TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Baumol
    B
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 9
    • Konu 3
    • İleti 1188
    • En İyi 490
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Baumol

@Baumol

1005
    İtibar
    15238
    Profil Görüntülemeleri
    1188
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Baumol Takip etme Takip Et

Baumol tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@denetcii Kardeşim süper bir sistem kurulmuş durumda.

Dershane kazanıyor.
      Kitap yazan hocalar kazanıyor.
      Yayınevleri kazanıyor.
      Ankara'ya sınava mülakata gidiyorsun otobüs/uçak/tcdd kazanıyor.
      Ankara esnafı kazanıyor.
      Kurum sınavını paralı yapan üniversiteler kazanıyor.
      Mülakat için özene bezene kıyafet alıyorsun onlar kazanıyor.
      Kimin kaybettiğini söylememe bile gerek yok:)

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

Çok şükür benim de olmuş arkadaşlar

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

@rootofallevil Allahtan 88-89 puan almışsın yani. Bir 90 üzeri falan almış olsan tutamazdık seni. Bir kendinize gelin ya noluyor ?

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı

Koca bir yıllık provanın ilk gösterisi yarın başlıyor inşallah. 1 sene boyunca her şeyinizden feragat edip bir hayal uğruna cesurca davranıp KPSS maratonunda koşturdunuz. Çevrenizde size "çok zor yapamazsın,torpilin yok atanamazsın" diyenler oldu. Sizleri bu yoldan bilerek veya bilmeden çevirmek isteyenler oldu. Her şeye kulağınızı kapatıp bugüne kadar geldiniz. En başından bunun için helal olsun sizlere. Yazın sıcağı,kışın soğuğu demediniz çalıştınız. En küçüğünüz 23-24 yaşında insanlarsınız bunları bu zamanda yapmak hiç kolay değil. O yüzden emeğinize sarılın hiç korkmayın. Doğru ya da yanlış, eksik ya da fazla bir şekilde bu süreci yönettiniz. Her şeyi bilmek mümkün değil zaten. Bunu kavradığınız sürece inanın hiç korkmayacaksınız yarınki sınavdan da haftaya olan "esas" sınavdan da. Belki de ömrünüzün geri kalanının hikayesi yazmaya başlıyorsunuz. Bunun mutluluğu gururu dahi yetsin sizlere. Beklediğiniz gibi geçmese de moralinizi bozmayın. Çok iyi geçti diye de şimdiden kendinizi koy vermeyin. Bu sadece bir başlangıç unutmayın. Rabbim hepinize yarınki sınavda zihin açıklığı versin inşallah. Emeğinizle yükselin herkese örnek olun. Allah utandırmasın dostlar. Başarılar diliyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır forumda yazma fırsatım yoktu lakin bugünün en doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Malumunuz İş Müfettiş YARDIMCILIĞI sınavı 2017 yılında yapılmasına ve neredeyse artık 2019 yılının ilk çeyreğini geride bırakacak olmamıza rağmen hala doğru dürüst bir açıklama ve ortada bir mülakat sonucu görememekteyiz. Buradaki forumdaşlarımdan ricam bu sonuçları meşru yollardan,üslubumuzu bozmadan bir an önce açıklattırmaktır. Şu sıralar İİBF li dostlarımız ciddi manada bir kamuoyu oluşturdu ve emin olun ses getirmeye başladık. Arkadaşlarımızın paylaştığı numaraları arayıp gerekli talepleri dile getirmemiz ve mail adresine az önce atılan mesajı göndersek bile ciddi manada bir etki yaratırız. Yaptığımız şey ne ortalığı velveleye vermek ne de saygısızca bir hareket. Sadece ortada olan bir yanlışı düzeltmek istiyoruz. Sizlere inancım tam. Hadi bitirelim şu işi. 😎@paretowilffredo @genclerbirlikli @Antimülakat @kombassankoma @Buhara @1umut @möözun @nilayfb @aroma @sınavuzmanyrd @Alageyik08 @aliveli @Aslan-Reyiz

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

Valla 1 ay sonra tam 6 ay olacak. Bir nevi askerlik gibi yani. İzninizle ben burdaki arkadaşlara "devrem" diye hitap etmek istiyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi

Herkesin bayramı mübarek olsun. Ramazan sabır ayıdır. Sabrımızın ödülü olarak Bayram bahşedildi. Burada da nice hedefleri için aylarca yıllarca sabreden dostlarım da inşallah bayramla müjdelenecekler. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)

@isildur Arkadaşım esas boş yapan sensin ya. Ne oldu erkenden İngilizce öğrendin diye başın göğe mi erdi ? Neymiş bide gerekirse kadro boş kalsınmış. Bir siz akıllısınız zaten. Neyse şubatta görüşürüz arkadaşım iyi hazırlan😉

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi

Bayramınız mübarek olsun kardeşlerim. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@luthor Kardeşim bir kaç defa senin yazdıklarına denk geldim gerçekten yerinde ve kararında tespitlerin. Gerçek başarı doğru teşhisle başlar. Önce seni bunun için tebrik ediyorum. Gelen ilanları da incelerseniz zaten sıkıntıyı göreceksiniz. Hem 5-8-10-12-20-25 kişilik ilanlar bir arada ve maalesef aynı kişiler giriyor sınava. Gelebilecek sıkıntıları ön gördüğüm için ben sınav eliyorum ve hepsine girmiyorum. Zaten göreceksiniz hep aynı isimler kazanacak ve bu kadar yapılan masraf heba olacak. Artık sınava girmeyle övünmemek gerekiyor. Sistem çok tıkandı ve puanlar aşırı şişti. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın. Ben de bu yazı vesilesiyle forumdaki üyeliğimi sonlandırıyorum. Artık gerçekten sıkıldım çünkü. Hep aynı sorunlar ve aynı şeyler beni de yordu ve çalışma düzenimi kaybettim. Allah'a emanet olun.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

Baumol tarafından gönderilen son iletiler

• Ankara'da Kalınacak Yurt,Apart Önerisi

Arkadaşlar muhtemelen 6 aylık bir eğitim dolayısıyla Ankara'da kalacağım. Merkezi bir yerde eğitim alacağım için yüksek maliyetler ödeyeceğim için ev kiralamak istemiyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı yurt ya da apart tarzı bir yer var mıdır?

KPSS A içinde yayımlandı ankarada kalınacak yurtapart önerisi
      B
      Baumol
    • RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı

@plansız Açıklanınca aklıma geldi bu ileti zaten. Kim bilir belki de bazen gelmesi için çağırmak gerekir. Çağırmış olduk sanırım 🙂 çok teşekkür ederim çok sağolun :))

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

@paretowilfredo teşekkür ederim üstat. El birliğiyle her şey çok daha güzel olur inşallah 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

@aroma çok teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun inşallah.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

@genclerbirlikli mesaj kutunu yeşillendirdim😀

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

@genclerbirlikli 14 aycık bi bekleyiş oldu artık ama sağlık olsun napalım 😀

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol

@genclerbirlikli Teşekkür ederim bodycimm. Valla kasım gibi olur herhalde. artık bodyne değerli tavsiyelerinde bulunursun 🤗

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI

@wow denetmen yardımcılığı bekleyenlere de haber verelim. İşkur istihdam uzmanlığı bekleyenlere de. Sadece iş teftişi belirterek yazdıralım. Şunu bir aradan çıkartalım artık 😀

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: Borçlanma Genel Müdürlüğü Kuruldu ve Hazine-Maliye Uzman Yardımcısı Kadrosu İhdas Edildi

Borçlanma Genel Müdürlüğü İstanbul'da faaliyet gösterecek ona göre hayal kurun😀

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol
    • RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

@sbf1983 Sebebi çok belli. Bir tarafta Teftiş Kurulu var diğerinde yok:)

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Baumol