GUY MERSİN
-
Mersin yazanlar kaç puan ile yazacaklar levent ersin orallı isimli yakın eğitim hocası mersin en yüksek kapatacak illerden biri demiş. Aklımda olan iller Şanlıurfa Mersin ve Afyondu. Mersin yazacaklar rengini belli edebilir mi dürüst olarak
-
@işsiztarzan Bursa İzmir Mersin arasında gidip geliyordum fakat son aşamada Mersin'de kararlıyım puanım 91
-
@işsiztarzan hay senin dersane hocana. her yerde aynı muhabbet. Adamın daha sistem hakkında bilgisi yok sırf çok izlenmek için video yapmış resmen
-
@Çetin videoyu ben mi yaptım kardeşim ya burda analiz yapanlar neye göre yapıyor ki bu da ona göre yapmış
-
@işsiztarzan 85 le yazdım mersini . en fazla 80 le filan kapatır
-
Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum puanım 84 ve mersin yazacam,,mersin neden yüksek kapatır diye soranlar oluyo,şöyle ki ucuz yaşanılası bi sahil kenti 2013 mezunuyum 4 yıldır bu işin içindeyim puanı 80 lerde olupta mersin istemeyene rastlamadım.Geçen sene puanım 76 ydi mersin 40 kişi alıyordu gözümü kararttim yazdım ama 77 yle kapattı ondan önceki sene 78le kapattı ,,pekte supriz yapmaz bu şehir bilen bilir yani.bu sene sırf mersin olsun diye dua edip girdim kpssye 84 aldım,,amacım kesinlikle etkilemek değil ama 81 82 nin altindaki sevgili arkadaşlarım geçen sene benim düştüğüm hataya düşmeyin sonra çok üzülüyor insan,,kişi sayısının az olması ve şehrin güzel olması çoğu şeyin göstergesi aslında
-
Mersin yazacağım puanım 90
-
Hangi hocaya danıştıysam mersin düşer mi diye hepsi 79-80 bandı dedi
-
ben 80i bulacağını sanmıyorum.geçen sene ankara bile 79 ile kapatmışken. fakat kurum sınavı 85i görür gibi:( korkumdan 86 puanımla mersine yokum diyorum.katılacak arkadaşlara başarılar
-
İzmire şampiyonlar ligi diyorlar ama Mersin daha da şampiyonlar ligi gibi
-
-
88 puanla başvurdum Mersine inşallah nasip olur
-
mersine başvuran kesim gözlemlediğim kadarıyla sgk yı bekleyenler yüksek kapatacak diyebilir miyiz
-
-
@guycu355 4 kişiye göre mi yorum yapıcaz yüksek kapatcak diye