TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. umutsuz1990
    U
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 1
    • Konu 5
    • İleti 118
    • En İyi 31
    • Tartışmalı 10
    • Gruplar 0

umutsuz1990

@umutsuz1990

32
    İtibar
    1763
    Profil Görüntülemeleri
    118
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

umutsuz1990 Takip etme Takip Et

umutsuz1990 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

@atibareis belirsizlk belirsizlk bekle bekle küsüratla kaçıran çok insan olacak on gün sonra sınav var hala açıklasakmı napsak diye bekliolar tabi hava hoş. Ben yoluma bakamıorum çünkü puanım garanti bir puan değilki nasip deyip geçioruz elimizden bişey gelmio sanki mülakatı beklioz altı üstü sınava girip girmeyecgmz belli olacak bunun için bile bekliorz . Masa başında oturmaktan ne saç kaldı ne kaş kaldı bel agrısı boyun agrısı rüyalarmda bile soru çözüodum şu sıralar biraz gezdm tozdumda açıldım kendinizi çok odaya kapatmayın kader arkdşlrm ben az kalsın kafayı yiycektmde toparladm çok soyutladm kendimi bir ara

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@nitrogb bn 74 küsür almış bi insanım oturup tabiri caizse yerimden kalkmadan çalışıosam 86 alan adam benden daha çok çalışmalı o bilgileri unutmamak için. Hiç kusura bakmasın kimsede Allah kimsnin emegini boşa çıkarmaz 86 aldım yan gelip yatayım diosada zaten bi cacık olmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

Uyku denen bişey kalmadı yarım yamalak uyuyorum . Bekle bekle herşeyi bekle umudu olmadan bile insan beklio işte ..

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

Herkese meraba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve kayıt olma ihtiyacı hissettim. Benim sınava bilinçli olarak gireceğim ikinci girişim olacak .p35im 74 küsür. Arkdşlr şimdi diosunuzki sistem değişirse yüksek puanlılara haksızlık olur. Bekde diyorumki var olan sistemde zaten haksızlıklar yokmu zaten yüksek puan alan kurum sınavına giremezken 73 alan kurum sınavına girmedimi. Adil olan bir sistem inanın göremiorum ve şuda gerçekki 74 puan alan biriyle 78 alan birinin ne farkı var yaptıgı kaç soru fazladan . 83ler 90lara oynayanlara sözüm yok. Bende şuan çok zor durumdayım pskolojim çökmüş durumda herkesin bi sorunu var kimisi mükemmel şartlar altında kimisi ne zorluklar altında. Geçen yıl çok çalıştım aldgm puan ortada demekki nasibim bukadarmış . İsyan hiç etmedim sadece hakeden kazansın diyorum nasipten ötesine geçilmez yüksek puan alan arkdşlrm kaç aydır guy guy diye çırpınıo nasibin ne zaman geleceği belli olmaz lütfen sistemi bikez daha gözden geçirin .

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@esrarengiz bende puanımdan umutsuz olmama ragmen kararımı sonunda verdim bundan dönmycem nasipse zaten her şekilde olur

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@nitrogb 86 ile hiçbiyer gelmeyebilir. Belki sivas olur oda belki .

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@jevons hocam kendine göre gerekçen olabilir ama benim okdr yüksek puanım olsa kurum sınavına öyle bi kasarımki kazanmak için elimden geleni yaparm. Bende baskı altındayım pskolojm benimde çöktü sadece kpss dn 86alındıysa kurumda kendine daha çok güvenmen gerek diye düşünüorm kötü bişey demedim bn . Herkes yılını verio emeğini verio bazı şeylerde nasiptir sen elinden geleni yapta gerisi Allaha kalır zaten

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@Atauni25 amin amin inşallah herkes nasibini yiyecek . Küsüratlarla kaçıranda olacak küsüratla kazananda olacak herşey olabilir. Bekleyip görcgz kimse boşuna yüksek kapatır orayı yazma burayı yazma ora düşük olur demesin kesin konuşmasın bu il tercihinde kesinlik diye bir durum söz konusu olamaz heran herşey olabilir

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

Hayırlı kandiller herkese. Rabbim bu güzel günde herkesin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

80 üstü alan arkdşlr kızmayın gücenmeyin ama yok bana şura gelirmi yok bura gelirmi demeniz komiğime gidiyor bu iş tamamen şansa kaldı artk bunları düşüneceginize bi yer belirleyip yazın işte bukdr basit hele sizler için çok basit olmalı diye düşünüyorum . 80 altı puanlar düşünsün bırakında . Bnim 80 puanım olsa gayet rahat olurdm. Ben bile düşük puanımla yazacak yer buldum içimden geçeni yazıcam gelmez biliorum ama okdr kendinizi kasıosunuzki seksen üstüler oturun kuruma çalışın ne güzel elinize fırsat geçmiş oturun şükredin

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

umutsuz1990 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu

@Noturns hocam sizdende allah razı olsun pes etmycem bugün yine anladımki bnm mutsuzlugum insanları çok mutlu edior buna izin vermycem yarın gdp ziraatın sınavınada bşvrcm kpssyede tekrar hazırlanıcam dershneye geçen yıl gitmştm bu yıl gtmedm yine gtmeden hazırlanırım heralde nerde yanlş yapıorm hala çözemdm

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@impressiveunit hocam saol banka snvna da giricem kpssyede tekrar hazırlanıcam .görüorm ki çevremdeki insanlar ben kazanamadm diye yüzlerinde güller açıor. Sabredip yine denycem. Ev ortamım aslında müsait değil engeller çok var ama hiçbişey pes etmeye değmez çok teşekkürler

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

Arkdşlr herkese meraba. Kpss sonuçlarım beni hüsrana ugrattı öyle ahım şahım bir puan beklemiodum ama p48le p35im dengesiz geldi. Artk telefonlara bakmıorm kimseyle konuşamaz oldum bu benm ikinci girişimdi snva. Birileri el altından oralara buralara yerleşirken sözleşmeliden kadroluya geçerken ve hakkı olmadıgı halde biryerlere gelirken benm bir yılım daha çöp oldu okdr çalışmıştm bunu anlatmama lüzum yok çnkü sizler beni anlarsnz. Ne laflar işittm hiç çalışmadgm söylendi oysaki ben evden çkmadm allah şahidim. Şuan ne yapcagmı bilmiorm ziraat bankasının snvna başvuraymmı ve yeniden snva hazırlanaymmmı siz olsanız ne yaparsınız nasip mi değil anlayamadm gerçekten geçen yılda çok çalışmştm heyecan yaptm olmadı ama bu yıl gayet sakindim p48 76 77 gelir diodum. yeniden hazırlanmayı düşünüorm sizin görüşünz nedir arkdşlr yoksa özel sektöre mi döneyim özel sektörde bi süre çalıştm çok zoruma giden şeyler oldu. İnsanlar alay eder oldu artk benle ikinci girişimdede olmadı çaresizim

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990
    • RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017

40lk sisteme göre kaç nete kaç gelir bir bilgsi olan varmı

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@sbf12345 benim bu ciddi hazırlanark girdğm ikinci snv.yani ne yaptgmı bile anlayamadm.herşey saçmalık şu emeğim olmasa bırakırım bu işi ama insan emeğine acıyor

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

@sbf12345 hocam yani bu sistemde 77 78 puan iiçin p48den kaç net yapmak lazım ki acaba..bende maliyede çok düşündm arkdşlr nedense hep tuzakmış gbi tek tek şıklar üzerinde düşündm hiç ömrümde duymadgm görmedgm bikaç soru vardı.allah yardmcmz olsn bir yorum yapamıorm hala sinirim tepemde

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990

arkdşlr bişey sorcam ben puanımı baştan sağmma bi siteden hesaplattm verilen cvplara göre kendi cvplarıma şöyle bir genelleme yaparak..p48 le p35im arasında daglar kadar fark var p35 87 küsür çkıo p48 72 küsür:( bu nasıl iştir böyle çok hayal kıırıklıgındYM şuanda.ztn muhasebenin şu mubarek gün ne diyimki.sürem yetmedi bazı sorulara bakmadm bile..istatistkte aval aval bekledm.ne kdr saçma bi sistem söyleyecek söz bulamıyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990
    • RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları

Hocam teşekkür ederim amortismanlar hangisine giriyor çok aklımı karıştırıo bikaç bişeyler daha vardı denemenin birinde görmüştüm hatırlayamıorm ezberleyemedm mantıgını anladm sanki ama çok saolun

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990
    • RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü

Sınava erzurumda girecek arkdşlr iki tane eğitim fakültesi var sanırım geçen yılda insanlar çok karıştırmıştı yanlış gelmişlerdi bu sene süre çıkarttılar saçmalk üstüne saçmalk ekledikleri için dikkatli olun diye uyarayım dedim kader arkdşlrm allah hepimizin yardımcısı olsun gkgy sınavına çok üzüldm çalışanın emeği boşa gitti gibime geldi ben hiç çalışmadgm halde yaptm bişeyler. Böyle sisteme ne diyimki bn alan için de umarım hakeden kazanır geçen yıldan beri emek veriyorum bende herkes ümitle beklior benmde son şansım allah yardmcmz olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990
    • RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları

Arkdşlr muhasebede fon girişi sağlayan giderler fon girişi sağlamayan gelirler böle bişeyler var yanlşta yazmş olabilrm nasıl ezberliosunuz bunlar bitürlü aklıma girmior. Geçen yıl garip sorular vardı muhasebede yada bana öyle geldi bilmiorm sözel ağırlıklıydı sanki

KPSS A içinde yayımlandı
      U
      umutsuz1990