TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. hışhışıhançer
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 61
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hışhışıhançer

@hışhışıhançer

33
    İtibar
    87
    Profil Görüntülemeleri
    61
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hışhışıhançer Takip etme Takip Et

hışhışıhançer tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: KPSS-A İçin Hazırlanmaya Değer mi?(Torpil)

Torpilsiz adım attırmazlar bu kadar net. Tamamen yalan söylüyorlar. Hatta babamın güya torpil yapsın diye zorla yanına götürdüğü milletvekiline saf saf "ben mülakat sıralamasında ilk sıradayım 10 kişi kalmış 8 kişi alınacak" demiştim. Adam onların hepsi hikaye devlette bütün işler torpille döner demişti. Sonra o 10 kişilik listenin sonuncusu dahi alındı ben alınmadım.

Sonra çok daha beterleri oldu ama yazmayacağım. Ben sadece özelde de kimse iş vermiyor suratıma bakan yok deyip devletteki işlere başvurmuş haldeydim. Defalarca mülakatlara kaldım, hepsinde ya 1. ya 2. sıradaydım güya.

Neticede KPSS merkezi atamayla düz memurluk yolu açıldı ancak. Ama en azından kimsenin betası elinin altındaki emir eri olmadan iş sahibi oluyorum bunun ferahlığı var sadece.

uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer
    • RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Sınavı geçtim de nasıl olsa yine alınmayacağım.

Maksat yeşillik olsun diye giriyorum işte.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

Mülakatta önce kendinizi tanıtıyorsunuz.

Sonraki kısım büyük ölçüde doğaçlama oldu bende. Çeşitli devlet kurumlarına dair sorular sordular.

Devletin teşkilat yapısını iyi bilmemizi bekliyorlar anladığım kadarıyla.

Bir de ilgi alanımla ilgili soru sordular bana. Bu ilgi alanına dair şeyin İletişim Başkanlığı'nda nasıl kullanılabileceğine dair fikir vermemi istediler.

Kamu Diplomasisi biriminde çalışmak istediğimi yazmıştım cv'de. Bu birim ne yapar ne iş görür vs. diye sordular.

Vs. Vs.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer
    • RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022

@g-g Kullanımlar ve Doyumlar Teorisi'ne eleştiri sorusunda siyasi iktidarı aklar temize çıkarır demeye getiren bir şık vardı onu işaretlemiştim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@fmcurmen Ben yanlış yapmışım ama cevabın in spite of olması gerekiyor.

Although kelimesinden sonra subject object tense kalıbı dahil tam bir cümle gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Ama in spite of'tan sonrası sadece isim olabiliyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

64'le kalmışım. Ekim'de YDS'den 88,75 almıştım İngilizce'den 14 doğru 16 yanlışım var.

Bu nasıl iştir hayret ediyorum. Rezalet resmen.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@kaymakam-hanim-0 doğru yapmışsınız. Çekim ekinin aynı olması gerekiyordu iki bina kelimesinde de.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@lilyofthevalley işte aranan kan 🙂.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

...Hoca da demiş ki: "Hırsızın hiç mi suçu yok?"

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@hawk teşekkürler. Büyük metanet gösteriyorsunuz bu arada.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

hışhışıhançer tarafından gönderilen son iletiler

64'le kalmışım. Ekim'de YDS'den 88,75 almıştım İngilizce'den 14 doğru 16 yanlışım var.

Bu nasıl iştir hayret ediyorum. Rezalet resmen.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@burakkoliva Sonuçları açıkladıkları ilanda şu şu soruları iptal ettik herkesin cevabını doğru kabul ettik diyorlar sadece hatırladığım kadarıyla.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@fmcurmen Ben yanlış yapmışım ama cevabın in spite of olması gerekiyor.

Although kelimesinden sonra subject object tense kalıbı dahil tam bir cümle gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Ama in spite of'tan sonrası sadece isim olabiliyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@jevons1 Bir sınav yapalım ama işimize gelmeyen kimse geçemesin binde bir geçen varsa da mülakatta eleriz diyorlar.

Trajikomedi ne diyeyim...

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@evccc Yalnız diziyi tırnak işaretiyle kapatmışlar.

Kapalı dizi oluyor böyle olunca. Yani devam etmiyor 4/5'ten sonra.

Ben de yanlış yapmışım.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@aymfa Emin olun olmayacak.

Yine emin olun kaymağın da kaymağını yiyici tayfanın torpillisi olmayanı kapıdan içeri sokmayacaklar mülakattan sonra.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@evccc Evet başta "0" olması karmakarışık hale getirdi her şeyi. Soru zor hale gelsin diye saçmalamışlar başa 0'ı koyarak.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

73-74 almışım gibi görünüyor ama bilmiyorum belki baraj altında kaldım.

Ama imtihan cidden korkunç derecede zormuş şimdi anlıyorum. Bilhassa da İngilizce kısmı.

Yine direkt mülakat olacak neredeyse eminim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@meakb o soru iletişim teorileri sorularının içindeydi ben de şaşırmıştım.

Cevap mecaz diye düşündüm. "Kahvenin hatrı"

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer

@g-g Kullanımlar ve Doyumlar Teorisi'ne eleştiri sorusunda siyasi iktidarı aklar temize çıkarır demeye getiren bir şık vardı onu işaretlemiştim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hışhışıhançer