Soru - Cevap
-
Her konuyla ilgili yanıt aradığımız soruları sorup, bilenlerin bilmeyenlere yardım etmesi için iş bu başlık açılmıştır ben başlıyorum;
00.30 gibi uçağımız sabiha gökçene iniyor oradan o saatte en kolay ve pratik avrupa yakasına nasıl geçeriz? -
@davetsiz Sen bence havaalanindan hiç ayrılmayalım. Çünkü tarif yok
-
@O'connor nasıl yani
-
@davetsiz Kardeşim havaalanı çıkışında otobüsler var.Kadıköy otobüsü E11'e bin.Uzunçayırda in.Oradan metrobüse binip avrupa yakasına geçebilirsin.
-
@Asımın-nesli çok tesekkürler
-
Başlık keyifli bir tane de ben soru sorayım? Klavyeyi elime aldıktan sonra benim oğlan klavyeyi elimden alabilmek için, var gücüyle problem çıkarıyor ve doğal olarak emeline ulaşıyor. 1 yaşında olduğu için bir şey yaptığı da yok ama bunu yapmak istiyor? Önüne bozuk klavyeyi koysam da ısrarla çalışan klavyeye saldırıyor? Bu duruma bir çözüm üretecek olan var mı? Çok makbule geçer:)
-
@Antimülakat baskan her konuda dedik de abartmayalım yani :))
şaka bir yana yavru sahibi arkadaşlar başlığa bekleniyorsunuz.. -
@Antimülakat Hocam Allah bağışlasın belli ki çok zeki maşallah.. Baba benimle ilgilen diyor bence sende onu dinle
-
@davetsiz kardeşim gerçekten çözüm bulamadım, maksat muhabbet olsun diye sormadım. Yanlış anlaşılmasın!
-
@Antimülakat estağfirullah baskanım takılıyoruz
-
İstanbul Maden ve Metalciler İhracatçılar Birliği (İMMİB) İdari memurluğu hakkında bilgisi olan var mı? Çalışma ortamı, maaşı vs.
-
@ercan hocam genel olarak ihracatçı birlikleri idari memurluğu kadrosu hakkında konuşacak olursak ya 3 ya da 6 ayda bir çift maaş veriliyor. Bu da ortalama maaşın 3 bin civarında olması anlamına geliyor. Bununla birlikte İstanbul'da yer alan birliklerde maaşın biraz daha yüksek olduğunu biliyoruz. Bu konu hakkında GAİP başlığımız vardı oradan bir yardım alalım.
-
@Antimülakat Çok teşekkürler hocam
-
forumda fotoğrafçı arkadaşlar vardır illa ki ..yarı pro makine alacağım nikon mu canon mu karar veremedim. bir de fiyat ne kadar olur maksimum ?