2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ronay92, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dostlar nedense @canmavi'nin duyumunun gerceklesecegine inanıyorum. Sanki Aralık Ocak gibi bı sabah ya da akşamüstü pat ilan gelecek gibi
@can-mavi ustati da yanlış etiketlemisim. Arkadaş yakın isimler almayalım haybeye yanlış yorum yapıyoruz
-
@ronay92 aralık ocak ilanı için duyumları haala aynı yönde
-
Ancak şunu da belirteyim ki bu da tıpkı daha önceki duyumları gibi sadece bir duyum , sonuçta ilana çıkmak için imzayı atan ben değilim , 2 3 kişiden duymadan paylaşıyorum , 2 3 kişiden aynı yönde bir şey duyduğumda paylaşıyorum tercihini yap 'ta , ama dedigim gibi paylaştığım şeyler sadece bir duyum , çıkma olasılığı çok yüksek olmayan bir şeyi paylaşmam zaten
-
İl göç mhuy duy muydan hiç ses seda yokmu arkadaşlar koskaca yıl geride kaldı
-
Guy hakkında söylenenlere bakınca arada bir 2016 guy aralık sayfasını hatırlıyorum. Her geçen gün,ay sabırların en büyüğü ile imtihan oluyoruz. Sabır taşı eskidi artık iibf linin sabrı desek daha yerinde olur. insallah bir gün hersey gönlümüzce olur
-
@hicks44 2016 bambaşka ve özel durumların olduğu bir yıldı bence diğer yıllarla kıyaslanamaz
-
@can-mavi tabiki adı üstünde duyum. Ben zaten duyumcularin üzerine neden çok gidildiğini anlamıyorum. Ha yok mu kurnazlar, yalandan haber uyduran piyasa simsarlari, onları hariç tutuyorum.
-
Arkadaşlar artıvizyon kariyerde guy kursu başlatmışlar sizin yorumlarınız nedir ..
-
@isfhk her yil aciyorlar o kursu .Standart yani
-
@isfhk guy için kursa gitmek çok gereksiz bence aman aman bir sınav değil yaparsınız . Ama mülakat konusunda yorum yapamıyorum orada olağanüstü özellikler arıyor olsalar gerek️
-
2017yle sınav açmış kurumlar atamaları yapsa kaç bin öne atar bizi sizce arkadaşlar?
-
@rybczynski2 guy ve il göç için 75-78 arasi puanlardaysaniz minimum 3 bin öne atar bence.
-
@ff 80 le 4bindeyim sıra bize ne zaman gelcek merak ediyorum, daha kısa sürelerde atanabileceğimiz bir sistematik olsa keşke
-
@rybczynski2 80 ile doğru il tercihi ile sıralamaya gireriz sadece en az 1200 lük bir ilan yayınlamali. Bu arada 2017 sınavı 2016 ya göre nispeten zor olduğu için puanlara göre sıralamalar daha iyi. Yani 2016 da 76 alan kişinin sıralaması ile bu sene 74 alan kişinin sıralaması yakın sayılır. İnşallah alım olursa en az 1500 de sıralamaya gireriz. Sgk alımı da oldu. İnşallah kadrolalasanlar başvurmaz da ihtiyacı olan sınava girer.
-
@falanfilan evet bir de atanan arkadaşların sınav geçerliliği nedeniyle başka kurumlara başvurma olayı var, başarılarını tebrik ederim ama keşke bu sınırlandırılabilse
-
@rybczynski2 aynen en azından bizi kendi yerine koyabilecek yani bizle empati yapabilecek ilk sıradaki kisilerin böyle yapması daha sinir bozucu. Hadi sistem kötü bari birey birey hak yemeyen mantıklı davrananlardan olursak herkes şansını dener.
-
Hocam 1250 lik bir alımda 80 puana gelmeyen il olmaz 80 puan 4 binlerde heryer gelir 6250 kişi sınava gireceğine göre ayrıca 800 sgkya gitti başka parça parça alımlar oldu kaymakamlık 300 kişi gitti 2000 guy alımı oldu bunların çoğu ilk 7-8 binde yine illaki önünüzde vardır guy ilanı 1250 gelirse ilk 7000 bin herkes girer 8-9 binler 1-2 il gelmez gittikçe yükselir böyle tabi herşeyden öncesi nasip.
-
Hala haber bekliyorum senden... mhuy? Duy? Vefasız guydan elendik ama diğerlerinden de ses gelmiyor hala bekleyerek geçen 4. Yıla selam !!! Gençliğim gidiyor
-
arkadaslar guy alımı hakkında tahmını süre ne zaman bıde bu sene 12 bınlere gelme olasılıgı nedır gecen sene 16 17 bınlerde bıle gırebılen vardı dıye hatırlıyorum
-
Mhuy dan haber yok mu? Akşama kadar kitaplara kedi gibi boş boş bakıyorum. Bu gidişle deliricem yakında. Bizi tekrar canlandiracak bir haber lazım.