2015 in ekiminde dershaneye başlamıştım tam iki yıl olacak bu süreci beklediğimiz.Sınavın geri alınması geçerliliğinin 1 yıla düşürülmesi 15 temmuz talihsiz darbe girişimi alım olacak mı olmayacak mı bekleyişler sonra hangi ili yazsam acaba düşüncesi sonra yazılı sınav yazılı sınavı geçip geçemiyeceğim düşüncesi en son aşama sözlü mülakat sonucu olumlu olup olmayacağı düşüncesindeyiz.Bu kadar sabır ettik bu kadar yıprandık bu sürecin sonunda hayırlısı ile Allah kazanmayı nasip eder inşallah.
smith tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@merveek Bence çokta hayallere kapılmamak lazım ben kaç defa mülakata girdim olur diye bekledim o kadar hayal kurdum hepsi boşa gitti olur diye beklediğin zaman olmadığında çok fena yere çakılıyorsun .
-
@daniel1907, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.
Bütün günleri saymışsın kardeşim maşallah bizde bu hafta açıklanacağını tahmin ediyoruz aşşağı yukarı kesin bildiğiniz bişey var mı diye sormuştuk.(çarşamba da olabilir perşembe de olabilir inşallah cumaya sarkmaz bi haftasonunu saymamışsın kardeşim.)
-
@duranvarlık Bilgi verdiğin için teşekkürler salı yada perşembe fark eder kardeşim ya çok bekledik tez zamanda açıklanıp kazanmamız dileğiyle.
-
@stefanzweig İnsanlar forumu niye kullanıyor kardeşim bi bilgi var mı bi duyum var mı tabi ki insanlar soracak herhangi bişey var mı diye çok rahatsız oluyorsan insanların sorularından foruma girmezsin olur biter.Giriyon bi laf atıyon ortaya gidiyon sonra tekrar gelip bi laf atıyon derdin ne yani.
-
@deepblue, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
arkadaşlar üstaddan kesin bilgi geldi bugün saat 17.30 da acıklanıyor ..
( demeyi cok isterdim ama malesef benimde bilgim yok bekliyoruz)Böyle insanlarla aynı iş ortamında çalışmasıda akıl yaşı 25 27 beyin 0 .
-
@sweeney_todd Dostum yine de sabret ya biz ptt ye bile giremedik ve son alımda 5000 kişilik alım iptal oldu ve kazanan insanlar bile orta da kaldı.Çalışığın işe o kadar çok ihtiyacı olan insanlar var ki onları da düşün hep kendinden yukarıdaki insanlara bakıp üzülme birazda senin yerinde olmak için çabalayan insanlara bak.Evet kolay değil işin inşallah hakkında hayırlısı olur.
-
@davetsiz Arkadaşların hakkına giriyoruzda alakasız şeyler yazıyoruzda.Aynı durumdayım kardeşim askerlik duruyor.Sevdiğimiz felan onlar hikaye oldu zaten onu evlendirdik
-
@selanik bu arkadaşı alın burdan bayan arkadaşlar da burayı takip ediyor biraz insanda utanma olur.
-
@iktisadiadam06 Bitmez kardeşim bitmez yıllarını vermedikleri için kimsenin halinden anlamazlar ellerini kollarını sallaya sallaya kuruma girdikleri için milletle rahat rahat kafa bulıyolar işte.
smith tarafından gönderilen son iletiler
-
Şu hale bak ya bittik resmen.Yok yani Gib belli bi tarih verse şu gün açıklanacak diye isterse 1 ay sonra için bi tarih kimse bu kadar yıpranmaz kimse Gib i arayıpta rahatsız etmez.%90 evleneceği mi biliyorum beklemekten artık o %10 luk inancımda gitti.
-
4 arkadaş mülakata girdik ben hariç 3 de torpil buldu.Kimsenin günahını almakta istememde mülakata girenlerin %80-90 nı torpilli geri kalan %10 20 yi belirlemek bu kadar mı zor yani ?
-
Liste miste hikaye nasıl daha listeler belli değilmiş mülakat aşamasında komisyon zaten mülakata giren hangi kişilerin kazandığını belirliyordur zaten.Sadece veri hazırlama memurlarının sisteme yükleme aşaması kalıyor geriye o da istense çoktan halledilmiştir.Peki eskiden nasıl bir gece de listeler hazırlanıyormuş milleti oyalayıp durmayın.
-
@garantiguy senin ki garantiymiş zaten sen boşver 849 kişiyi
-
@garantiguy Kardeş sende şu 849 kişinin 9 unu bile bulamadın ya kaç günden belli soruyon.
-
Eğitim bilimlerci arkadaşlarımız da desteğe gelmiş sağolsunlar şiirleriyle baya destek oluyorlar
-
29 Eylül ü hiç unutmuyacağım bu gidişle.
-
Bi de düşünsenize haftaya cuma felan açıklanıyormuş biteriz resmen ekran karşısında bugün yarın bugün yarın.
-
@bengidönüş Benimde aklıma şu kazadan sonra türkçeyi unutup rus aksanıyla konuşan bayan geldi.
-
@reagan Ha ben bu şekil giyinirim kimi şu şekil giyinir... Türban olayını çok karıştırdılar