Yakup Süngü bugünkü eğitimde sonuçlarla ilgili '' yakında inşallah'' yorumunu yapmış arkadaşlar..
serhats tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar karalar bağlamaya gerek yok. Duyumlar artmış hala Eylül ayı içinde açıklanacağı bakan danışmanı tarafından belirtilmiş. Şuanda bize düşen üzülüp kızmak değil telefonla aramalara twit atmalara devam etmektir naçizane tavsiyem...
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Arkadaşlar ben de şimdi mülakattan çıktım gayet sohbet havasında geçiyor her şey çok güzel. Mükemmel bir yaklaşım var kurumda benim çok hoşuma gitti
-
@yatko @westakin Arkadaşlar ben kendi adıma sizlere gerçekten çok teşekkür ederim. Böyle bir zamanda dürüst davranarak son güne kadar başvurularınızı beklettiğiniz yetmezmiş gibi bir de mağdur oldunuz. Umarım sorun çözülür
-
@ulrich Daha önce Denetmen bir arkadaşımdan Yakup Süngü nün "yakında inşallah" dediğini buraya da yazmıştım. Bu sefer "haftaya" demiş olması sevindirici..
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@meçhulasker bilemez kardeş portakalı soymadan içinden ne çıkar bilemez
-
Arkadaşlar konuşma havasında geçiyor mülakat özgeçmişiniz üzerinden. Yarım saat değil de 15-20 dk arası gibi sürdü benim. Ben 6.sırada girdim benden öncekilerinde öyleydi. Rahat olmaya çalışın sonrası geliyor zaten. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah asil listesinde olalım :))
-
@bambam Cuma 30 ağustos değil mi hocam resmi tatil etkilemez mi?
-
@paretowilfredo üstad "çalışmanın neredeyse tamamlandığı..." bilgisini geçmiştin en son. Sana ihtiyacımız var. Bir ses bir nefes olur musun??
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar twitterda tt satın almaktan bahseden arkadaşlarımız vardı. 250-300 tl gibi bir mevladan bahsediliyordu. Şayet bu işlerden anlayan bir arkadaşımız ön ayak olursa bu işi yapalım derim ben. Herkes elinden geldiğince destek olursa bu işi yapabiliriz. Ben yaparım fiyat bu hesap numarası bu denilirse el birliğiyle altından kalkabiliriz umuyorum. Ne dersiniz yapabilir miyiz ?
serhats tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@lion bölüm bazlı alım gibi mi hocam bazı İİBF bolumleri derken? Keşke bir hata olsa da bu 50 sayısı SGK teftiş için olsa..
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Çeko mezunu kaymakamlık sınavına girebilir mi acaba
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Bu yıl 85 altına düşebilir puanlar düşük ama sıralamalar yüksek gibi geldi bana..
-
RE: Hukuk alanı nasıl çalışılır?
Özel hukukta elimde 20.basım dönüşüm çıkmış sorular var. İş görür mü arkadaşlar değiştirmeli miyim??
-
Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen, etmeyi düşünen arkadaşlarım var mı?
-
@Edep Davanın nedeni nedir hocam?
-
Bugün hiç aranan olmadı mı arkadaşlar?
-
İktisat alanında çok fazla diğer kurumları kazanlar vardı sanırım kaymakamlık vb. gibi. Acaba o yüzden mi arıyorlar. Çekodan girdim ben bu arada ben de aranmadım..
-
@paretowilfredo üstad "çalışmanın neredeyse tamamlandığı..." bilgisini geçmiştin en son. Sana ihtiyacımız var. Bir ses bir nefes olur musun??