihai puan itirazlar dikkate alınıp düzeltmeler yapıldıktan sonra oluşuyor. Uygulamaya yönelik itiraz daha sonrasında etki edebilir.
-
Maalesef sorular verilmemiş
-
itirazlar açıldı arkadaşlar. Ben 657'deki 2 soruya itiraz edicem. Aday memurun ceza alması ve sınıflandırma sorusuna. Ancak sistemde soru numarası istiyor. A kitapçığında bu soruların soru numarasını hatırlayan var mı
-
itiraz için link paylaşabilir misiniz
-
@bişilerbişiler ben de öyle düşünüyorum. Tek itirazda ikisini belirticem