Arkadaşlar kim ne derse desin azı bulamayan coğu bulamaz derler devam edin ilerde neler çıkar karşınıza nasip ben buraya yazıyorum ama herhangi bir kazanmışlığım yok aslında ama yine de yazmak istedim sadece. kolay gelsin hepinize
isfhk
@isfhk
isfhk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili günlük bugün yine olmadı yine anneme babama başaramadım dedim başarısızlık mı kadersizlik mi bilemediğim şey sürekli tekrar ediyor birgün inşallah annem ve babama başı dik bir şekilde çıkmam için dualarda bulundum bunu yazıyorum çünkü ilerde burayı okuduğumda geçmişimi unutmamak için ,bugün yine olmadı günün önemi .
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi hocam sizden güzel haberler bekliyoruz..
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn guy çıkacak ,mhuy cıkacak ,vmy çıkacak civciv cıkacak kuş çıkacak hesabı oldu bu iş
-
Arkadaşlar facede eylül ekim gibi 2000+üstü alım olacağına yönelik bir duyum paylaşmış eğer öyle birşey varsa etkinlik vs. Sıkıştırılırsa kpss öncesi koparabiliriz guy ilanını sanırım sizler ne düşünüyorsunuz
-
@keynesin-faizi duamız o yönde inşallah hocam kpsa öncesi gelsin de
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@cnrkp boşverin hocam gecen seneyi inşallah bu sene istanbul düşük kapatsın diye dua edelin
-
RE: 2017 Kpss sonrası guy (duyum)
@ff tamamdır hocam tesekkür ederim düşünceleriniz için
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hocalarım guy hakkında ufakta olsa bir gelişme ,duyumu olan yokmu...
isfhk tarafından gönderilen son iletiler
-
@keynesin-faizi duamız o yönde inşallah hocam kpsa öncesi gelsin de
-
@muhalba hocam face de sorun var. Sanırım bulamadım tekrar ama duyumu yazan tunç atasoy diye biri
-
Sordum hocam ilandan bahsediyor
-
Bunu paylaşan kişi sgk ilanı olacağını önceden söyleyen kişi . hal böyle olunca biraz umutlandım sanki kpss öncesi için birşeyler yapmalıyız
-
Arkadaşlar facede eylül ekim gibi 2000+üstü alım olacağına yönelik bir duyum paylaşmış eğer öyle birşey varsa etkinlik vs. Sıkıştırılırsa kpss öncesi koparabiliriz guy ilanını sanırım sizler ne düşünüyorsunuz
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@yakup-cemil hocam bu hafta kritik bir hafta demişiniz iletinizde acaba guy için mi vmy için mi olumlu bir duyumunuz vardır umarım
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Üstad ne oluyor şimdi bi açıklama yap lütfen face de ki ali yıldız şahsının açıklamaları neydi sizin düşünceleriniz nedir .
@pareto_wilfredo -
@strtmn guy çıkacak ,mhuy cıkacak ,vmy çıkacak civciv cıkacak kuş çıkacak hesabı oldu bu iş