TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2746040
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fuak7 @smith Son düzenleyen:

@smith hocam heyecan yaptım. Bunu bugün için mi yoksa yarın için mi söyledi:)

J S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • J
        James Buchanan @fuak7 Son düzenleyen:

@fuak7 eski paylaşımdı o. kim yazmıştı hatırlamıyorum.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          Priss @maliyeciniz Son düzenleyen:

@maliyeciniz ben kendisini tanımıyorum sadece instagramda denk geldim biraz profilini inceledim kitaplardan hoşlanıyor dostum. Dediğin gibi şu guy işleri bitsin başlık açıp adresini alıcam ve gerekirse ziyaret edeceğiz. Kitap her halükarda alacağız. Şu işler bi hayırlısı ile bitsin de. Allah hepinizden razı olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • F
            fuak7 @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan " @daniel1907 " diye bir kişi paylaşmış şimdi arkadaşlar gruptan ss attı. Ama në zaman söylemiş bilmiyorum

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              smith @fuak7 Son düzenleyen:

@fuak7 dün paylaşmıştı paylaşan kişi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • J
                James Buchanan @fuak7 Son düzenleyen:

@fuak7 12 dk önce aktifmiş ama yazmıyor. geçen biri de bugün açıklanacak gib in önüne doğru yürüyorum yazmıştı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • F
                  fuak7 @smith Son düzenleyen:

@smith evet şimdi profiline baktım 21 saat önce diyor. O zaman bugünü kasdediyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • J
                    James Buchanan Son düzenleyen:

@fuak7 "@daniel1907 "nin profiline baktım troll leyecek birine benzemiyor.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • J
                      James Buchanan @James Buchanan Son düzenleyen:

@daniel1907

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • F
                        fuak7 @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan " @daniel1907 " gardaş görüyor duyuyor veya okuyorsan ricamdır cevap yaz burası karışacak:))

• C
                          Cerkes46 @ert1234 Son düzenleyen:

@ert1234 Dostum şimdi hagb karari verilenler dahi memur olabiliyor sıkıntı yok Danıştay'ın kararı var. Bu güvenlik soruşturmasında terör örgütleri ile bağlantısı var mu yok mu kişinin o araştırılıyor Üniversite de terör faaliyetlerine katildimi örgütle alakasi var mi ona bakılıyor sonra feto pyd pkk dhkpc vs diğer örgütler dediğin ceza eğer terör ile alakali ise sıkıntı olabilir oda cezadan değil terör faaliyetin den dolayı yok baska biseyden ise sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bu güvenlik soruşturmasi insanları tribe soktu.

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
                          Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                          Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • E
                            ert1234 Yasaklı @Cerkes46 Son düzenleyen:

@cerkes46 sağ olasın kopya ya

• davetsiz
                              davetsiz Son düzenleyen:

Bana da sordular bir işte çalışıyor musun? Başka mülakat var mi? Gećen yıl sence neden olmadi? Gibi..
                              Bir de diploma notuma takildilar neden bu kadar düşük davetsiz diye kibarca sordu tembellik ettik efendim dedim hıı tamam deyip geçti😕
                              4. Komisyonda girdim. Benimle beraber giren 4 arkadaş da çok gergindi. Belliydi ilk defa geldikleri. Salonun kapisinda beklerken konu açıyorum gerginlik gitsin diye, espri falan yapiyorum kimse gülmüyor hı hı deyip kafalarini eğip önlerine bakiyorlar kimse sallamadi beni😁
                              En son baktim olmayacak görevli arkadaş vardi genç idi onunla başladim sohbete. O da üstadlardan çok şikayet varmiş forumlarda dogru mu dedi eh işte dedim. Biz ilettik kendilerine merak etmeyin o kadar sert değiller falan dedi. Iyi bari dedim bir girdim içeri kimse gülmedi espri falan yok tam bir ciddiyet içinde mülakat geçti ayrica çeko mezununa hiç sorulmayacak iktisat sorulari soruldu ve hiç yardimci da olunmadi😐 cıkışta görevli arkadaş a da mânâlı bir selam verdim hani yumuşaktı gibisinden☺o da şaşırdı. Hayirli olsun dedi.

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

sofuoglu S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • T
                                tugba87 Son düzenleyen:

Vallahi mideme kramplar girdi bugün gelsin artık sonuçlar evet dün bugün açıklanacağı konusu baya konuşulmuştu ... yalnız bir sorum olacak bu güvenlik soruşturması sonuçlardan önce mi sonra mı yapılıyor herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı

• sofuoglu
                                  sofuoglu @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz Hayırlı olsun dediyse tamamdır hocam 🙂

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • davetsiz
                                    davetsiz @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu yapma yav😀hocam komisyondan biri dese neyse. Kapidaki görevli arkadaş bu☺

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • darkpassenger
                                      darkpassenger @Priss Son düzenleyen:

@priss, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

@darkpassenger aslında ben KPSS kitaplarından bahsetmiyorum dostum. Lösemi hastalığına yakalanmış küçük bir kardeşimiz var eğer adresine ulaşabilirsem ona kitap hediye edelim diyorum. Seviyor kitapları

Yapabileceğimiz ne varsa cani gönülden yanindayim kitapsa kitap maddi konuysa yine ayni şekilde .

“Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • sofuoglu
                                        sofuoglu @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz latife ediyorum hocam 🙂 Hatırladığım kadarıyla size geçen seneki mülakatta da cins sorular gelmişti sanırsam, bu sefer olur inşallah

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • D
                                          daniel1907 Son düzenleyen:

Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah 🙂 Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.

F Shady S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • davetsiz
                                            davetsiz @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu çok cins olmasa da çok soru sorulmuştu..bu sefer 4 soru soruldu. Insallah istanbulda görüşürüz hocam takım elbiseler içinde😊

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 335
                                            • 336
                                            • 337
                                            • 338
                                            • 339
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 337 / 523
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti