Düzce Guy Yazacaklar
-
@atiye_4781 amin hocam Bakalim ne olcak ilimiz️️
-
@kismetnasip aynen hocam bu başlığı açarak son hafta birileri sürekli milleti düzceye yönlendirmeye çalıştı sanırım kocaeli sakarya yazacaklar hedef şaşırtmaya çalıştı kimsenin vebalin almamak için çok hırslandığım halde cvp dahi yazmadım bu işin vebali çok bakalım kaçla kapatacak hakkımızda hayırlısı
-
@siyahbeyaz bende ayni sekilde hocam. Cok zor tuttum kendimi. Suanda moralim biraz bozuk facete yazmis birileri duzce 85 86 ile. Ne diyim ya hakkimizda hayirlisi
-
@kismetnasip hocam dur sakin ol. Ben 86 yla yazdım muhtemelen facebookta gördüğünde benimdir. Nasibimiz varsa olur. Bence 78 lere de düşer, en azından inşallah düşer diyelim.
-
@atiye_4781 hocam ne bileyim moralim bozuldu Sanirim kolay etkileniyorum. Ihtiyaci olan herkes girsin hakeden herkeste kazansin insallah
-
@atiye_4781 ben 77 yi aşacağını pek sanmıyorum bakalım nasip herşey
-
@kismetnasip sabredin hocam dört güne açıklanır. Puan düşse bile Önemli olan kurum sınavı bundan sonra ona çalışalım var gücümüzle.
-
@siyahbeyaz Ne alakası var arkadaşım
Bilip bilmeden konuşarak insanların hakkına giren sensin
Başlığı ben açtım
Urfa yı yazmıştım.Değiştirdim Adıyaman ı yazdım.Sonra değştirip Düzceyi yazdım.Başlık yoktu konuşulmamıştı bu başlığı açtım.Kimse de laf puan fln sölemedi.Sizler küçük hesaplar peşindeymişsiniz ki puanınızı bile yazmadınız buraya.Sanki düzceye gizli alım yapıyor kimse bilmiyor bir tek siz uyanıksınız yazıyorsunuz gibi...Hey Allah ım ya
Düzceyi de değştirip Şırnağı yazdım bu arada
Hayırlısı olsun cümlemiz hakkında
Ama bilip bilmeden konuşmayın
Stresinizi burada saçma sapan konuşarak atmayın!!! -
@atiye_4781 aynen aynen. Olmazsa kpss olur baska yerler olur. Sabredip dua edip calisip beklemekten baska caremiz yok Allahim insallah hepimize yardimci olsunn
-
@volkan2053 tahmin etmiştim başka bir ili yazıp düzceyi speküle ettiğini zaten yanılmaşım! Herkes için hayırlısı olsun gergin cümleler kurma canımı sıkma! Hayırlı geceler
-
@volkan2053 yazdigin il hakkinda sessiz kalmak kucuk hesap pesinde olmak degildir bir tercihtir. Zaten emin olmadan yazmisim, sonra gelip millet en dusuk duzce havasina giriyor. Tabiki gerilecegiz. Bende duzce dusuk kapicak tarzi konusanlari cevre illerden olarak dusunuyorum acikcasi. Her neyse olan oldu. Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Allah herkeside kalbine gore iflah eder. Tevekkul tam cok sukur
-
Bir kişi bile benim yüzümden tercih değiştirse ve hata yapsa vebalini ödeyemem allah var hesap var oyüzden sustuk... sustuk diye öyle geniş geniş cümleler kurma tanımadığın insanlara hadi allaha emanet !!
-
@siyahbeyaz yemin ediyorum bende aynen o sekilde hocam. Kalbim cok cok huzurlu hamdolsun Elbet guzel olcak hakkimizda, ama bugun ama yarin. Ama olcak Kotu niyetle hareket edenler yansin kendi hallerine. Biz degil:)
-
@siyahbeyaz Sessiz kalan sensin gizli gizli okuyan hiç bi şey yazmayan.Speküle eden benim he...
Hey Allah ım ya.Süreç senim psikplojini bozmuş herhalde.
Yukarıya çık bak.Hiç bi şekilde yorum yapmış mıyım şöle kapatır şu puanla fln olur mu diye. Sadece puanınızı yazın bakalım kimler yazıyor diye yazdım.
Efendice konuş ve yaz burda
Saygılı ol!!!
Bilip bilmeden de konuşma...Artist artist de laflar etme yok canımı sıkma fln.
Yarın öbürgün gelir uzmanı olacaksın belki de ilkokul çocuğu gibi laflar etme -
@volkan2053 hadi sen sirnak basligina git kardes
-
@kismetnasip Elhamdülillah bizim öle bi niyetimiz yok.Allah kalplerde olanı elbette bilendir.Kaç tane il değştirdiğimi yazdım orda.
Asıl sizler sessiz kalarak yazmayarak speküle edenlersiniz.Hem okuyorsunuz bakıyorsunuz siteden.Yazmıyorsunuz.Yararlanıyorsunuz.Olay bitmiş sonradan yok şöle yok böleymiş fln...
Hey Allah ım ya
Gerçekten ilginçsiniz -
@volkan2053 kardes iyisin hoşsunda neden hiç şırnak başlığında yazın yok. Neden o başlıkta sırnak yazdım demedin:) neden sadece gelip duzce yazdim diyip geri cikmissin. Sen seffaf degilsin ustune ustuk duzce yazdim diye buraya yazmissin ama sonra degistirmemissin dedigini. Yani !!!!!!!!unlemlerle konusma bosuna. Sirnak hakkinda tek kelime bir sey yazmayisin her seyi acikliyor. Hadi kendi basligina git sen
-
@kismetnasip :))))
Güldürdün beni akşam akşam gerçekten
Sınıf öğretmeni fln seçseydin keşke iibf yerine
Hiç yabancılık çekmeden yapardın işini ne güzel -
@volkan2053 Hadi yolun acik olsun
-
@kismetnasip Şırnağı son 2 günde fln yazdım.Önceki zamanlarda Düzceyi yazmıştım.Sizler gibi ince işler peşinde değilim çok şükür.
Kendimi zor fln tutmadım yani sizin gibi.
Ne yazdıysak puanımızla beraber yazdık
Yukarıya çıkıp bakarsan başlığı açıp çekilmedik
Puanımızı da yazdık speküle etmek isteyenlere de elimizden geldiğince engel olduk
Hayır yani komik olan sanki Düzceyi bi tek siz biliyorsunuz
İlanda sedece size özel Düzce ilanı mı geldi acaba bizim haberimiz mi yok
Yani bilen biliyor arkadaşlar
Gerçekten bırakın bu işleri