Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@huzuri hayırlı olsun hocam
-
Başvurular 12 sine kadar uzatılmış arkadaşlar
-
@Nolmuyor evet hocam,acaba başvuru beklenenden az mı oldu da uzatma gereği duydular diye düşündüm ben...
-
Kurumu pek bilen ilanı pek duyan yok herkes kpssye odaklandı şu an o yüzden sanırım
-
öyle bir şey imkanısz thy bile ales olmasına rağmen son gün haber verilmesine rağmen tıklım tıklımdı. allah bilir kimin bi yakını için uzatıldı. saçmalık resmen başvuran kişileri çağır yani.
-
@aliveli hocam sizinde mi bilginiz yok kurumla ilgili
-
@Nolmuyor ben de kısmen biliyorum hocam.
-
hala bir açıklama gelmedi sınavla ilgili, çok sayıda başvuru olduğunu sanmıyorum ama neden açıklanması bu kadar uzun sürdü anlayamadım...
-
@acctuerrx Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı içinde söyledi:
hala bir açıklama gelmedi sınavla ilgili, çok sayıda başvuru olduğunu sanmıyorum ama neden açıklanması bu kadar uzun sürdü anlayamadım...
Genel Kurul toplantısı nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Belge teslim ederken bilgi almaya çalışmıştım, şu anda Genel Kurul çalışmaları var demişlerdi.
-
arkadaşlar sınav maili gelmiş bana ama sınav nasıldır zormudur kolaymıdır. ben istatistikçiyim ıktısat malıye felan hukuk felan yourma dayalı sorular mı olur dırek bilgi sorusumu gelir?
-
@Nolmuyor kpss tarzı oluyormuş.
-
@Nolmuyor sorsalarda pek dikkate alınmaz sonuçta alanınız belli. Takasbank için hep iyi şeyler söylendi sizin mülakat tarihiniz ne zaman?
-
@aliveli mülakat değil hocam sınav daveti sınav tarihi 03.06
-
@aliveli ama gıtmıycegım sanırım sınav konuları benım alanım değil çünkü
-
@Nolmuyor yazılı mı?
-
@aliveli sanırım test çünkü genel yetenekte var
-
VMY ile aynı gün sınav hangisine gitsem bilemedim şimdi. VMY daha iyi ama sınavı daha zor. Sanki test sınavı daha kolay gibi geliyor şu anda...
-
Vmy ye de başvuran kaç kişi var aynı haftasonu sınav mı olur
-
buraya alınacak kişi sayısı müf+uzman toplamda 8-10 arasında olacak. eğer vmy sınavına kabul edildiyseniz orada şansınız daha fazla diye düşünüyorum.
-
arkadaslar banada mail gelmıs sınav ayın 3 unde dıye ama ne ısımım var ne gırıs belgesı sızede mı oyle geldı acıl cevap vereblırsenız cok sevınırım tessekur ederım sımıden