YÜKSEKOKUL mezunuyum GUY olabilir miyim???
-
Lisans (4 yıllık) mezunuyum fakat okul fakülte değil YÜKSEKOKUL ve DENKLİK var. Alım ilanında yüksekokul ibaresi hiç geçmiyor. Gelir idaresini aradım net bilgi vermediler. Herkes gibi bende uzun süredir bu ilanı bekledim ve denklik olduğu için girebilirim diyordum ama ilanı okuyunca kafam karıştı. Bu konuda net bilgi verebilecek biri var mı???
-
@kislali Kardeş sınav başvuru koşulları (sayfa 3) 2. Satırda denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş 4 yıllık fakülteler demiş eğer denklik YÖK tarafından var denmiş ise olay bitmiştir. Sanırım oradaki fakülte ibaresine takilmissin ama bence başvurabilirsin. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat daha kesin ve net bilgi verecektir sana
-
@kislali bolumun ne kardesim ?
-
Muhasebe ve finansal yönetim bölümü ama bölümün birşey değiştireceğini sanmıyorum.
-
@kislali iibf ile denkligi varsa yeterli baska bir seye gerek yok
-
@kislali arkadaşlarda belirtmiş YÖK tarafından denklik verilmişse sorun olmaz.
-
Arkadaşlar yökün kabul ettiği denklik var. Yalnız spk ilanına baktım orada hem yüksekokul ibaresi geciyor hemde asagida bolumum yaziyo, guyda sadece fakulte yaziyo. Yuksekokul mezunu olupta guy tanidiginiz varsa o zaman kesin girebilirim galiba.
-
Ben yuksekokul mezunuyum kardesim bak orda kocamn iibf ile denkligi olan fakulteler yaziyor sakin ol calismaya devam et kelimelere takilma
-
Eyvallah kardeşim çalışmaya devam
-
@kislali Yüksek okuldan mezun guy tanıdığım var rahat ol. Derslerine odaklan.
-
Sağ olasın kardeşim. Son kaymakamlık sınavına başvuru yapıp giremeyenlerdenim guyda da sorun olur mu diye merak ettim.