Cuma gecesi. Sen içimizi biliyorsun rabbim. Bu sıkıntıları yaratanlara sıkıntımızı tattır. Tmm bnm çok iyi değil puanım ama şansım olduğunu da biliyorum. Her sene olduğu gibi ilanlar gelse belki de memurduk ya. Şimdi biz de ayın 15'i paramızı yerdik;) 75 puanla guy olmanın yolculuğundayım..
Atauni25 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar gece rüyama Naci ağbal geldi. Ya sanki gerçekti. Böyle yarım saat sohbet ettik gibi geldi bana. Neyse olaya geleyim. Rüyam da durumu anlattım. O da elinde ki kağıtları gösterip bugün alınan khk ile size ilan geliyor dedi. Kağıtta 16 Mart yazıyordu. Ama kendisi bu tarihte yanlışlık var dedi. 12 Mart olmalıydı. Ayın 12'si haftasonu olduğu için ayın 16'sı gelir gibi ya. Hatta artık isim değişikliğine gidiyoruz. Vergi uzmanı olarak alıcaz dedi. Ya gerçek gibiydi düşünün sohbet bitsin de bir an önce size yazayım istiyordum. Baktım rüya yine de yazdım;)) hadi 16 Mart seni bekliyorum. Bir Dadaş gibi..
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar her şey nasip. Zaman her şeyin ilacı bekleyip göreceğiz. Burada herkes kendi açısından bakıyor anlaşıldı. Tartışmak sonuçsuz kalır.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bi mülakata kalsak da bi heyecanı yaşayalım ya. Sonra mülakat koşturmacıları. Rabbim sen nasip et
-
RE: Komiser yardımcısı alımı 2018
Arkadaşlar komiser yardımcısı eğitimindeydim Bn. Ve Bn 8.gün bıraktım. Kadınlarda geçen yıl 74.5 ile kapattı erkeklerde 70 yetiyor zaten. İntibak yanılmıyorsam 25 gün civarı sürdü. İlk 3 günü atlatan orada daha bırakmayı düşünmez. Bnm biraz farklı oldu bıraktım. Düşündüğüm meslek bu değil diye aklıma dank etti. Bu sene KPSS a grubundan 84 aldım gelip ders çalışıp
-
Arkadaşlar bnde şu puanı Yüksek olup burası gelmez gibi diyorlar buna sinir oluyorum. Amaç algı yaratmak mı anlamıyorum. Adam diyor ki 87-88 puanım var İzmir gelir mi şurası falan gelir mi. Şaka gibisiniz ya. Şimdiye kadar 80 puanı olan istediği yere gitti gibi. İyi alımlar olursa 73-74'e kadar düşer. Arkadaşlar zaten 75-80 puan aralığın da herkes eşit seviyede. Kimse kendini de yüksek görmesin. Bikaç soru fark var. Bu ne demek guy sınavında her şey değişebilir.
-
Arkadaş 4000 üzeri olsun ve iş olsun da tek olsun ya. KPSS a grubu öğrencileri süreci iyi biliyor. Bence fikrime katılanlar olur
-
Askerlik konusunu dert etmeyin. Biz her şeyi problem ettiğimizden yıpranıyoruz. Bnm de geçen yıl 30 ekim de tecil bitiyordu. Komiser yardımcısı kazanınca askeriyeye kazandı belgesini getirip Şubat dönemine ertelediler. Sıkıntı olmuyor yani. Yeter ki siz komiserliği kazanın
-
@miss-smith inşallah. Geçmiş yılları iyi analiz ederseniz dediğim gibi olduğunu görürsünüz. Zaten bu sistemi takip eden her şeyi biliyordur. Bazıları sabote etse de
-
Her maaş artışı arabanın daha iyisine binmek demek. Bn ilk başta uygun arabaya da razıyım;)
Atauni25 tarafından gönderilen son iletiler
-
@genclerbirlikli sen neyin müdahalesini yapıyorsun birader. İşine bak istersen
-
@paretowilfredo Bn snn dostun muyum birader. Sen bni tanımaz etmezsin işine bak
-
Ya girip bakıyorsun. Herkes bi havalarda bu ne yani arkadaş. Sayfada mantıklı konuşamıyor ki insan. Herkes diğerini nasıl alt ederim davasında. Cidden bu kişiler bilinçaltında ne yaşıyor merak ediyorum. Arkadaş burada kimseye hava atmak işe yaramıyor. Bu şekilde olanlar forumda sürünmeye devam ediyor. İş kovalayın laf değil. Naçizane tavsiyem
-
@hamidiye o kelimeyi sürekli görünce artık sinirlendim. Bi egoist hava seziyorum bu forumlarda. Bi kendini beğenmişlik havası var. Anlıyorum da bu kişileri anlamak istememek istiyorum
-
@foucault kardeşim bırak bu kelimeyi kullanma.
-
Yav işinize bakın diyorum. Sen onları küçümse onlar seni küçümsesin. Böyle bir anlayış ne yazık ki kötü bi durum. Arkadaşlar burada bu şekilde konuşmalar yanlış. Saygılı ve edepli konuşsun insanoğlu
-
Erzurum'dan tüm samimi ve EGO'su az olan insanlara selamlar
uygunsuz üslup sebebiyle düzenlenmiştir
-
Bi mülakata kalsak da bi heyecanı yaşayalım ya. Sonra mülakat koşturmacıları. Rabbim sen nasip et
-
Arkadaş bu forum sitesine girip yorum yapanların çoğu bakıyorum da bi krallık taslıyor. Bi bilmişlik havası. Bırakın bi şu havaları arkadaş. İşinize bakın. Hepiniz bi ananın oğlu yada kızısınız. İşinize bakın yalnızca ekmeğinizi kovalayın bu işlerden uzak durun.
-
@serhats hocam öyle de geçen yıl mülakatlar Ağustos sonu başladı. Vakit vardı. Aynı şekilde devam etse okul ancak Aralık gibi açılır. Bu da bayağı geç olur. Bu yıl her şey hızlı ilerler diye düşünüyorum. Kasım ortası en geç eğitim başlar. Belki de kasımın hemen başı başlar. Yani her şeye hazırlıklı olun derim kardeşim.