Öncelikle herkese iyi akşamlar..Değerli bir büyüğümün söylediğini aynen aktarıyorum : "istanbul dışında kalan illerin listesi belli,istanbul da %85-%90 oranında kesinleşti.Yarın mesai bitimine kadar tamamlamaya çalışıyoruz.Arkadaşlar haklarını helal etsinler beklettiğimiz için." Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
daniel1907 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah
Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.
-
@smith kardeşim son 48 saat lafından ne anlıyosun?Bu işlerden anlamadığın belli.Listeler tamam,son aşama başkanın imza aşaması.O yüzden son 48 saat diyoruz.Tam dakika ve saat istiyorsan öyle bir beklenti içine girmemeni tavsiye ederim.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gundalko Hissiyatlarınızda yanılmayacak gibi görünüyorsunuz. Bu hafta açıklanma ihtimali yüksek.
Yalın'dan "bi bildiğin var da susuyor gibisin..." sözlerini size armağan ediyorum hocam
daniel1907 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gundalko Hissiyatlarınızda yanılmayacak gibi görünüyorsunuz. Bu hafta açıklanma ihtimali yüksek.
Yalın'dan "bi bildiğin var da susuyor gibisin..." sözlerini size armağan ediyorum hocam
-
@smith kardeşim son 48 saat lafından ne anlıyosun?Bu işlerden anlamadığın belli.Listeler tamam,son aşama başkanın imza aşaması.O yüzden son 48 saat diyoruz.Tam dakika ve saat istiyorsan öyle bir beklenti içine girmemeni tavsiye ederim.
-
Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah
Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.
-
Öncelikle herkese iyi akşamlar..Değerli bir büyüğümün söylediğini aynen aktarıyorum : "istanbul dışında kalan illerin listesi belli,istanbul da %85-%90 oranında kesinleşti.Yarın mesai bitimine kadar tamamlamaya çalışıyoruz.Arkadaşlar haklarını helal etsinler beklettiğimiz için." Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@sınavzedee yönetim kurulu üyesinin şirket sahibinden habersiz kendi yararına işler yapması(asil-vekil problemi),merkez bankası başkanının devalüasyondan önce akrabalarına haber verip dolar aldırması(ahlaki risk)
-
@sınavzedee asil-vekil probleminde,ahlaki risk'te,ters seçim'de gizli eylem yok mu?
-
@kuralo o sorunun cevabının asimetrik bilgi(limon problemi) olduğunu düşünüyorum.'ters seçim,ahlaki risk, asil-vekil problemi' asimetrik bilginin alt başlığını oluşturur.Üçünün de ortak noktası bir tarafın bildiğini diğer taraf bilmiyor ve eylemleri ödentilerinin artmasına sebep oluyor.Benim yorumum bu yönde.
-
@odaklan25 ösym iki senedir sınavda bozkurt-lotus olayını soruyor.Çok ilginç.Umarım kabul edilen alternatif cevaplar arasında yazdıklarımız vardır.
-
@muzlusut hocam ben de sadece bozkurt-lotus yazdım sonra silip Lotus Davası yazdım.Umarım kabul edilir.Bozkurt-Lotus olayının olduğunu biliyodum ama dava adı olarak sorunca ikilemde kaldım.