Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
9 kişi oldu envanter maili alan herkes teklif aldı sanırım zaten 8-10 arası kişi alacağız demişlerdi
-
Arkadaşlar ik'cılar çıkmadan arayıp yan hakları sorsak mı prim, çift maaş var mı vs. En azından haftasonu bi muhakeme ederiz böylece.
-
Çift maaş yok, sitede genel kurul karar alırsa senede 1 kez kar payı dağıtımı var yazıyor. Önemli olan dil tazminatı var mi? Varsa hangi seviyeler için geçerli?
-
Ben de kabul maili aldım arkadaşlar. Dil tazminatı oluyor mu,çift maaş, kira yardımı var mı? Bunları ben de merak ediyorum
-
bu kazananların hepsi erkek mi merak ettim bayan arkadaş var mı kazanan ? sınavda erkek ağırlıklıydı genelde
-
Arkadaşlar bana olumlu dönüş olmadı ama sadece neyi kaçırdığımı merak ettiğim için soruyorum maaş olarak ne söylendi acaba
-
Ben ik aradığında dil tazminatı miktarını sordum, cevap artık dil tazminatı verilmediği oldu . Çift maaş filan da yok maalesef anladığım kadarıyla, zira *12 demezlerdi öyle olsa .
-
@huzuri koskoca takas istanbul nasi dil tazminati vermez ya sacmaliga bak..bankalar bile veriyo
-
@dilek ben de çok şaşırdım, yukarıda hayal kırıklığı dediğim de bu sebeplerle zaten.
-
yani ben daha önce prim, dil tazminatı vs. yokmuş içerdekiler memnun değilmiş dediğimde bana manipülasyon yapma demişti burada bir arkadaş
-
@mxmcv Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı içinde söyledi:
Ben zaten takas'ın uzmanlığı için 4000'den fazla vereceklerini düşünmüyorum. Bankaların uzmanlıklarıyla yakın olur tahminen çok bi oynama olmaz. Öyle 5 binler falan beklemeyelim zaten.
zamanında demiştik beklentiyi çok yükseltmeyin diye ️
-
Vallaha ben imzayı atacam. Bebinle munakaşa edenler çok oldu yok süper iş yok herkes seviye atlamak ister dediler. Şimdi çoğu oflayarak puflarak çalışacaklarını yukarıda belirttiler. Sağlık olsun ama sizin yüzünüzden işe giremeyen 3-4 kişi olacak. Dahada kötüsü şuan ki pozisyonunuzu isteyen insansalarada haksızlık yaptınız.
-
@comeraden12 hocam merak etmeyin mutlaka yedek belirlemişlerdir pozisyonlar boş kalmaz, ha yedekler de kabul etmezse artık diyecek bir şey yok Büyük ihtimalle ben de kabul edeceğim zaten beklediğim gibi bir teklif geldi. Tekrar söylüyorum başka meslekte de olsam buranın müfettişliğini yine denerdim çünkü özlük hakları hakkında hiçbir bilgi yok ve Takasbank müfettişliği diyince bir beklenti oluşuyor, insanlar en azından teklifi görmek istiyorlar. Kendine güvenen sınava girer kazanır yani başkaları da işe girsin diye kimseden bu şekilde fedakarlık yapmasını bekleyemezsiniz.
-
@mxmcv
Ben safım heralde ama İİBF de iş bulmak zaten zorken böyle durumlar insanın içini acıtıyor. -
Burayı kazanıp SGK Denetmenliğinden feragat edecek dostlar var mı acaba? (8.Dönem)
-
@comeraden12 estağfurullah hocam ama dediğim gibi bu vmy iken gelip guy'un özlük haklarını bilerek guy mülakatına girmek gibi bir şey değil. Belki sgk ilerlemek istediği alan değildir belki sermaye piyasalarına yönelmek istiyordur belki özlük hakları hakkında hiçbir bilgi olmadığı için teklifi görmek istemiştir bilemeyiz. O yüzden (bu Takasbank mülakatı özelinde) farklı mesleklerden gelip mülakata girmek benim için kesinlikle anlaşılabilir.
-
@obsesifsancı 8. Dönem arkadaş eder mi bilmem ama ben 9. Promosyon'a girmeyeceğim hocam büyük ihtimalle burası olduğu için.
-
arkadaşlar işe başlama tahmini olarak ne dediler telefonda size, bana ayın başında dediler de 15 Ağustos mu Eylül başı mı anlayamadım sormayı da unuttum.
-
kaç kişi aldı bunlar ya habire birileri yazıyor ben hariç herkesi aldılar sanırım
-
@kskksk 14-15'i gibi oryantasyon başlıyor 2 haftalık, bayramdan sonra da işbaşı.