Evet arkadaşlar gerçekten memleketin en önemli problemi buydu hepsini kadınlardan yapsınlar kaymakamların
Althusser
@Althusser
Althusser tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Altı üstü birazdan açıklanacak yazabilecek birisi için fazla naz çekmiyor musun sizce de arkadaşlar:)
-
@trabzonum61 bekleriz dostum:) açıklanmasa da gel ama muhabbet ederiz:)
-
@göktürk geçen sene mülakata 30 kadın kaldı 10 kişi nihai listede yer aldı. Adaletsizlik erkeklere yapıldı
-
@mfurkantuna bizde sanmıyoruz hocam heyecana bahane arıyoruz, çek bir tabure sende otur:)
-
@adaykaymakam hocamgüzel adamsın vesselamyılmıyorsun ve hakikaten Allah yıldırmasın:)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi aleyküm selam kardeşim ben sözümü tutuyorum fırsat buldukça okuyorum ve son zamanlarda okuduğum gönderilerden sonra ilaç gibi geldin valla:)
Dipnot: mülakatı geçseniz bile burası bağımlılık yapıyor kolay kolay bırakılmıyor. Ayrıca hala sizinle heyecanlanabiliyorum. Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallah -
en azından gece 2ye kadar bedava heyecan bulduk:)
-
Dostlar herkes dilediği gibi yazsın rica edeceğim çiçek gibi muhabbet vardı gündüz sonra ortalık gerilmiş. Uzun süre yaprak kımıldamamış forumda. Bu arada @makif34 üstadım sağolsun üzerimizdeki tozu biraz olsun silkelemiş:) günü özetler gibi oldu kusura bakmayın ama yok o onu yazmış o onu yazmamış. İsteyen istediğini yazsın dileyen okur cevap verir dileyen okumaz. İsteyen hikaye anlatır Allah aşkına bırakın iki lafın belini kıralım şu stresli günlerde
-
Pozitif ayrımcılık meselesinde şunu düşünün sadece, açıklanmadan önce nihai listede 100. sıradasınız ve bakan veya müsteşar baktı “oo komando tugayı gibi liste olmuş dedi ve bir kaç kadın daha eklemek istediler sizi dışarıya ittiler. Gözümüz görmeyince katlanıyoruz ancak pozitif ayrımcılığa alkış tutanlar bu konu yüzünden mağduriyet yaşadıklarını öğrenirse yine alkış tutabilecekler mi?
Althusser tarafından gönderilen son iletiler
-
@can-mavi aleyküm selam kardeşim ben sözümü tutuyorum fırsat buldukça okuyorum ve son zamanlarda okuduğum gönderilerden sonra ilaç gibi geldin valla:)
Dipnot: mülakatı geçseniz bile burası bağımlılık yapıyor kolay kolay bırakılmıyor. Ayrıca hala sizinle heyecanlanabiliyorum. Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallah -
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Siz bizim altta kalan tercihlerimizsiniz:)
Forza Tellak
Besteleri yazmak isterdim ama bayram geçti gitti:) -
@tyr61 bu sene rüya aşaması erken başlamış biz sonuç açıklanma süreçlerinde rüya görüyorduk:)
-
@siyaset-bilimci aynen öyle dostum Allah yolunuzu açık etsin
-
@siyaset-bilimci dostum bir veya iki tane detay soru gelebilir o yüzden zihnimi boşa meşgul ediyorum diye düşünme ama ana hatları ihmal edecek düzeyde bir detaydan bahsetmiyorum elbette.
-
RE: La casa de papel
Tokyo ablaya gıcık olan bir tek ben miyim? Herkes yaşasın tokyo ölsün diye diziye devam ediyordum ama burdan ölmediğini öğrendim, Berlin için devam edip etmemek arasında kaldım şu an:)
-
@the-kaymakam estağfurullah hocam, bilgilendirmeyi biz de beklemedeyiz hocam henüz bakanlık sitesini takipteyiz:)